Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ZTE Nubia M2 lite няма български език

Featured Replies

Здравейте купих си ZTE Nubia M2 lite ,но няма български език,бихте ли помогнали?

Той най-вероятно не в купуван от България и за това няма....Просто ще пиеш една студена вода....

П.П.- За нов софтуер първо трябва да се рутне и така губиш гаранцията (ако е гаранционен).

Редактирано от Person (преглед на промените)

С какъв ROM (версия на android) го купи?

За какво ти е "български език" - искаш да локализираш самия OS, или просто искаш да пишеш на кирилица?

ROM - ове за дал господ. Root - a, според законодателството в ЕС, не е основание за отпадане на гаранцията!

ПС: За какво ти е устройство с Android OS, без Root права? Нокиа с фенерче върши същата работа

• Автор

не съм много в час,но в менюто няма български език,иначе намерих на клавиатурата български,но все пак е хубаво да има бг меню,версията на андроида е 6.0 OS : Nubia UI 4.0 (based on Android M)

от китайски сайт го купих ,казаха ми че ще ми изпратят след 2 месеца софтуер с бг меню,но тук могат ли да ми го направят без да чакам 2 месеца?

И в двата случа, че трябва да се обърнеш към човек, който знае за какво става дума! Не се обиждай, но си личи, че няма да се справиш с префлашването :)

• Автор

предполагам че тук в сервиз ще ми свършат работа,без да се налага да ми пращат от Китай софтуер?

преди 22 минути, Ginka Ganchevska написа:

предполагам че тук в сервиз ще ми свършат работа,без да се налага да ми пращат от Китай софтуер?

Естествено!

В кой град си?

преди 19 минути, Ginka Ganchevska написа:

Плодив

Изчакай до утре! Ще говора с един колега от Пазарджик, ако е на линия.

Иначе, ако телефона не е някакво гаражно менте, а истинско ZTE не е проблемен. Просто, без "да е в ръката ти" не може да се каже нищо - причината: има китайски ментета на чисто китайски брандове.

От сега да знаеш: Каквото и да има в телефона, като инфо (контакти, файлове....) ще даде фира, така, че един бекъп е препоръчителен.

Не познавам (не мога да препоръчам) сервиз или човек в Пловдив! Очаквана цена на услугата 50-80 лева (поне тук във Варна за "китайчета")

Редактирано от street racer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.