Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VBOX 7 не възпроизвежда видео

Featured Replies

Здравейте, имаше една стара тема тук, но и там не видях решение, прочетох и оплакванията на хората във VBOX, но и те станаха без отговор. Инсталирал съм Флаш плеъра за Мозила, но само на VBOX 7 не ще да тръгнат клиповете, има картина, която стои на 0 сек. и не ще да тръгне. Версията на браузъра е 48.0.2, Windows XP SP3.

С друг браузър как е положението?

пробвай с хром. нали знаеш, че флаша е зло и отдавна е мъртъв? някои браузъри вече са го погребали, други още му правят изкуствено дишане.  видео в html5 също го поддържа по различен начин / кодеци -mp4 / webm

Преди с Мозила още преди 1год. имах този проблем,но откакто съм с новия ми комп (1год.) и съм с Chrome друг браузър не съм ползвал и с Chrome нямам такъв проблем.

Да разбирам че причината е в браузъра ли? Глупаво е да сменям браузъра заради един тъп VBOX 7, който никой не го гледа, а и не може да гледа. Освен това на Chrome защитата му е слаба и постянно ми отваря някакви рекламни и спортни сайтове, което при Мозилата го няма. Добавки в мозилата не съм инсталирал.

преди 9 минути, peppone1 написа:

Да разбирам че причината е в браузъра ли? Глупаво е да сменям браузъра заради един тъп VBOX 7, който никой не го гледа, а и не може да гледа. Освен това на Chrome защитата му е слаба и постянно ми отваря някакви рекламни и спортни сайтове, което при Мозилата го няма. Добавки в мозилата не съм инсталирал.

Глупости. Сложи му addBlock на хроум и нямаш ядове. По-бърз е от тромавата лисица и е доста по защитен.

Трябва ти това

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/54.0.1/releasenotes/

и уиндоус 8.1

или пробвай с алтернативен браузър

Проблемът с вбокс и подобни нему няма нищо общо с хардуерното ускорение  а с актуалността на браузъра .

Старите версии на браузърите създават редица проблеми със сигурността и стабилността

преди 37 минути, eminem_vr написа:

Глупости. Сложи му addBlock на хроум и нямаш ядове. По-бърз е от тромавата лисица и е доста по защитен.

За мен е по-добре Адгард вместо адблок

При 360 тотал секюрити има нов модул web shield  za url filtering  на съдържанието във файър фокс

Лесно създаване  на списъци с блокирани адреси

Редактирано от Gregory House (преглед на промените)

преди 47 минути, Gregory House написа:

При 360 тотал секюрити има нов модул web shield  za url filtering  на съдържанието във файър фокс

Лесно създаване  на списъци с блокирани адреси

Със реклами тип "изкачащи прозорци" трудно ще се справиш така. Трябва да го попълваш тоя списък постоянно и общо взето ще си гледаш рекламите и даже ще им копираш адресите да си ги знаеш.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Не съм го пробвал, защото нямам никакви оплаквания от AdBlock.

Последните версии на Мозилата не работят на Windows XP.

Така - на другия компютър Palemoon и Firefox не работят по същия начин - не плейва и времето стои на 0.

Подозирам че е свързано с инструкциите на процесора. Твоят какъв е и има ли SSE2?

Цитат за допълнение:

Имайте предвид, че плеъра вече работи с html5 технология, а не с флаш.

Отворете сайта https://html5test.com/ и след като Вашият компютър мине теста, погледнете секцията Video. Там трябва да имате налична отметка на кодек H 264.

Ако нямате този кодек, не бихте могли да виждате видеоклиповете във vbox7 през браузъра, за който извършвате теста. Ако кодекът Ви липсва и държите да използвате този браузър, е необходимо да го ъпдейтнете до версия, която го поддържа или да ъпдейтнете операционната си система.

При всеки браузър, който имате инсталиран, този тест ще Ви покаже дали можете да виждате или не видеата в сайта.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Тестът показа че този кодек го няма, но и на по-новата версия пак не върви видеото. Може ли отделно да се свали този кодек, но да не ми се бъгне браузъра и то за този VBOX в който няма нищо интересно за гледане, ще преживея и без него, нека си го гледат неговите създатели.

• 3 седмици по-късно...
на ‎31‎.‎7‎.‎2017‎ г. в 17:48, ExaFlop написа:

599c72cf3a52a_.PNG.cdf78ca39e49e601699a5edd4317b067.PNG

Хубаво, и? С два блоопкера не си ли се замислял, че е почти като с две антивирирусни

преди 8 минути, ExaFlop написа:

Хубаво, и? С два блоопкера не си ли се замислял, че е почти като с две антивирирусни

в други сайтове е обратното на показаното, което ми дава основание да държа и двата блокера

А поотделно пробвал ли за поведение на страниците и товарене на процесора при самостоятелен и съвместен режим?

процеси не съм следил
следил съм поведение на блокерите в различни сайтове и се принудих да сложа и двата
понякога изключвам ublock origin, защото някои сайтове го засичат и не ми дават достъп

• 3 седмици по-късно...
на 31.07.2017 г. в 16:14, peppone1 написа:

Здравейте, имаше една стара тема тук, но и там не видях решение, прочетох и оплакванията на хората във VBOX, но и те станаха без отговор. Инсталирал съм Флаш плеъра за Мозила, но само на VBOX 7 не ще да тръгнат клиповете, има картина, която стои на 0 сек. и не ще да тръгне. Версията на браузъра е 48.0.2, Windows XP SP3.

Мозила отдавна не е това, което беше и което трябваше да бъде. И много отдавна ѝ теглих една майна - не само заради VBOX-а.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.