Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с фейсбук

Featured Replies

Здравейте.Днес като стартирах лаптопа си,фейсбук не ми се отваря.От същия лаптоп отварям профила на приятеля си,но моят -не.Отхвърля ми стара и нова парола и иска да отворя файл за сървъра,който не ми се отваря по никакъв начин.

Kasperski-това е файла който ми иска да отворя,а не мога

преди 45 минути, emil644466 написа:

пиши с кой браузер се опитваш да отваряш,пробвала ли си с друг ?

изчисти бисквитките на фейсбук и кеша на браузера.

Ти пък! От къде да знае как се чистят бисквитки и кеш, не виждаш ли че за пръв път влиза в интернет! Години - (6) или години (69-75). Като имаш предвид, че има жени, които не знаят каква операционна система използват. Ами почисти й ги ти! Виждам, че имаш здрави нерви и желание. Давай напред.

преди 10 минути, Mlechko написа:

Ти пък! От къде да знае как се чистят бисквитки и кеш, не виждаш ли че за пръв път влиза в интернет! Години - (6) или години (69-75). Като имаш предвид, че има жени, които не знаят каква операционна система използват. Ами почисти й ги ти! Виждам, че имаш здрави нерви и желание. Давай напред.

ко каза ко !

9f5cbc0d0.jpg

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор

Използвам интернет експлорер-а за бисквитките-ако ми кажете как ще се опитам да изчистя

Но при положение,че не мога да вляза във Фейсбук-как да стане това?

на мен фейса ми работи само с Хрома, с Мозилата работи, но не отваря клипчета

десен бутон на start->control panel->internet options->browsing history->delete.... - cookies ... ще изтрие всички бисквитки,тъй че ще трябва да се логваш отново навсякъде.

Според мен проблема е явно в акаунта ви, а не със с браузъри и т.н. Ако незнаете Facebook Inc, създаде нови правила от 2015, ако не се лъжа. Facebook Inc, задължава своите нови потребители, да въвеждат Истинската си самоличност, при Регистрация. А не поредния  Fake профил!  https://lifestyle.bg/international/vnimanie-feysbuk-trie-profili-bez-preduprezhdenie.html

- Та причината може да е тази- Вие ползвате ли истинската си самоличност?

П.С- Лично аз, тази година за да разбера дали така стоят нещата си наравих  Fake профил във Фейсбук. След като го направих, не можех да влизам в Акунта, беше блокиран!

Редактирано от RED ZONE 64 (преглед на промените)

преди 3 часа, Галя Пеловска написа:

Kasperski-това е файла който ми иска да отворя,а не мога

На баба ти фърчилото иска да отвори файл! Касперски ти се отваря да ти докладва за вреден файл. Заблуждаваш хората като за световно първенство.

А това че не можеш да влезеш в акаунта си е чисто твой проблем! Варианти като за неадекватни потребители, които не могат нищо да обяснят:

- Изключен акаунт поради натрушаване правилата на Фейсбук общността. В някои от случаите може да се отключи чрез удостоверяване на лична карта (паспорт) като изпратиш данните обратно.
- Променена, забравена парола.

Глупостта и ниската памет се заплащат.

• Автор

Не знам какво направих,но току-що го отворих с Гугъл Хром.

Сигурно щото съм много стара и проста и нищо не разбирам?!Благодаря,за милите думи на всезнайковците!Просто потърсих помощ,но явно съм сгрешила адреса!

преди 29 минути, Галя Пеловска написа:

Не знам какво направих,но току-що го отворих с Гугъл Хром.

Сигурно щото съм много стара и проста и нищо не разбирам?!Благодаря,за милите думи на всезнайковците!Просто потърсих помощ,но явно съм сгрешила адреса!

То много трудно и далеч от акъла ти да пробваш с друг браузър. На такива малоумни въпроси и готованковци гледам с неприязън. Когато се научат да пробват малко и експериментират, когато се научат да четят, тогава може да заслужат вниманието ми. До тогава мястото ви е отзад на опашката.

преди 50 минути, Галя Пеловска написа:

Галя,ти не му се връзвай на Млечко.Той само така си говори,иначе е добро момче и когато иска помага.Първо наругава някой непознат,а после казва правилните неща.

В тоя форум се помага.

Редактирано от Only Fools and Horses (преглед на промените)

• Автор

Не забелязах помощ,а само обиди!Все пак благодаря и обидите ме учат!

преди 30 минути, Mlechko написа:

То много трудно и далеч от акъла ти да пробваш с друг браузър. На такива малоумни въпроси и готованковци гледам с неприязън. Когато се научат да пробват малко и експериментират, когато се научат да четят, тогава може да заслужат вниманието ми. До тогава мястото ви е отзад на опашката.

Няма да има опашка-не и за мен!Никога -ако ще трябва да се нареждам след вас!

преди 1 час, Mlechko написа:

Когато се научат да пробват малко и експериментират, когато се научат да четят,

Тогава няма да има нужда да питат дори...дали се изясни причината в крайна сметка :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.