Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Внимание! Опасна програма!

Featured Replies

Току що получих писмо от фирмата за софтуер "Ашампо" с предупреждение, че CCleaner е хакната и употребата и е опасна. За повече информация виж снимката на екрана.

Screenshot_2017-09-20-19-40-33.png

преди 11 минути, B3M2W0 написа:

Току що получих писмо от фирмата за софтуер "Ашампо" с предупреждение, че CCleaner е хакната и употребата и е опасна. За повече информация виж снимката на екрана.

Screenshot_2017-09-20-19-40-33.png

По принцип, подобни "чистачи" са си опасни! Толкова ли не можете да отделите 5-10 минути в седмицата да си почистите ръчно регистрите и другите неща?

Малко са закъснели от Ашампу с предложението на заместител на CCleaner. :ph34r:
Е, пазар...

аз си го свалям проблеми нема пълна тишина от есет

Сега прочетох за атаката на Ccleaner и още ползвам старата версия на лаптопа вчера за последно използвах програмата за почистване и прочетох че се предавали данни и за ип адреси та днеска слетобяд стана нещо странно на нета на лаптопа там го ползвам с кабел изведнъж спря  не дойде до 17 часа и звъннах на доставчика да пусна заявка и те нямат при тях регистриране на спиране на нета и се чудеха от какво е мене ме съмнява да не е от Ccleaner  ?

преди 52 минути, adersa написа:

Сега прочетох за атаката на Ccleaner и още ползвам старата версия на лаптопа вчера за последно използвах програмата за почистване и прочетох че се предавали данни и за ип адреси та днеска слетобяд стана нещо странно на нета на лаптопа там го ползвам с кабел изведнъж спря  не дойде до 17 часа и звъннах на доставчика да пусна заявка и те нямат при тях регистриране на спиране на нета и се чудеха от какво е мене ме съмнява да не е от Ccleaner  ?

Ако си с версия 5.33 я деинсталирай и качи съвсем новата 5.35 или другия случай 5,34. Тя ще те подкани за новата 5.35 . Успех.

Утре като дойдат техниците ще се разбере какво е спряло нета та аз тази сутрин го платих егати тъпата работа . съседа до мен има аз нямам

преди 3 часа, adersa написа:

Ти луд ли си, няма как от това да си спира интернета. Най - малко ако имаш антивирусна и всички и е обновен, а и не само защитна стена, ако има проблем тя би трябвало да покаже, че има проблем. На друго нещо се дължи проблема с спирането на интернета ти. А и може да не е от теб, а от самия доставчик....

И само да вметна, че проблеми може да имат хора, които са със старата версия на програмата, а именно 5.33 версия, която е хакната. Версия 5.34 не е, както и новата 5.35. Така, че според мен, само тези които са със старата версия може да са пострадалите, а пък и надали ще има толкова проплакали хората от програмата именно в България. 

Редактирано от KnoX (преглед на промените)

преди 11 часа, street racer написа:

Толкова ли не можете да отделите 5-10 минути в седмицата да си почистите ръчно регистрите и другите неща?

Съвсем прав си. Преди време тази програма изтри системен файл (конфигурация на системата) и уиндоусът замина. От тогава тя не присъства в моите компютри, а почистването всеки ден в края правя с  Ashampoo WinOptimizer 12, работи без грешка.

ползвам портативка, версия 5.28.6005

имате ли инфо, дали е хакната, щото все още нямам оплаквания от нея

преди 3 часа, дръндю написа:

ползвам портативка, версия 5.28.6005

имате ли инфо, дали е хакната, щото все още нямам оплаквания от нея

Не е. Само версията 5.33 е била хакната. Аваст ми съобщина ма емайла и на мен, че е хакната. Хубаво е да е обновиш до най - новата версия. ;)

При мене проблеми със 5.34 версия няма. Продължавам да съм с нея. Преди два часа сканирах с Аваст и МБАМ, безплатната версия и не откриха нищо. МБАМ ползвам същата версия като твоята.

Има нещо друго, ако си бил с 5.33 версия, ако си е обновил до новата версия, но преди това ако не си я деинсталирал по стандартния начин от "Контрол панел" или с някоя другa програма, която върши това, може да има остатъци от 5.33, която да ти създават този проблем.

П.п  - Един съвет от мене, когато има нова актуализация на която и да е програма, е хубава старата версия да се деинсталира и след това да се премахнат всички остатъци от старата версия и тогава да се инсталира новата версия. Иначе мазало ще стане, а и след време може да се окаже, че след ъпдейтването, без деинсталирането на старата версия да започнат проблеми. Това, че има актуализация дадена програма, е хубаво старата версия да се деинсталира и след това отново инсталира, но вече новата версия. На лаптопа ми инсталирах 5.35 версия и никога програма не ми направи проблем. И само да ти вметна, че 5.34 версия е старата, а 5.35 е новата версия на програмата.

Редактирано от KnoX (преглед на промените)

Точно това ми е чудно,защото деинсталирах старата версия преди да инсталирам 5.34

п.п - явно нещо е останало и се появи в новата.Сега всичко е чисто.

преди 40 минути, Viktor Yanakiev написа:

Точно това ми е чудно,защото деинсталирах старата версия преди да инсталирам 5.34

п.п - явно нещо е останало и се появи в новата.Сега всичко е чисто.

Дори и в самият сайт на производителя на програмата, признават, че е била хакната 5.33 версия, но сега всичко е нормално и няма никаква опасно за хората, които ползват програмата, дори и с по стари версий.

преди 22 часа, street racer написа:

Толкова ли не можете да отделите 5-10 минути в седмицата да си почистите ръчно регистрите и другите неща?

То това е още по-опасно. Един грешно затрит регистър и системата ти е довиждане.

преди 1 час, KnoX написа:

При мене проблеми със 5.34 версия няма. Продължавам да съм с нея. Преди два часа сканирах с Аваст и МБАМ, безплатната версия и не откриха нищо. МБАМ ползвам същата версия като твоята.

Има нещо друго, ако си бил с 5.33 версия, ако си е обновил до новата версия, но преди това ако не си я деинсталирал по стандартния начин от "Контрол панел" или с някоя другa програма, която върши това, може да има остатъци от 5.33, която да ти създават този проблем.

П.п  - Един съвет от мене, когато има нова актуализация на която и да е програма, е хубава старата версия да се деинсталира и след това да се премахнат всички остатъци от старата версия и тогава да се инсталира новата версия. Иначе мазало ще стане, а и след време може да се окаже, че след ъпдейтването, без деинсталирането на старата версия да започнат проблеми. Това, че има актуализация дадена програма, е хубаво старата версия да се деинсталира и след това отново инсталира, но вече новата версия. На лаптопа ми инсталирах 5.35 версия и никога програма не ми направи проблем. И само да ти вметна, че 5.34 версия е старата, а 5.35 е новата версия на програмата.

Това се отнася само за 32 битовата версия на програмата.

Eclipse2G - Не съм убеден, дали е само за 32-битовата версия на програмата. Макар че едва ли това има толкова голямо значение. Още повече, че производителите на програмата са реагирали и всичко е нормално вече. В този свят да искаш хакери и да хакват разни неща. Случило се , ще продължава да се случва, не е хубаво, но факт. Мисля си, че паниката от темата е излишна. То не че е имало де, но все пак....

Само да вметна нещо, че вече всички които ползва програмата,  трябва да премине към 5.35 версия, тъй като по старите версий функцийте на програмата не работят правилно. !! ;)

• 1 месец по-късно...
на 21.09.2017 г. в 21:03, KnoX написа:

В този свят да искаш хакери и да хакват разни неща.

Не се наричат хакери , а кракери! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.