Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ пари и html and css

Featured Replies

Здравейте не знам дали мястото на темата е тук но искам да ви попитам дали има някакъв начин когато си под 18 и си web програмист да продаваш това което си направил някъде.  

Web програмист не може да си, ако се занимаваш с HTML и CSS.
Това го може всеки редактор за 10 долара.
Ще трябва да се напънеш да научиш 3-4 фреймуърка от типа на MVC, след това да научиш PHP, JS освен CSS и HTML.
Самият JS се дели на DOM такъв, след това има различни библиотеки като node... и не знам си какво още.
Не искам да те обезкуражавам, но в днешния свят искат да е шаренко, да се движи, да прави всичко...
Имаш 10 години да учиш само програмни езици. Шансът ти е junior или стажант в някоя фирма, но като навършиш 18.
Графиният дизайн е много по-лесен от web програмирането...

• Автор

Здравей 

казах html css но знам и pho и JavaScript имам и сертофикати и диплома за всяко едно от тях въпроса е че четох по едни форуми че може да изкарам пари когато правя такива сайтове и ги продавам онлайн. 

Въпросът ми е че искам да знам дали има сайтове които предлагат тази услуга. 

Примерно да правя online магазини и да ги продавам

преди 19 минути, Кристиян Йорданов написа:

Здравей 

казах html css но знам и pho и JavaScript имам и сертофикати и диплома за всяко едно от тях въпроса е че четох по едни форуми че може да изкарам пари когато правя такива сайтове и ги продавам онлайн. 

Въпросът ми е че искам да знам дали има сайтове които предлагат тази услуга. 

Примерно да правя online магазини и да ги продавам

Разгледай сайтовете за freelance.

преди 2 часа, Кристиян Йорданов написа:

...

За web програмирането искат портфолио, а не дипломи. Гарантирам ти, че не са те научили на всичко, много не знаеш и имаш само основата..
Пробвал ли си се да направиш онлайн магазин CMS от нулата? Ама с всичките защити, защото на комерса си точат зъбите всякакви кракерчета?

преди 8 минути, mr mcwolf написа:

Сигурен ли си, че знаеш за какво говориш?

Кое по-точно?

• Автор

Аз ви питам дали знаете откъде мога да продам нещата които съм направил да ги продам а не дали мога или не мога

По скоро искам да помогна на наше с парите не че сме бедно семейство даже на против но искам да изкарам сам пари 

преди 2 часа, Кристиян Йорданов написа:

...

Freelance сайтове най-вече.  :) Можеш и на частно да правиш по някое дребно сайтче на някоя фирмичка по-малка по договорка там.

преди 9 часа, Johnny B написа:

Кое по-точно?

...

... фреймуърка от типа на MVC ... JS се дели на DOM такъв ... библиотеки като node ... онлайн магазин CMS от нулата ... 

Това е като ляфа за електрическото гласуване.

За да не съм пълен офтопик, за да се продаде нещо, то трябва да се търси. Освен това трябва да го предложиш на място на което заинтересованите ще го намерят. 

Съдейки по постовете на ОП, едва ли неговия случай е такъв. 

Иначе, търсят се теми за популярните CMS -и. Също така, хората си предлагат платформа на която знайни и незнайни пернишки и хлебари да си продават творенията. Та най-простия вариант за докарване на доход от web dev е да се правят теми за популярните CMS.  Но пък, шансът да си струва усилието е съмнително малък. 

Моя съвет към ОП е да не се занимава с глупости а да залегне над ученето, за да може да си намери работа. Така след няколко години ще може реално да помага на семейството вместо да им виси на шиите. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.