Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mail.bg - Как да се свържа с тях . Проблем с влизането !

Featured Replies

Здравейте . Вчера вечерта влизах в акаунта си в mail.bg нямаше никакъв проблем . Днес сутринта НЕ МОГА . изписва грешен имейл или парола . след 5 пробвания и нищо разбира се , Използвах забравената парола , след което ми изпратиха нова на телефонът . НО не става и със новата след което им пратих СМС от телефонът на номерът , който ми прати паролата , знам че постъпих грешно , че писах на този номер не ме хранете много ... Въпросът е , защо не мога да се логна във пощата ? Пробвах със старата и със новата парола и нищо не става , а горе се изписва https://mail.bg/index/serverdown .  И нищо повече .. писах им на имейла и няма отговор . След няколко пъти , проби със стара и нова парола излезе съобщение на което пишеше , че сървърт на който ми е пощата е спрян поради някакви проблеми .... Странното е , че от на брат ми пощата във mail.bg влизам без проблем , но от моята не става . Помгайте ! Или ако някой има телефон за връзка понеже не намерих нищо освен имейл ... А имейлът ми трябва там ми е всичко ...  Новата парола , която ми пратиха е с валидност до 24 часа ... До 24 часа ако не вляза какво правим  >? 

Редактирано от Hold em (преглед на промените)

Чакай малко приятел, не се паникьосвай. В мейл правят от време на време профилактики на сървърите, и са недостъпни за неопределено време. Бъди спокоен ще се оправи пощата ти. Все пак е безплатна, и ти регистрирайки се там се съгласяваш с условията на ползване.

Ако искаш поща, която ще ти върви 24/7 без проблеми, си наемаш собствен хостинг, и си плащаш естествено...

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

Оправи се ... Просто и преди ми се случи със Yandex-a и от тогава ми е малко кофти да не загубя и тази поща ... 

Аз имам поща при тия, която не ми е важна (позлвам(ползвах) я само за регистрации по разни форуми и т.н. и не мога да вляза.

При опит за "забравена парола" ми иска номер и ЕГН, и въпреки че съм си дал моите номер и ЕГН - ми вика, че ЕГН-то не е същото :)

И... защо, по дяволите при налчието на gmail.... ползвате mail.bg, abv.bg и подобни за нещо, което ви е важно???? Маил.бг и абв.бг са подходящи за регистрации, които са за събиране на спам - форуми, разни сайтове за обяви и подобни простотии. Но за нещо сериозно не стават, защото подръжката им е нулева - това е безплатна услуга, и не се интересуват от нея. На мен абв.бг преди години ми отказаха да ми възстановят достъпа до открадната поща въпреки, че им заявих, че ще отида в офиса им с личната си карта, както и с разпечатвани мейли от тази поща - не искали никой да им ходил по офисите и да ги занимава, те не осигурявали поддръжка на безплатните си услуги, и да съм изчакал 3 месеца - ако никой не влизал в пощата тя щяла да се закрие сама, и съм щял да мога да си я регистрирам пак.

Докато проблем със забравена парола в gmail (беше ми запазена, и при ресет на браузъра я изгубих) си го реших елементарно, и се разбрах с поддръжката им на чист български език. Хората провериха от кои ИП адреси съм влизал, провериха от какви мобилни устройства и т.н. и ми изпратиха линк за възстановяване на паролата, с добвака "при проблем не се колебайте да се свържете отново с нас!". Така се прави.

• Автор

Ще трябва ... да се преместя и аз там

Само да добавя, че освен на Gmail (поддръжката им наистина е добра), Yahoo също е добра услуга. А ако сте фен на Microsoft - може да си направите регистрация в Hotmail.

• Автор

Да ви кажа честно и Yandex са добра услуга ,но ме прецакаха яко и сега нямам достъп до пощата си там ... Мисля да премина на gmail

Пощата Маил.бг, направили една анкета, която се появява след ,като влезеш в акаунта си. Питах ги за какъв чеп е, не отговориха, сигурно не знаят.

• 2 години по-късно...

https://mail.bg/auth/forgotten

на 6.07.2017 г. в 12:23, 7GUea4go8 написа:

[...]. защо, по дяволите при налчието на gmail.... ползвате mail.bg, abv.bg и подобни за нещо, което ви е важно?[...]

Ползвам си gmail за повечето неща. в момента там имам 5, 092 входящи прочетени писма, почти нищо не трия. В крайна сметка за всеки значението на думата "спам" варира. Гледам разбира се да съм "отписан" от всякакви абонаменти, абонаментчета, промоцийки, ваучерчета и кампанийки, анкетки...

Напоследък обаче (не помня точно от колко време) нещо много спам получавам и понеже разбира се се случва да попадне и там уж свястно писмо, което филтрите на Gmail не харесват, аз си преглеждам внимателно тази папка именно за такива.

Проблема е че сега трябва да се занимавам понякога с десетки реални спам писма в рамките на 24 часа, които ми замърсяват изгледа... но сам съм си виновен, откакто си правих разни регистрацийки в сайтове като LowRateVoIp ей така - за спорта, станаха нещата... навремето от там съм говорил без пари до домашни/фиксирани/стационарни телефони, но май само за по минута или малко повече на регистрация... :D

( Да, знам че пиша в кажи-речи умряла тема...)

• 3 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

на вас работи ли ви

• 1 месец по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Здравейте. Има ли как да възвърна имейл адреса си в mail.bg. Не е използван от доста време и нямам достъп до него. Хубава вечер на всички и благодаря предварително .

https://mail.bg/auth/forgotten не помага ли ?

Иначе, може да се свържеш с тях:

Цитат

Чл. 4. Можете да се свържете с „МЕЙЛ.БГ“ ЕАД по следния начин:

1. Tелефон за контакти: +359 2 9451005
  2. E-mail адрес: [email protected], [email protected]

Също така, гледам на същата страница където са им общите условия имат и раздел "Приемлива употреба", който казва така:

Цитат

ПОЛИТИКА ЗА ПРИЕМЛИВА УПОТРЕБА

(В сила от 01.01.2005 г.)

Повечето от услугите на mail.bg са безплатни и в следствие на това на практика анонимни. По тази причина понякога с тези услуги се злоупотребява. Примери са изпращането на непоискани търговски съобщения по смисъла на закона за електронната търговия, както и архивирането на служебна кореспонденция в безплатна поща. Изпращането на непоискани съобщения (известни още като СПАМ) може да накара някои доставчици да блокират пощата от mail.bg, а от това биха пострадали всички наши потребители.

Ето защо, за да осигурим равнопоставеност и високо качество за всички, се налага да дефинираме какво означава злоупотреба:

• не сте влизали от 2 седмици, а сте получили повече от 100 писма (мярка против изоставени адреси пълни със СПАМ);
  • отваряте пощата си по POP3 по-често от на 15 мин. (защото много пощенски клиенти зациклят);
  • заемате над 200 MB на ден (защото това може да е само опит на хакери да препълнят дисковете ни);
  • не сте влизали от 3 месеца (ако не ползвате адреса по-добре да го освободим за друг);
  • изпращате повече от 100 писма на ден (мярка против СПАМ);
  • изпращате едно писмо до повече от 20 получателя (мярка против СПАМ).

Забележка:

Запазваме правото си да взимаме адекватни мерки при злоупотреба (нарушаване на политиката за приемлива употреба). Мерките могат да варират от временно спиране на част от услугите за даден адрес до пълното му блокиране или даже закриване. Повечето от тези мерки са автоматични, не ги приемайте за лично отношение.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте,искам да вляза в този акаунт,но забравих паролата за него,имам го от дълго време и имам важна информация вътре,бих се радвала,ако има как да свържа този имейл адрес с @[email protected],за да мога пак да го употребявам,благодаря предварително!

Здравейте,пиша Ви,защото от няколко месеца не мога да вляза в другия си имеил адрес,а именно @[email protected] ,защото си забравих паролата,този имейл адрес е много важен за мен,защото имам лична информация,до която вече нямам достъп,ако има как от този имейл адрес да се свържа с другия,а именно @[email protected] бих Ви била много благодарна!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Някой може ли да ми каже защо не ме пуска да си вляза в пощата? За mail.bgстава на въпрос. Изписва ми преустановен адрес и постоянно ми пристигат съобщения за идентификация на данни. Писах на mail.bg ,но неми отговарят. Звънях на телефона,който е даден и той е изключен. Моля за помощ! Ако на някой му се е случвало подобно нещо нека да сподели. Благодаря Ви предварително!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Аз също от няколко дни не мога да си вляза в пощата. Изписва ми че е преустановен достъпа до този адрес! Какво да правя,как да си върна достъпа,важен ми е този имейл адрес.

• 1 година по-късно...

Не мога да вляза в пощата си, забравена парола

Мисля че успях

на 25.07.2023 г. в 23:30, Ivanka Stoyanova написа:

Мисля че успях

Важното е да не се отказваш и да не спираш да опитваш.

• 1 година по-късно...

Нищо не става от тази поща и приложението им в Google Play изчезна. По добре да си закриват пощата. Само си играят с хората. (то какво ли друго може да се очаква от хора без работа 😂😂😂)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.