Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за "Анатомията на Грей" (Grey's Anatomy)

Romantically involved (Main characters) 7 гласували потребители

1. 1. Кой са любимите ви двойки?

• Meredith & Derek
      28%
      2
    • Lexie & Mark
      14%
      1
    • Christina & Owen
      14%
      1
    • Callie & Arizona
      28%
      2
    • Teddy & Henry
      14%
      1
    • Alex & Lucy
      0%
      0
    • Miranda & Eli
      0%
      0
    • Alex & Izzie (gone)
      0%
      0
    • Callie & Erica (gone)
      0%
      0
    • Christina & Burke (gone)
      0%
      0
    • Izzie & Denny (gone)
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение

Анатомията на Грей – трети сезон

Драма, напрежение, но и удовлетвореност от спасяването на човешки живот в медицинската професия – всичко това, примесено със смях, флиртове, секс и болезнени моменти от живота на младите лекари – първа година стажанти, които откриват, че нито медицината, нито приятелството, нито любовта могат да се опишат само в бяло или черно.

В България в ефира на bTV ще бъде излъчен и третият сезон на сериала. Деветте епизода на първия сезон и двадесет и шестте епизода на втория сезон забавляваха почитателите на този жанр от първи юни 2006 г. Всяка седмица от понеделник до четвъртък в 21.00 ч. зрителите на bTV имаха възможност да бъдат част от милионите

фенове на ”Анатомията на Грей”. Историята ще продължи по bTV тази година, като сериалът ще заеме обичайният си слот в 21.00 часа, от вторник до четвъртък, непосредствено след сериала „Елиза”.

Зрителите ще имат уникалния шанс да станат част от историята на младите, красивите и влюбени доктори от болница Сиатъл Грейс, които отново ще преминат през ада, за да демонстрират себеотрицанието, съчувствието и професионализма в лекарската професия.

Почитателите на сериала добре познават Мередит, Изи, Джордж и Алекс, които в изминалите два сезона на сериала преминаха през изключително трудното обучение на лекарските специализанти и в третия сезон и пред очите на всички ще се превърнат от плахи студенти в истински доктори. Ако те успеят да преминат през седемгодишната практика в болницата, ще се превърнат в професионални хирурзи. Животът им обаче няма да се фокусира само върху трудното ежедневие на младите лекари в болницата. Те ще трябва да преживеят и да се справят с ревността на половинките си, изневерите, болни родители, нощни дежурства и домашни кризи, като единственото на което ще трябва да разчитат е един на друг.

Миналата година на сериалът получи 11 номинации за наградите ”Еми”. Като най-сериозната номинация за "Анатомията на Грей" беше в категорията "Драма". През 2006 година сериалът беше номиниран и спечели престижната награда ”Златен глобус” в категорията ”Драма” за най-добър телевизионен сериал. Също така през миналата година Анатомията на Грей се нареди на шесто място в световната класация на сериали, излъчвани в праймтайма с рейтинг 11.9 и дял – 19, като първите четири епизода на втори сезон са били гледани от общо 16,231,000 зрители.

Безспорният актьорски талант и невероятен чар на Патрик Демпси веднага привлече вниманието на българските зрители. А неговото участие в сериала, в комбинация с Елен Помпео и Исая Уошингтън, превърнаха ”Анатомията на Грей”, както в САЩ, така и в България в истинска телевизионна сензация.

Публикувано изображение

За феновете на Grey's Anatomy, последните 12 епизода на 3-ти сезон:

S03E14 Wishin' and Hopin'

S03E15 Walk on Water

S03E16 Drowning on Dry Land

S03E17 Some Kind of Miracle

S03E18 Scars and Souvenirs

S03E19 My Favorite Mistake

S03E20 Time After Time

S03E21 Desire

S03E22 The Other Side of This Life: Part 1

S03E23 The Other Side of This Life: Part 2

S03E24 Testing 1-2-3

S03E25 Didn't We Almost Have It All?

Преди да пуснат "Private Practice", УТРЕ, от abc са направили едно хубаво филмче проследяващо цялата история на Адисън Монтгомъри в "Grey's Anatomy". В него има вмъкнати коментари на журналисти от списанието "People Magazine". Интересно е, показва взаимоотношенията и с другите, любовния четириъгълник в който се намира, причините тя да си тръгне и т.н. Не ви го препоръчвам обаче, ако не сте изгледали горните серии. В противен случай -> ЦЪК :)Come Rain or Come Shine

Публикувано изображение

-= Обновено =-

Private Practice S01E01

Private Practice S01E02

Private Practice S01E03

Private Practice S01E04

Private Practice S01E05

Private Practice S01E06

Private Practice S01E07

Private Practice S01E08

Private Practice S01E09

Както знаете, имаше стачка на сценаристите и този сериал, заедно с още няколко заглавия, се очаква да бъде възобновен чак през новия сезон.

Публикувано изображение

Grey's Anatomy S04E01

Grey's Anatomy S04E02

Grey's Anatomy S04E03

Grey's Anatomy S04E04

Grey's Anatomy S04E05

Grey's Anatomy S04E06

Grey's Anatomy S04E07 | ######

Grey's Anatomy S04E08

Grey's Anatomy S04E09 | ######

Grey's Anatomy S04E10 | ######

Grey's Anatomy S04E11

Следва продължение...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Както обещах... ето продължението:

Greys Anatomy S04E12

Greys Anatomy S04E13

Тамън почна да ми доскучава и пак намериха работа за Д-р Монтгомъри /Кейт Уолш/. Епизод 13 върна старата тръпка. Публикувано изображение Луда работа! А сценката в специалното за общуване място, асансьора, ме свали на пода. Само Патрик Демпси може да понесе три едновременно. Сладури!

Док, нал ти казах че имам навика да си говоря сама Публикувано изображение

Сериала се качва и в Замунда, там се слагат и с бг субтитри. Виждам, че средно 5 хиляди пъти се тегли всяка серия. В Арена обаче го няма.

Greys Anatomy S04E14

Greys Anatomy S04E15

Който следи сериала, нека не пропуска и двучасовия финал...

Оставям да си го намерите сами, заслужава си...

Да изнамират тази музика си е истинко изкуство...

Винаги успяват да ме изненадат с нещо ново...

http://hk.youtube.com/watch?v=VPBMQL9NEEg

http://hk.youtube.com/watch?v=CherDgZXO1U

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

та казвате ще има следващ сезон? последния свърши много кофти със сватбата на Кристина и направо си мислех че това е КРАЯ. сериала радва, понякога казват такива истини че ми се свива стомаха! и михаресва че не всичко се върти около главната героиня :)

та казвате ще има следващ сезон? последния свърши много кофти със сватбата на Кристина и направо си мислех че това е КРАЯ. сериала радва, понякога казват такива истини че ми се свива стомаха! и михаресва че не всичко се върти около главната героиня :wors:

Публикувано изображение Това което описваш е края на трети сезон. По твоите стандарти, ние вече сме гледали следващия сезон и чакаме по-следващия. :) Погледни, линковете за четвърти са дадени в темата.
  • 1 месец по-късно...

Лятото свършва, есента започва, време е...

За тези които искат да наваксат, ето какво са пропуснали през първите 4 сезона на "Gey's Anatomy":

- това е на кратко Публикувано изображение

Пригответе се за двучасов старт /без рекламите идва към 1:30/ на петия сезон: 25.Септември.2008

• 1 месец по-късно...

Филмът носи името на учебник по медицина който се казва ''GREY'S ANATOMY'' и доколкото знам в Америка всички студенти по медицина учат по него.А филмът не е кръстен на стажантката от филма Мередит Грей.А болницата в която те работят наистина съществува в Сиател.Вярно е че в английския има различни преводи,но филмът носи името на учебника. :angry: А самото филмче е много яко!!!!! :)

In 6500 b.C. some guy looked at his sick friend and said, "I have an idea. Why don't I drill a hole in your skull? It'll make you feel better." And thus, surgery was born. Публикувано изображение

Уникални са, признавам. Как извъртат нещата на момента и намират подходящите думи за ситуацията. После хем обиждат дерматолозите, хем им завиждат, хем ги ласкаят, и накрая се разграничават от тях. 0504 е добър баланс между майтапа и сериозното. Браво на сценаристите и още едно за хората подбиращи музиката.

======================================

Баси монолозите дето си водя Публикувано изображение Но както и да е.

Миналата седмица играх за първи път в техния quiz и познах 4 от 5те. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тази седмица обаче тотално се изложих Публикувано изображение

Ако някой ги гледа в рамките на пет дни след излъчването им - може да се пробва в Fantasy Game: Weekly Prognosis

• 2 години по-късно...

Тук сериаломаните се броим на пръсти... или повечето се спотайват. С цел да посъживя темата реших да ви задам въпрос, който по-късно ще направя във вид на анкета. Кои са любимите ви ТВ двойки? Споделете! И понеже аз си имам фаворити към момента, вече ги сложих като възможен избор. :cool:

• 1 месец по-късно...

Наваксах с пропуснатите епизоди и продължавам с монолога...

ТЕЗИ двамцата са ми много сладки и имат потенциал. Пациента все някога ще излезе от болницата, но не е ли това възможност доктора да го последва, а след това и ние... с камерата.

• 2 месеца по-късно...

Официално се включвам тук... Мислих, че не е интересен сериал...поредния докторски... Хм... точно 3-4 серии от 1-ви сезон ми бяха достатъчни, за да знам, че това е сериалът! :cool: Вече за месец изгледах почти всичко, остават ми няколко серии от 7-ми. Просто е супер. С голям кеф късно вечер го гледам.. Пък и се научава по нещо. Любима двойка - Кали и Аризона! Задължително те двете... Много сладки, играят перфектно. А и пък изглежда най-искрено и чисто това между тях. :ph34r:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

На мен завинаги си ми остават най-любими Дерек и Меред, колкото и тривиално да изглежда. Всички двойки са уникални, но те двамата се доближават най-много до представата ми за перфектна двойка (макар да няма такива). А и след последния епизод от 7 сезон .... толкова са мили :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.