Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с карта памет

Featured Replies

• Автор
преди 15 минути, ExaFlop написа:

Повредена карта. Защо се чупи техниката?

Е, хайде де? И аз това се питам :) Пробвах с diskpart, но ми изписва data error (cyclic redunancy check)... Туй то, ще трябва нова карта :( 

• 1 година по-късно...
  • Автор

Здравейте отново :) Ползвам старата си тема, защото проблемът е идентичен, с тази разлика, че този път картата успя да се форматира и е годна за използване. Снимките също са спасени благодарение на google :D. Та сега въпросът е следният - възможно ли е телефонът да "пържи" sd картите при актуализация на андроид? Сега се получи след такава, мисля че и преди беше отново след актуализация. Да знам и да го имам предвид занапред :)

НЕ. Картата, ако е калпава си е калпава и всичко може "да я изпържи". Аз имам една безименна карта с памет, на нея пише LS и я ползвам само за музика, защото... само за това става и то едва-едва ! Понякога прави грешка в песните и тонколонката ми се "обърква" ... За ценни данни/информация/файлове просто е крайно НЕнадеждна !

Решението е маркова карта с памет. Товята не е, познах ли ? Даже за предпочитане клас 6 или най-добре - клас 10 ! Lexar например за мене не е марка. Но виж - SanDisk, Hama - други бири !

преди 2 часа, DYDVK написа:

възможно ли е телефонът да "пържи" sd картите

Да, вече съм срещал такова нещо и производителят само вдига рамене. Знели за проблема, ама нямали решение.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор
преди 22 минути, DarkEdge написа:

Да, вече съм срещал такова нещо и производителят само вдига рамене. Знели за проблема, ама нямали решение.

Моят не е кой знае какъв телефон, но на старите не ми се е случвало, а и с тях съм ползвала карти памет. Samsung J5 2016 е, ако има значение марката и ако е позволено да спомена в темата (старите бяха LG и Huawei):)

• Автор
на 4.09.2018 г. в 17:26, Freem@n написа:

Решението е маркова карта с памет. Товята не е, познах ли ? Даже за предпочитане клас 6 или най-добре - клас 10 ! Lexar например за мене не е марка. Но виж - SanDisk, Hama - други бири !

За маркова, не е маркова, но пише, че е клас 10. Ще имам едно наум ако ми се наложи да купувам нова. 

Screenshot_20180904-221420.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.