Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да набера номер с Viber?

Featured Replies

Здравейте, инсталирах Viber на телефона си и когато набера номера на даден човек ми излиза съобщение Viber Out, който иска да се плаща, а аз искам да говоря безплатно. После когато искам да добавя номера от контактите във Вайбър, ми изписва че това не е номер на Вайбър, какъв е този номер на Вайбър?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тоя с който искаш да говориш, трябва да има инсталиран Viber, за да може да се говори безплатно. В случая, дадения човек няма вайбър и затова при теб се дава опция Viber out.

Там е проблема че има Вайбър и той. Дали нещо по специално има при написване на номера? Опитах се да поканя контакта, но то искаше повторно добавяне на контакт и ми изписва че това не е Вайбър номер.

Оказа се че съм набирал друг номер. Вече мога да набирам, но пък не мога да отворя на позвъняване, натискам мигащата бяла слушалка, но нищо не става, плъзгам я, но излиза някаква табелка с "Не мога в момента", "На път съм" и т.н.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.