Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е вашето мнение

Featured Replies

Здравейте !Аз съм момиче ,седми клас от Бургас .Както знаете в момента е края на първи срок.Още от пети клас се подготвям за немска гимназия ,но за съжаление до нея няма да стигна.Имах проблем с госпожата по математика,  която се беше засегнала от това , че майка ми и каза ,че госпожата ми от уроците каза , че се справям за шест ,а в училище не го показвам. Общо взето като махнем математиката се справям отлично.По български първия срок ще завърша със пет ,но вече втория ще се постарая повече иначе съм много доволна ,защото сме с нова госпожа с много изисквания кара материала много бързо и не прави преговори и упражнения ,а на тестовете ни раздела на тъпи и умни .Имам голямо желание за немска ,но просто с тази четворка по математика за първи срок не виждам надежда като чели въпреки ,че като се замисля ,че ако  много се постарая за 5 втори срок и завърша с пет и шест по бел има шанс матурите не ме притесняват там ще дам всичко от себе си до край.Въпроса ми е според вас имам ли шанс за немска .Другото ми желание до скоро беше руска ,но се отказах ,защото нивото е много ниско и не си заслужава въпреки,че обещавам руски и ми е като роден език .Сега освен немска остана италианска. Много ми се ходи в италиански ,защото езикът е хубав държавата също.Забравих да спомена ,че след 12 клас ще отида да уча и живея за постоянно в Москва,Берлин или Италия .

Благодаря,че отделите от времето си споделете къде учите ,ако сте от Бургас и къде бихте ми предложили за езикова като най-добър вариант от романските езици. 

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

ученето е безсмислено.

Глупости!
@Анонимна 12, за математиката - може да се подаде молба до Инспектората по образование за външно оценяване. Но от друга страна явяването на матура може да коригира положението и да покажеш знанията си.
С българския нещата малко нв изглеждат добре, съдейки по написаното тук.
За езика - зависи какво те влече като дисциплина, която ще изучаваш навън. Езикъ като такът не би трябвало да е самоцел. Той трябва да е средството за изучаването на другата диисциплина навън.

Синът  на един мой приятел също беше тормозен от учителката си в математическа гимназия. Той обаче искаше да учи ИТ технологии и му трябваше висока оценка. Яви се на изпит и си я изкара!Приеха го в университета ,завърши ИТ специалност и сега работи в американска фирма , където 10% са гении от целия свят! Това е да желаеш нещо СИЛНО и да не се ОТКАЗВАШ!От опит знам , че човек след като добре  научи един език после значително по-лесно научава друг. А когато отиде в среда, където се говори само този език ,който учи и започне ДА МИСЛИ на него, всичко става много лесно! Така, че където и да живее след това момичето бързо ще научи езика.Най ВАЖНОТО: СЪВЪРШЕНСТВОТО се постига с ПОЗНАНИЕ, а ПОЗНАНИЕТО с ЧЕТЕНЕ!И още една подробност : Ако искате да постигате нещо чрез четене в днешния свят на прекалено МНОГО информация , НАУЧЕТЕ СЕ да четете много бързо! Уверен съм, че едва ли тук  някой ЧЕТЕ като НЕ изговаря наум думите!А това е първото ,което човек трябва да се научи да НЕ ПРАВИ! :) Отклоних се  и написах малко повече ,но бях провокиран от това , че учението нямало смисъл!

В днешния свят се учи цял живот, а не до документ.
Отнася се то тези, които държат на развитието си.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Така е! Човек трябва да учи цял живот! Познанието го определят като балон ,чиято повърхност е незнание, което ще рече, че колкото повече научаваме, толкова повече разбираме колко много НЕ знаем!Един безкраен  процес.За това древните казват , че не е важна целта , тя е като бягащ хоризонт  ВАЖЕН Е ПЪТЯТ КЪМ НЕЯ!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.