Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Радио за кола - на 220 В ?

Featured Replies

Привет.

Може ли радио за кола да се "нагоди" да работи на 220 волта ?

Да, слагаш едно захранване 12V/5A или повече и ще работи.
п.п Не знам дали си струва. Захранването ще ти излезе 20-30лв, колкото едно обикновено радио.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Да, прав си. Ценово не си струва. Лесно мога да си купя радио. Мен ме "човърка" да накарам едно нещо да сработи. Имам две радиа за кола, които работят. Имам и няколко колонки от счупена ДВД система. Плюс антена и готово. Въпросът е в захранването. Можеш ли да ми кажеш повече за захранването. От компютър става ли ?

преди 16 минути, 2249 написа:

Да, прав си. Ценово не си струва. Лесно мога да си купя радио. Мен ме "човърка" да накарам едно нещо да сработи. Имам две радиа за кола, които работят. Имам и няколко колонки от счупена ДВД система. Плюс антена и готово. Въпросът е в захранването. Можеш ли да ми кажеш повече за захранването. От компютър става ли ?

Аз използвам от компютър. СД за кола и към него авто усилвател и на края буфер 200W с е колонки. Колонките са си към СД-то а буфера е към усилвателя.

http://prikachi.com/images/276/3552276R.jpg

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

Щом захранване от компютър става - супер. Само дето трябва да се разбере кои точно са кабелите.

И комп захранване става, но може да трябва да му се сложи товар и на 5V линия, защото ако се натовари само едната, може да се изключи. В компютъра има товар на всички линии. Това зависи от захранването как е проектирано.
Ама пробвай и виж. Но комп захранване пак е 20-30лв втора ръка и ако нямаш..пак даваш пари..

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 6 часа, Питоня написа:

И комп захранване става, но може да трябва да му се сложи товар и на 5V линия, защото ако се натовари само едната, може да се изключи. В компютъра има товар на всички линии. Това зависи от захранването как е проектирано.
Ама пробвай и виж. Но комп захранване пак е 20-30лв втора ръка и ако нямаш..пак даваш пари..

Имам 2-3 работещи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.