Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


От сигурно 2,3 години може би ми излиза това съобщение,но все не му обръщах внимание usbproblem.JPG.f86dc3c40b6f0c7ece6edad03bdc031e.JPG
проблема ми е с USB портовете когато вкл флашка или каквото и да е не го отчита(Някои отчита, но много рядко) трябва да рестартирам компютъра
зада открие флашката,телефона. Проблема влиза и с USB мишките тех пък изобще не ги отчита те си светкат пък не работи в ръчно добавените хардуери пак няма нищо 
като реснем компютъра най много ще работи 5 сек и спира, някакви идеи как да го оправим?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Георги Л. написа:

От сигурно 2,3 години може би ми излиза това съобщение,но все не му обръщах внимание usbproblem.JPG.f86dc3c40b6f0c7ece6edad03bdc031e.JPG
проблема ми е с USB портовете когато вкл флашка или каквото и да е не го отчита(Някои отчита, но много рядко) трябва да рестартирам компютъра
зада открие флашката,телефона. Проблема влиза и с USB мишките тех пък изобще не ги отчита те си светкат пък не работи в ръчно добавените хардуери пак няма нищо 
като реснем компютъра най много ще работи 5 сек и спира, някакви идеи как да го оправим?

Като за начало с по-модерна ОС дето не са и спрели поддръжката? 

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пише, че устройството ти е повредено. Това Уиндоус 7 ли е? Ако , каквото и да пъхнеш ( изпробвано на друг компютър) , не работи , може да има повреда на ЮСБ хъба , който е на дъното. Все пак пъхни една флашка и отвори диспечера на устройствата и виж , за драйвер ли става дума.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, B3M2W0 написа:

Това Уиндоус 7 ли е? 

Това е ХР

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажете марка и модел на дъното и проверете в device manager дали имате ? ( непознат хардуер) или ! (проблемен драйвер). Ако не знаете модела на дъното може да инсталирате програмата AIDA, тя ще го покаже.  Така като гледам най-вероятно си е заминал модула, който отговаря за USB-тата или има проблемен кондензатор.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, Емил Костов написа:

( непознат хардуер) или ! (проблемен драйвер).

аве, аз доколкото помня...ъ-ъ-ъ...тъй де, то не че помня, ама обновявах драйвърите на машината с тези на производителя, щото драйвърите по подразбиране, всичко си е наред, само дето има проблем с флашките
мбаси, как помня от преди 10 години какво е било:no-no:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, дръндю написа:

аве, аз доколкото помня...ъ-ъ-ъ...тъй де, то не че помня, ама обновявах драйвърите на машината с тези на производителя, щото драйвърите по подразбиране, всичко си е наред, само дето има проблем с флашките
мбаси, как помня от преди 10 години какво е било:no-no:

Това не го разбрах?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, Емил Костов написа:

Това не го разбрах?

драйвърите по подразбиране се отчитат от системата, но не работят 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 8 минути, дръндю написа:

драйвърите по подразбиране се отчитат от системата, но не работят 

За всеки случай нека да провери. Това е XP и то си е капризно на драйвери. Макар, че ме съмнява проблема да е от драйвери. Залагам на хардуерен проблем.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 5 часа, Емил Костов написа:

проверете в device manager дали имате ? ( непознат хардуер)

Трябва само да прочетеш по-внимателно.

22.JPG

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 4 часа, B3M2W0 написа:

Трябва само да прочетеш по-внимателно.

22.JPG

И какво трябва да прочета. В момента съм с машина с XP. Тази грешка я дава и при проблемни драйвери, при непознат хардуер както и при повредени USB-та.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не е от OS-a , вкарвам някои USB-та но не всеки отчита(Повечето не ги отчита) трябва да рестартирам компютъра за да тръгне и то не винаги.
 Снимка от дънното - 

dunno.JPG.3dda560f7c40a0f9e977bf269c87644b.JPG
, флашката не я отчита все едно нищо не е вкарано а като реснем бачка , мишките с усб портове хич не работят ако работи то е за 5 сек. (Инсталирват се драйвърите и самото ако помня добре HDM нещо си изчезва от диспечера)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Greak
      Здравейте,
      Сдобих се наскоро с една стара клавиатура, която бих искал да използвам, но ме спира преходника, който използва:

       
      До колкото можах да се информирам, клавиатурата ми използва DIN 41524, което за жалост не ми помогна особено в търсенето. Търсих и в Aliexpress, както и в други сайтове, но не мога да намеря подходящия преходник към USB, с който да мога да използвам въпросната клавиатура. Бихте ли ми помогнали?
       
      Благодаря

    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
    • от Семка
      Цялостно флашката съм я отписал и нямам надежда, че ще се оправи, въпреки, че този номер не го прави за първи път. Преди около година пак си промени обема от 8GB на няколко мегабайта, форматирах я напълно под Windows 10 и чудо, оправи се. Преди няколко месеца пак същото, обаче Windows не спаси положението. Пингвина (Linux) оправи нещата. Сега обаче каквото и да я правя, стои си с обем 3MB и до там. Наясно съм, че китайчета имат такива навици, но тва е флашка на HP закупена от легитивен магазин за техника, не помня за колко пари но не беше по малко от 20 лева. Та, преди да съм я хвърлил в кофата ако може да предложите някакво решение, ще се зарадвам. Реално веднъж да се оправи ми стига. Слагам и някаква ОС ако се наложи да преинсталирам и повече проблеми няма да имам с нея, защото проблема се опявява след форматиране, колкото и странно да звучи.
    • от Alexandar89
      Здравейте, тъй като ми попадна дъно на изгодна цена, внесено от чужбина, Gigabyte GA-H81M-S2PV REV2. Сокета е 1150, обаче попаднах на интересна информация относно потдържаните процесори или по-конкретно за Intel Pentium G3260 със същият сокет, който до сега използвам. Идилията е следната, за същото дъно като модел само че ревизия 1 този процесор е съвместим в листа с потдържани процесори от сайта на гигабайт, но след ъпдейт на биоса, докато за рев 2 този процесор отсъства. Не се отказах, реших да проуча малко по-подробно и попаднах на  саита  www.cpu-upgrade.com , според който и трите възможни ревизии на това дъно потдържат процесора, като единствено ревизия 1 се нуждае от ъпдейт на биоса, както се вижда на снимката от сайта. Въпроса е на кое да вярвам ? И в този случай означава ли че този процесор няма изобщо да тръгне на това дъно. Благодаря предварително за отделеното внимание.

    • от Nicole V.
      Здравейте, от скоро имам един проблем..Вече ползвам телефона (samsung j7 2017) от половин година и наскоро изведнъж се появи следния проблем. Като си пусна например песен, първите секунди си се чува както трябва, но после изведнъж рязко се намалява сам без да го пипам, а е усилен до край и няма как да го усилиш още..така е със всичко звънене, аларми..И нямам дори идея защо е така, не съм теглила приложения и не съм си пипала настройките, някой да знае как да се справя, че нещо май не му се свири? 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.