Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ШОФЬОРСКИ ИЗПИТИ - ЗАКОН? ПРАВА НА КУРСИСТИТЕ?

Featured Replies

Здравейте, 

Пиша тук защото никъде не можах да намеря качествена информация за права на курсистите при шофьорските школи. 

Въпроса ми е е следния: Нормално ли е да плащам по 60 лева за вътрешни изпити към школата при положение че вече съм заплатил стойноста на самия курс? Скъсаха ме на прървия вътрешен изпит изпит по теория / листовки и сега трябва да се явя на втори вътрешен по теория и съответно искат да заплатя още 60 лева. На изпита който не издържах след като отговорих на въпросите на хартиена листовка, инструктора ги провери за 1 минута и каза, че не минавам...т.е. 60лв отиват за това? Също така мога ли да се явя на изпит по теория пред ДАИ, без да се занимавам със вътрешните изпити на школата? 

Благодаря ви за отделеното време. 

• Автор

Тази информация е стара от 99-та и 2001г. - пише и че изпита е от 20 въпроса.... сега в 2017 са 45. Също няма нищо написано по темата, която ме интересува, но благодаря за линка. :)  

Ако смяташ че ще избереш най-евтиния курс с минимум часове и ще се научиш - вярвай си. Ще платиш още малко и ще достигнеш нормалните цени.

За без пари може да се пробваш https://avtoizpit.com/listovki

Ако решиш поне 9/10 варианта - пиши пак.

Миналата година карах Б. За върешни изпити 1 стотикна не съм дал. 450лв курса 50лв БЧК, 50лв за двата изпита листовки и кормуване. И това беше. Сега във момента карам С при друг инструктор 400лв курса 60лв вътрешен и пред дай листовки и сега ми иска още 90лв за вътрешен и пред даи кормуване. Това не мога да си го обясня, защо и на кормуването ми иска пари за вътрешен. Ква е тая простотия. Ама така като не ти харесва търсиш друга школа. Ама това да те къса на вътрешен на листовки и да ти иска пари че да се явиш пак е пълна простотия. Просто си по-паднал на голям кожудер. И какви са тия хартиени листовки ? Тоя във кой век  живее.

Вътрешните изпити са за да може да се проверят уменията на курсиста от самия инструктор предполагам. Аз също имах вътрешни изпити - както по теория, така и по практика. Не си спомням да са ме късали или да съм плащал за тези изпити. Вътрешните изпити ми бяха преди тези пред ДАИ. Това беше преди доста време, сега не знам въобще има ли такива вътрешни изпити.

преди 50 минути, JoRkA написа:

И какви са тия хартиени листовки ? Тоя във кой век  живее.

Преди бяха такива, както вътрешните така и тези пред ДАИ.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Не съм имал вътрешни изпити, явих се директно пред ДАИ и си взех листовките, а след това и кормуването.
Това с вътрешните изпити е изнудване, което некоректни автошколи го правят.

преди 13 часа, simtech написа:

Не съм имал вътрешни изпити, явих се директно пред ДАИ и си взех листовките, а след това и кормуването.
Това с вътрешните изпити е изнудване, което некоректни автошколи го правят.

преди 13 часа, techmaniac написа:

Вътрешните изпити са за да може да се проверят уменията на курсиста от самия инструктор предполагам. Аз също имах вътрешни изпити - както по теория, така и по практика. Не си спомням да са ме късали или да съм плащал за тези изпити. Вътрешните изпити ми бяха преди тези пред ДАИ. Това беше преди доста време, сега не знам въобще има ли такива вътрешни изпити.

Преди бяха такива, както вътрешните така и тези пред ДАИ.

Вътрешния изпит на листовките е за да види инструктора дали си готов. Реашаваш 1/2 листовки ако ги вземеш те пуска. Само не мога да разбера сега ще се явявам на кормуване иска ми 90лв. 60лв е изпита пред даи 30лв при него вътрешния. Сега като си направя една сметка 400лв курса + 60лв вътрешен и даи листовки + 90лв вътрешен и даи кормуване + 50лв психо без него няма как станаха 560лв. Което според мен е добре. Но това да те къса на вътрешен и да ти иска още пари много му здраве. Бягай във друга школа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.