Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте реших да си взема части и   периферия от американския амазон защото ми излиза изгодно но проблема е несъм поръчвал от там и искам съвет просто дочух едни неща ако взема неща от там нат еди колко си лева аз това което искам да взимам не е евтино но дочух че като ме спрат на митницата нали трябва да покажа документи и тн и трябва да дам мн пари на тези това така ли е или не за парите или да поръчам и да несе претеснявам смисл само с документи ще оправя нещата никакви пари няма да давам :) ??

• Автор
преди 12 минути, Desdinova написа:

поръчвай от европейският съюз.

По скъпо е...

Ако ги поръчаш за България по добре си поръчай от бг магазини, щото ще ти излезе същото че и по солено заради главоболията които ще си нанесеш и разните му разходки и разправии. А и не дай си боже да ти се наложи да ползваш гаранция, просто няма смисъл...!

Само митническата декларация е 15 лв май. Освен това ако е над 30лв плащаш 20% от цената на стоката+(цената на доставката-не съм сигурен). Това евентуално може да се избегне ако не те проверят ама си е на късмет :)  Освен това в повечето случаи гаранцията отпада, а дори и да не, връщането до американско си е главоболие.

• 3 месеца по-късно...

да не отварям нова тема реших да пиша тук..

значи искам да си поръчам няколко неща от amazon.com, понеже пазарувам само със ''paypal'' сега като се регистрирах във амазона виждам, че мога да платя само със карта. Въпроса ми е има ли някакъв друг начин за плащане, понеже неискам да си давам данните за сметката.?

на 18.09.2017 г. в 19:42, Viktor Ivanchov написа:

Здравейте реших да си взема части и   периферия от американския амазон защото ми излиза изгодно но проблема е несъм поръчвал от там и искам съвет просто дочух едни неща ако взема неща от там нат еди колко си лева аз това което искам да взимам не е евтино но дочух че като ме спрат на митницата нали трябва да покажа документи и тн и трябва да дам мн пари на тези това така ли е или не за парите или да поръчам и да несе претеснявам смисл само с документи ще оправя нещата никакви пари няма да давам :) ??

Амазон не доставя в България.

А и като служител на Амазон те съветвам, не купувай хардуер от Амазон, често пъти може да е повреден, имайки предвид как ги подхвърляме в склада.

преди 13 часа, mitkoff написа:

да не отварям нова тема реших да пиша тук..

значи искам да си поръчам няколко неща от amazon.com, понеже пазарувам само със ''paypal'' сега като се регистрирах във амазона виждам, че мога да платя само със карта. Въпроса ми е има ли някакъв друг начин за плащане, понеже неискам да си давам данните за сметката.?

Няма начин, може само с карта, а и какъв е проблема? Амазон не са умрели за твоята мижава банкова сметка, те работят с милиарди.

И както споменах по-горе Амазон почти на 100% не доставя до България.

Обърни се към ebay или aliexpress

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.