Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поставяне на полета с насочване към поща

Featured Replies

Здравейте!

Работя върху създаването на един уебсайт, собствен проект с програма "УебпейджМейкър" .

Пълен аматьор съм и за това съм избрал тази програма и към момента ми харесват възможностите и начина по който се получават нещата. Главната цел на сайта е проучване дали услугата , която ще предлагам ще бъде търсена

За тази цел обаче искам да направя бланка/пренасочване към поща, не знам как се нарича точно. 

Идеята е следната: потребителя харесва това което вижда и иска да изпрати запитване , като в страницата искам да сложа полета за дата , име, имейл на потребителя и бутон "изпрати" , който аз да получа на имейла на страницата и съответно да му отговоря. Възможно ли е това да се направи с тази програма? Ако да- как? Ако не- здраве да е!

Весели Празници!

Първо: това е програма за съзадаване на фронд енд на аматьорско ниво. Няма да получиш реална представа дали услугата ти ще бъде търсена, тъй като ще има клиенти отказващи се заради "несериознят вид" на сайта ти. Нужни са ти 2-3 седмици да разбереш как работят html/css.

Второ: Изпращането на email е сървърна операция изискваща back-end език (PHP/C#/Java и т.н.). Няма да можеш да изпъниш такава задача с програмата която използваш.

Това се прави с познания а не с програма.

Отговорът на тоя въпрос не е еднозначен - ако търсиш вълшебно копче, което да натиснеш и да получиш желаната функционалност, то отговорът е НЕ, няма да стане с тая програма. Иначе, ДА, няма значение каква програма ползваш, това може да се направи (ако знаеш как се прави де).

Щом си начинаещ или ползвай mailto като протокол в href адрибут на А или почвай да четеш

• Автор

Благодаря за отговорите.

След търсене намерих начин да сложа такава форма, макар и да не разбирам принципа и, но след тестване получих имейл в пощата. Използвах готов генериран код чрез http://www.foxyform.com/.

Така изглежда в момента, но ще търпи промени за да го направя колко е възможно по приятно за окото...

А иначе, ако нещата ми потръгнат, ще си платя на професионалист, за да изготви каквото трябва..

Untitled.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.