Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

има ли приложение за радио НО НЕ онлайн , без интернет тоест :)

Featured Replies

Здраавейте , 

Леново А536 е  телефончето , има ли начин да се слуша радио 
но НЕ онлайн , демек БЕЗПЛАТНО :)

Да със системното приложение "Радио", телефона получава радио сигнала през слушалките а със приложението контролираш на коя честота да се заслушаш.

Става и без слушалки, но в този случай ще е проблемно, телефона трябва да се опре до радиатор или подобно. Може и като се държи близко до входа за слушалките, става и със забучен кламер :) Условието обаче, е телефона да е рутнат и има едно приложение, което ми е известно - Spirit1: Real FM Radio и втората версия - Spirit2: Real FM Radio 4 AOSP. Имам ги и двете купени и ги ползвах преди, но вече не си рутвам телефоните, съответно приложението при мен поне, не работи. Това решение не е безплатно, но плащането поне е еднократно и според мен си струва, но трябва да провериш, дали е съвместимо с телефона, ако решиш да го купуваш... Съмнявам се да няма системно приложение за радио, но щом казваш, сигурно е така. В такъв случай вариант е предложеното от мен.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Принципно не става без слушалки, защото самото приложение не се включва и изисква слушалки за това. Вече, ако може да се избегне това с руут, е друг въпрос. Но няма много смисъл от това, защото може да се пусне на високоговорител, докато е със слушалки.

Има някои модели, които работят и без слушалки, според наличието на вградена антена за това.

преди 7 минути, XYconstant написа:

Принципно не става без слушалки, защото самото приложение не се включва и изисква слушалки за това. Вече, ако може да се избегне това с руут, е друг въпрос. Но няма много смисъл от това, защото може да се пусне на високоговорител, докато е със слушалки.

Има някои модели, които работят и без слушалки, според наличието на вградена антена за това.

Приложението което съм предложил е точно за това - става със и без слушалки, с блутут слушалки също и няма нужда от стоковото приложение. То и за това е сравнително скъпо, защото е много трудно да се разработи такова приложение, което го обяснява и разработчика. А смисъла да се ползва без слушалки, е, че една част рядко или никога ползваме такива с телефона. Сега не ми пука особено за интернет трафика, но преди години си беше проблем. М/у другото, разработчика е готин, върна ми парите за втората версия, защото я купих, надявайки се да сработи на не-рутнат телефон, но не би...

Цитат

I understand the price may seem high, but this is a niche app with 10,000 hours of work required over 3+ years. How many other "Real FM Radio" apps are on Google Play ? Almost none.Why ? Because Android FM is extremely difficult. Google doesn't support FM radio and carriers suppress it. Intensive reverse engineering is required. In the over 3 years since Spirit was first created, nobody else has been "crazy" enough to attempt to compete in this niche (OTA radio) within a niche (AOSP ROMs) or without (all phones with usable FM).

Приложението определено си струва, защото предлага повече от всяко стоково такова, дори да не се ползва, за да се слуша без слушалки.

преди 44 минути, djagi написа:

ги и двете купени и ги ползвах преди, но вече не си рутвам телефоните, съответно приложението при мен поне, не работи. Това решение не е безплатно,

Айде, айде... пишеш Spiri2 FM - Full APK и теглиш. И приложението е бъгаво.
Custom ROM-овете като CianogenMod не засичат слушалките правилно. Опитай да го пуснеш SpiritFM без да си поставил слушалки. Заглушават ти се всички звуци на телефона, докато не поставиш слушалки и не ги извадиш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 25 минути, simtech написа:

Айде, айде... пишеш Spiri2 FM - Full APK и теглиш. И приложението е бъгаво.

Изобщо не е бъгаво, а си е направо перфектно, НО или става за твоя телефон, или - не. Колкото до тегленето, въпрос на морал е до някъде, а също така, че все пак са 15 лева, не $500-700... Колко в кафета са това?... Днес платих толкова за кафе и сок*. И вируси и други гадове, свободата да си го дръпнеш когато си поискаш, без да се занимаваш с глупости, да получаваш ъпдейти и т.н.

Първата версия работеше и на не-рутнат телефон, до момента, в които ми  излезна нова версия на андроида и до тук... Но си работеше и телефона не беше рутнат.

* Да внеса уточнение, че някои хора се подразниха :)  - две капучино, кафе и каничка малинов сок в Хепи... Аз и още един човек, два часа приятно изкарани... Точно това е цената на приложението, ама всеки си решава ;) 

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• Автор

извинявайте за "нахалството" - но ... аз дали ще мога да пусна ФМ радио на този модел телефон , 
въпреки че нямам такова приложение ?!?!?

преди 11 часа, dalaidido написа:

извинявайте за "нахалството" - но ... аз дали ще мога да пусна ФМ радио на този модел телефон , 
въпреки че нямам такова приложение ?!?!?

Опитай това програмче.. - http://lenovo-forums.ru/applications/core/interface/file/attachment.php?id=65037
Иначе 536 май има радио... Ти с оригиналния фирм ли си?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.