Премини към съдържанието
Слави Маринов

Има ли програма за работа с клавиатурата(създаване на нови клавишни комбинации)

Препоръчан отговор


преди 28 минути, ExaFlop написа:

Мерси ще ги прегледам,макар и да не знам точно какво ми трябва,пък и никога не съм работил с подобен софт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може и на ръка, но е шграчка...
Какъв точно ефект търсиш?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ми.......иска ми се да създам нещо като бързи клавиши,като желанието ми е да мога с натискането на 1 клавиш да мога да изписвам дадени цифри или числа по-точно,защото цифри така или иначе си е с натискане на 1 клавиш.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 52 минути, Слави Маринов написа:

Ми.......иска ми се да създам нещо като бързи клавиши,като желанието ми е да мога с натискането на 1 клавиш да мога да изписвам дадени цифри или числа по-точно,защото цифри така или иначе си е с натискане на 1 клавиш.

Autohotkey е много подходяща за целта.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 30 минути, flare написа:

Autohotkey е много подходяща за целта.

Мерси,ще я видя...........и дали ще мога да се оправя,че не съм работил досега с такъв софт.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Горещите клавиши са обикновено по 2-3 в комбинация. Ако обясниш малко по подробно каква е целта, може да се окаже, че има друго решение.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, ExaFlop написа:

Горещите клавиши са обикновено по 2-3 в комбинация. Ако обясниш малко по подробно каква е целта, може да се окаже, че има друго решение.

Да ,така е с тези дето са по подразбиране в уйндоуса,аз не се интересувам от тях и това дето те вършат.На мен ми трябва ако може да си създам собствени с цел да пиша числа 2,3 или 4 цифрени с натискането на 1 клавиш,това е целта и не знам дали въобще е възможно.....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай Punto Switcher на Yandex
Повече тук

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Gabriela Hristova
      Здравейте! Пиша във връзка с програма за автодиагностика Delphi 2015 Release 3. Инсталирах си програмата както е дадено в диска стъпка по стъпка. Програмата тръгва, но когато се зададе за автодиагностика изписва "Автомобилът не реагира на заявката за диагностика, уверете се, че тестерът е свързан правилно към автомобила...". Устройството, което прави връзка между лаптопа и колата (NEW VCI+A-BT) работи и се опитва да се свърже, защото променя цвета си от син на зелен и обратно като е придружен и със звуков сигнал. Прави се връзка с устройството, със софтуера, но няма комуникация с какъвто и да е модел автомобил. Разговарях и с официален представител на програмата като не ми беше казано нищо конкретно, инсталирах Team Viewer, както ми беше казано, но  след многократни опити на отсрещната страна продължава да си изписва същата грешка, като накрая човека ми обясни, че за по-старите модели коли (както е в случая 1999) не може, защото не поддържали това OBD, в което се съмнявам, защото все пак нямаше да ги има като модели в самата програма. А другия проблем можело да бъде от преходниците за различните коли, за което също имам съмнения, понеже моята кола е Пежо 206 и лично на нея не и трябва преходник а си работи с оригиналния кабел без предходник. 
      Та ако някой е имал същия проблем, може да помогне или знае някой, занимаващ се с програмата във областите Велико Търново или Русе искрено ще съм му благодарна. 
    • от Pepi Litkov
      Здравейте колеги ! Спешно ми трябва една задача написана на C++ за понеделник . Много ми е труден този език и не мога да измисля никакъв код ..Ако е възможно погледнете условието : Да се напише програма,която за дадено естествено число N да намира такава тройка числа a,b,c (естествени и c<N), за която a2+b2=c2 (двойките са степен).. Благодаря ви много предварително ! 
    • от HRONICK991
      Да се състави програма на Java за 5 делегати на националната конференция с данни:
      - име
      - ЕГН
      - дни за нощувка
      - име на хотела
      - цена на нощувката 
      И изпълнява от меню следните операции:
      • извежда всички въведени данни:
      • зарежда нов масив с данните на делегатите, които са заплатили суми по големи от 100 лв. и са от зададено населено място;
      • зарежда текстови файл с данни на делегатите мъже от дадено населено място.
    • от Магдаленаг
      Здравейте!
      Please accept the challenge
      Зададена ми е следната задача:
      Дадени са две големи цели числа N1 и N2(до 100 цифри). Да се напишат програмни фрагменти за:
      а) представяне на числата чрез списъци;
      б) сравнение на двете числа и отпечатване на резултата - N1>N2 или N1<N2.
      Упътване: Големи числа се наричат цели положителни числа с К цифри, където К>255. Големите цели числа могат да се представят с помощта на линеен едносвързан списък, всеки елемент на който съдържа точно една цифра от числото.
      Език: С++
      Компилатор: Windows Visual Studio C++
      Благодаря предварително!
    • от валя маркова
      моля някой да помогне  има ли програма която да забрани достъпа до порно сайтове и порно снимки или поне като се търси нещо подобно да угаси компа  или пък при търсене на подобни да ми излиза на телефона за да разбера нещо такова ми трябва  .Пробвах с наоми обаче е супер дразнеща никъде не кликаш и излизат досадни страници да затвориш програмата а няма нищо отворено  Ще ви бъда много благодарна за съдействието .
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.