Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпросче относно Torrents.linkos.bg

Featured Replies

Имам следния въпрос.Значи попринцип немога да влизам в дата.бг арена.бг или торрентс.линкос.бг защото съм в чужбина,но вчера както си разглеждах тука теми и такиз неща попаднах на един линк които води към линкус и го отворих и като никога друг път плязох без никви проблеми че и се регнах и дръпнах 2 3 торрента с мисалта че вече ще мога да влизам.Скороста на дърпане беше перфектна просто никога не сам дърпал с такава скорос .Така оставям да дърпам през ноща на сутринта искам да вляза пак ама а.а.а... неще. Защо се получава така ?А пък преди са ми давали торренти от там и немога да се закача на тракера а все в момента както немога да вляза в саита все още сеедвам.Някои ако знае от какво е дали е в мене проблема или... моля да каже или поне да даде малко Инфо или нещо от тоя род благодаря ви

Имам следния въпрос.Значи попринцип немога да влизам в дата.бг арена.бг или торрентс.линкос.бг защото съм в чужбина,но вчера както си разглеждах тука теми и такиз неща попаднах на един линк които води към линкус и го отворих и като никога друг път плязох без никви проблеми че и се регнах и дръпнах 2 3 торрента с мисалта че вече ще мога да влизам.Скороста на дърпане беше перфектна просто никога не сам дърпал с такава скорос .Така оставям да дърпам през ноща на сутринта искам да вляза пак ама а.а.а... неще. Защо се получава така ?А пък преди са ми давали торренти от там и немога да се закача на тракера а все в момента както немога да вляза в саита все още сеедвам.Някои ако знае от какво е дали е в мене проблема или... моля да каже или поне да даде малко Инфо или нещо от тоя род благодаря ви

Явно временно тракерът е бил достъпен и за чужбина :)

Ми хванал си от промоцията братле,трябва да черпиш. cool.gif

• Автор

Само немога да разбера защо не го правят достъпен за чужбина ето например бол.бг е достъпен и има поне 3 или 4 uploadera от чужбина които качват и сеедвад сравнително добре какъв е проблема.Същото е с арена ама там пък се плаща за акаунт разбирам няма как ама линкус защо ;);)angry.gif;)

Само немога да разбера защо не го правят достъпен за чужбина ето например бол.бг е достъпен и има поне 3 или 4 uploadera от чужбина които качват и сеедвад сравнително добре какъв е проблема.Същото е с арена ама там пък се плаща за акаунт разбирам няма как ама линкус защо :):sobbing:angry.gif:angry:

И аз съм в чужбина и преди няколко дена ми се случи абсолютно същото и на мен.Говорех си по Скайп с братовчед ми и той вика "Тоз тракер знаеш ли го....",и аз "Да,ама не го отварям от чужбина",но все пак кликнах на линка който той ми написа и Линкоса взе че се отвори...

Регнах се веднага и умрях от кеф! Там имаше цели 18000 торента! Веднага си харесах нещичко и скороста наистина беше доста добра.Стараех се и да сийдвам колкото мога, като си мислех,че това е нужно за да мога и за в бъдеще да ползвам тракера.

Точно двайсет и няколко часа трая всичко...По едно време опитах да отворя тракера,но не успях и от тогава все правя опити като се надявам,че нещо по самия тракер не е наред и, че той не бачка дори и в БГ-то.

Последното явно не е така,вече минаха няколко дена...

Странното е,че торентите които свалях си се досвалиха докрай,а в момента дори продължавам да ги сийдвам! Което веднага ме води до мисълта,че САЙТА е ЗАТВОРЕН за чужбина,но НЕ И ТРАКЕРА!

Предполагам,че и сега ако намеря някой торент файл свален от Линкос и го стартирам с клента си,той ще се свали без проблем,въпреки,че в клиента ми на СТАТУС пише "offline".

Наистина неразбирам политиката на подобни тракери.Опитвал съм се,но не мога...

Това,че са се направили невидими за към чужбина в никакъв случай не означава,че някоя от "ония" организацийки не може да ги забележи,че дори и отвори.С други думи НЕ МОГАТ ДА ПРИКРИЯТ ДЕЙНОСТА СИ!!!

Ясно е иначе,че хората в БГ тракерите не желаят тракера им да бъде ползван от чужденци и това е разбираемо,НО все пак колкото и да са добри,а те наистина СА СТРАШНИ,не мисля,че някой чужденец ще се регне и ще почне систематично да сваля от БГ тракер. Езика и "странните" букви на кирилица ще го спрат!

Един БГ тракер може САМО ДА СПЕЧЕЛИ от нас,българите в чужбина! Нека не забравяме,че ние сме хора обикновено с доста бърз "външен" интернет.Вместо по БГ тракерите да се сформират отбори и да свалят задружно торенти от външни тракери,ограничени от малката си ВЪНШНА даунлоуд скорост,те биха могли да оставят тази работа на нас.На всекиго е известно,че "навън" има ИСТИНСКИ ИНТЕРНЕТ,а не нашия местен БГ-пиъринг.

Това последното го казвам,защото е така - колкото и да е бърз и колкото и да върши работа БГ пиъринга,той НЕ СТАВА за навън и това е ясно на всеки.

Някой ще ме попита "Добре,де като си толкова бърз,защо не сваляш от външните тракери?Какво търсиш в нашите?".Веднага ще отговоря - лично аз търся в БГ тракерите имено това което по чуждите го няма - БГ МАТЕРИАЛИ.Когато човек е години наред "навън" и НЯМА достъп до БГ телевизия,дори и предаване като "БРАЗДИ" почва да му се струва интересно!

Да не говорим,че нашите телевизий почнаха да правят някой много интересни предавания напоследък!

Това е, което поне аз търся в БГ тракерите.Също така,съм направо възхитен от външния вид на нашите тракери,инфото,снимките и коментарите.Обикновения потребител е толкова улеснен,че повече не може! Което е похвално всъщност.В никой чужд тракер не съм срещал подобно нещо!

Бол.бг наистина е единствения (от по-големите) БГ тракер който е видим от чужбина.Ъплоудерите там съвсем не са трима,четирима както казва neck - в пъти повече са!

Това според мен е плюс за тракера,но за съжаление този плюс не се усеща/вижда...

Причината за това е може би екипа на тракера.Лично аз знам един единствен човек от екипа на който истински му пука за тракера и прави много за него.Всички останали като,че ли работят против въпросния човек.

Това което най много куца на бол.бг е,че не са достатъчно строги спрямо коефициента.Рядко "награждават" с бан и ако го направят,то "БАН-а" е само по никнейм,т.е. всеки баннат може да се регне веднага под друг никнейм.

Последното е плюс за някой хора,но и огромен минус за други!

Та,мисля си,защо ли не вземат всички БГ тракери най сетне да отворят врати и за нас,българите в чужбина...В края на крайщата ние СЪЩО СМЕ БЪЛГАРИ и имаме същите права и нужди като на българите в България! Това,че живеем в чужбина не би трябвало да ни прави различни - всеки от нас е по една или друга причина далеч от дома си!Едва ли има нчкой които да е щастлив от този факт...Едва ли има някой на който да му допада чувството,че НЕ СИ Е ВКЪЩИ и ,че сутрин не го буди радио "Хоризонт"...

Дано с влизането ни в ЕС влезем и в Арена,и в Дата,и в Линкос и въобще във всичките тези бленувани тракери...

Дано...

Дано...

Всичко хубаво, но се сещате колко по-несигурни стават нещата като цял свят може да види сайта :)

По-лесно ще има 'акции' срещу него!

Иначе с проксита става номера. Имам познати в САЩ и Германия, които си свалят без проблеми. Въпроса е да влезеш в сайта и веднъж да свалиш торент файла. Пиъри лесно се намират.

Всичко хубаво, но се сещате колко по-несигурни стават нещата като цял свят може да види сайта :sobbing:

По-лесно ще има 'акции' срещу него!

Иначе с проксита става номера. Имам познати в САЩ и Германия, които си свалят без проблеми. Въпроса е да влезеш в сайта и веднъж да свалиш торент файла. Пиъри лесно се намират.

Винаги ползвам прокси, но досега не съм успяла да вляза в нито един български тракер, който е недостъпен от чужбина.Също и дата.бг, арена.бг...Единствено арена успях да отворя веднъж, и то само за минути.Искаше регистрация, и докато си подсигурих покана, сайта вече не беше достъпен.

Какви ли проксита ползват твоите познати? :)

Винаги ползвам прокси, но досега не съм успяла да вляза в нито един български тракер, който е недостъпен от чужбина.Също и дата.бг, арена.бг...Единствено арена успях да отворя веднъж, и то само за минути.Искаше регистрация, и докато си подсигурих покана, сайта вече не беше достъпен.

Какви проксита ползват твоите познати? :)

Ами на разни познати ;)

Не мисля,че ако БГ тракерите станат видими "отвън" ще има повече акций срещу тях!Дори напротив!

Според мен ако тези тракери почнат да се държат като ОБИКНОВЕНИ ТРАКЕРИ,никой от тях няма да има проблем.За пример нека вземем хилядите чужди тракери.Като изключим един Piratebay който е доста над "обикновения" тракер,незнам да е имало акций срещу други тракери.Просто няма да се обръща толкова внимание.

Е,съответно е нужно и самите БГ тракери да направят нещо по въпроса - не може ти да искаш пари за регистрация или за каквото там ДАТА-та и АРЕНА-та искат пари!Не и когато самите те ПИРАТСТВАТ.

НИТО ЕДИН чужд тракер незнам да иска пари за достъп до него.Всъщност излъгах,знам един - най-големия полски тракер който до преди 6 месеца беше безплатен,сега също иска да бъде пратен СМС който струва незнам си там колко злоти...Но принципно ТРАКЕРИТЕ ПО СВЕТА СА БЕЗПЛАТНИ и неписано правило е ДА НЕ СЕ ГОВОРИ много,много за тях.В БГ е точно обратното - всичко живо споменава ДАТА-та и АРЕНА-та! Защо някой от по малките тракери няма проблем? Защото са по малки и има по малко файлове? Не ми се вярва!Просто ние българите много раздуваме нещата.

А има и нещо друго - на всекиго бе ясно,че последната акция бе поръчкова,изкуствена.При такъв тип акция каквото и да правиш няма как да се спасиш от нея!!!!

Някоя от организацийте, борещи се срещу нелегалното разпространение на файлове в интернет ако рече МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В АРЕНА И ДАТА ДОРИ И ТЕ ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ В ЧУЖБИНА! Метода с проксито е познат и на тях.Че дори и много по ефикасни методи!

Но,не е там проблема!

Надеждата остава с мен!

...и никога не умира!

• 2 месеца по-късно...

А защо просто не помолиш някой твой познат който е в България да ти изпрати торент файла който искаш да изтеглиш. Зареждаш го в твоя торент клиент и си го теглиш. Същото става и за сайтовете за които се изисква покани или да се плаща достъпа до тях. Достатъчно е просто някой приятел да има достъп до там....

Ако искаш торент файлове от линкос мога да ти пращам само ми прати едно ЛС.

А защо просто не помолиш някой твой познат който е в България да ти изпрати торент файла който искаш да изтеглиш. Зареждаш го в твоя торент клиент и си го теглиш. Същото става и за сайтовете за които се изисква покани или да се плаща достъпа до тях. Достатъчно е просто някой приятел да има достъп до там....

Ако искаш торент файлове от линкос мога да ти пращам само ми прати едно ЛС.

А Peer ID :) ?!

• 3 месеца по-късно...
Аз като си свалих торент-файла сега как да го заредя в клиента, за да тръгне да се сваля?

Много просто - отвори торента с торент клиента и файлът ще започне да се сваля!

Кликни с десен бутон на мишката върху торента, отиваш на Open with и там вече избираш да го отвориш с торент програмата.

• Автор

Със проксу нестава пробвал съм.Или са заети или не бачкат sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Арената беше видима за чужденци, сега след акцията имаха малко проблеми, но предполагам ще ги оправят скоро-там дори си има секция във форума за чужденците.

Просто си улучил момента и би трябвало да си свалиш повече неща ! Честита Коледа !!!!!!!!!!!!!! :speak::clap: :clap: :clap:

Много просто - отвори торента с торент клиента и файлът ще започне да се сваля!

Кликни с десен бутон на мишката върху торента, отиваш на Open with и там вече избираш да го отвориш с торент програмата.

Това е ясно - ама аз торент файла го свалих с помоща на тази страница http://slivnica.org/forum/images/proxy/index.php , ама сега няма как да го излъжа да тръгне да се сваля

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.