Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт за запознанства TWOO

Featured Replies

Здравейте!

Искам само да ви опиша един "проблем". Преди около две години някъде си направих профил в този сайт и още в началото един път платих ВИП/премиум(нещо си) с повече права през пейпал напълно съзнателно.

Днес бях в банката за рутинна разпечатка на справка по сметката за последните 7 месеца. Просто профилактично. Бях учуден, че присъстват три плащания на ВИП/премиум (нещото). Явно плати ли се веднъж така си върви постоянно, колкото и да не му е приятно на човек.

Учудващото е, че наистина използвам такова ВИП/премимум права в сайта. Тая година днес влязох за втори път максимум за да проверя действително ли ги ползвам. Наистина разполагам с такива права, каквито и предимства да ми дават. Явно съм си ги плащал през тези почти две години нон-стоп без да знам. 

Парите е ясно, че не мога да ги върна, просто ви предупреждавам. Вече ликвидирах профила си в пейпал. Там тази година съм направил две плащания през него и те не са определено към този сайт.

Ако някой е правил някога нещо такова да си провери сметките и при нужда да направи справка с банката.

Редактирано от velinsl (преглед на промените)

Колкото и съзнателно да си плащал, си дал съгласие под т.нар. Paypal Billing Agreement да ти взима определена сума (месечно, 3-месечно и тн., зависещо от споразумението). От там нататък си те чарджат, без значение дали им ползваш услугите или не, докато не прекратиш този "абонамент".

• Автор

Не знаех това. А и това беше преди повече от година и половина. Вече нямам спомен какво се чарджвали. Просто помня, че само за експеримента платих едно кратно, а то станало многократно.

Станалото станало просто останалите да го имат впредвид и да внимават.

Животът продължава и без този сайт Туу вече година и половина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.