Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откъде мога да си я закупя Battlefield

Featured Replies

Здравейте, съфорумци.

Въпроса ми може и да звучи наистина глупаво, но отдавна не съм се занимавал в тая насока, така че се извинявам предварително за незнанието си. Искам да си закупя Battlefield 1 с цел да играя мултиплеър. Откъде мога да си я закупя, тъй като гледам, че в по-големите сайтове за игри в България е изчерпана от доста време? И друг въпрос относно експанжъните (пакети с карти) - мога ли да си избера само някои от тях или ако искам примерно само най-новия, трябва да имам предходния инсталиран? Същото питане се отнася и за Battlefield 4. Преди години просто инсталираш играта и стига да имаш оригинален ключ всичко си тръгваше, а сега гледам че ланчери трябва ад има и т.н. Не че е лишено от логика, ама...

• Автор
преди 11 часа, NewbieBeard написа:

https://www.pulsar.bg/battlefield-1-__?search=Battlefield - Не знам къде си гледал...

Кълна се, че преди броени дни проверявах там. :D

преди 10 часа, Венцислав Бориславов написа:

Steam

Относно Steam, там виждам само старите заглавия като Bad Company 2 и Vietnam.

А за въпроса ми относно експанжъните - ако не искам някой от тях, задължително ли е да имам предходен инсталиран, за да сложа по-нов?

на 22.01.2018 г. в 23:55, Венцислав Бориславов написа:

Steam

Там точно не можеш я намери.

на 23.01.2018 г. в 10:27, Dancho^94 написа:

Кълна се, че преди броени дни проверявах там. :D

А за въпроса ми относно експанжъните - ако не искам някой от тях, задължително ли е да имам предходен инсталиран, за да сложа по-нов?

Не се занимавай с игри на физически носители. Излишно чакане и разправии и след инсталацията винаги първия диск трябва да стои в СД-то, ако искаш да играеш. Купи си я от G2A, после си заяви кода в Origin и си в джаза.

Не, не е задължително. Задължителни са само пачовете, но те са безплатни.

Пусни си Origin Access. По 8 лева на месец е, и може да играеш супер много игри, Battlefield 1 включително. Като ти писне, просто спираш събскрипшъна. Ето игрите, които са включени: https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/vault-games

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Бре, пак аз... Хора,  нормално ли е при положение, че съм Premium Pass, в листа със сървърите да не ми излиза почти нищо? Буквално има 5-6 сървъра и това е. Всичко друго е празно ако въобще се мерне в списъка. Естествено, излишно е да казвам, че във филтъра с търсене само съм настроил да търси в Европа и това е. Защо така се получава?

Ако говориш за Battlefield 4 е нормално да няма много DLC сървъри.Все пак играта излезе преди повече от 4 години.

• Автор

Battlefield 4 е пълна и винаги ми излизат. За 1 говоря.

Нормално е - играта има доста нисък брой играчи за PC, а и DLC-тата никога не са били безплатни, както беше при BF4.Играта е провал на PC, но това не е изненадващо.Съчуствам ти за Premuim Pass-а, ще си останеш само със оръжията.

• Автор

Ех, живот мой... Направо уби нещо в мен, наистина. :D Ще видим в бъдеще как ще останат нещата.

Нищо няма да се промени във бъдеще. EA отчаяно се опитват да рекламират играта и бъдещите/настоящи DLC-та, но ядрото от PC Battlefield феновете не харесва играта и то съвсем заслужено.Жалко, ако си купил Premuim-а на пълна цена, ако е на стабилна промоция няма да е толкова голямо ''набутване'', най-вече заради оръжията и приоритета във опашката при влизане във сървър, другите неща са изцяло козметични глупости.Ако искаш да свариш няколкото пълни сървъра на DLC картите ще трябва да играеш привечер - 19:00 до към 23:00.Ако толкова ти харесва играта и имаш Playstation 4/Xbox One си я купи за конзола.

• Автор

Преди няколко месеца инвестирах сериозно в PC, никога не съм си представял да играя шутъри на конзола. Ако е за други игри като FIFA или PES примерно, за мен лично би имало смисъл, но тях не ги играя чак толкова. Иначе на промоция се бях сдобил с Premium Pass на единицата, така че не съм се набутал кой знае колко. Ама така като няма хора... Все си мисля дали не би било най-разумно да инвестирам в Origin Access вместо в единия Battlefield...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.