Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Климатик LG (Smart Inventer Advance Wi-Fi) - Няколко въпроса

Featured Replies

Здравейте колеги. Преди 2 месеца закупихме климатик LG pm09sp (Smart Inverter Advance Wi-Fi).
Интересното, което забелязахме е, че при отопление, при достигане на желаната температура, външното тяло спира да работи (както си му е реда), но отвътре въздуха се циркулира постоянно, което съответно издава някакъв шум на работа (напълно нормален).
До колкото четох из разни статии и форуми, това било нормално, за да може датчика да взима температурата и на база на това да взима решение дали да започне отоплението отново ако е нужно. Въпросът ми е, че това за мен е леко дразнещо, особено вечерта когато се намаляват градусите за сън, самият климатик да върти въздуха. Не ме дразни това, че се върти въздуха, а че издава един лек шум (който е напълно НОРМАЛЕН) при въртенето на въздуха. От настройките на дистанционното сме разгледали всички функции, но няма "опция" за това въртене на въздуха. Забелязахме, че има отделен режим, който само върти въздуха, но при отопление, явно това въртене идва като "бонус".
Отделно дистанционното е наистина много странно. До сега не бях виждал такова без осветяване на самият дисплей. Вечерно време е изключително трудно да се работи с дистанционното и се налага да се използва някакъв източник на светлина, за да осветя дистанционното и да видя какво реално съм натиснал. За това има ли отново някаква опцийка да пусна подсветката на дисплея (и евентуално на копчетата). Мисля, че за 2017г климатик, това трябваше да са се усетили да го направят, а не да се чудя какво става и да гледам старите климатици на по над 5 години да ги имат тези "екстри", а аз тихичко вечерно време да си светкам с телефончето, за да видя какво изписва на дисплея след като съм натиснал бутона да видя каква е температурата в стаята. 

Благодаря за вниманието.

Нали си платил поне 100 отгоре за "Smart"? Командвай го с телефона. Дистанционното е за баба ти, която не разбира от съвременните глупости.

За спането, има функция за намаляване на турбината и quitet режим. Дори и повечето 2 часа след заспиване намаляват заданието с 2 градуса. Икономия и спане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.