Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-популярните PTC сайтове онлайн.

Featured Replies

Здравейте, в сайта който съм дал по-долу можете да намерите едни от най-популярните и надеждни PTC сайтове, с които можете да си изкарвате допълнителни доходи.
Също така можете да рекламирате вашият реферален линк, ако вече сте регистриран в някой сайт и търсите директни реферали.

https://www.top-ptc-sites.net/

В самият сайт има и информация как да започнете, ако досега не сте работили с такъв тип сайтове, но е на английски. За тези от вас които не разират английски ги съветвам да си помогнат с Google преводач - върши добра работа.

• 6 месеца по-късно...

Здравейте! 

От около два месеца цъкам на необукс и от един месец на някалко други PTC сайтове. Някой, ако желае мога да му препоръчам, някой от моите сайтове и да ми стане реферал и в замяна може и аз да му стана на него ако е възможно разбирасе. Имам набелязани още няколко сайта но ги пазя за такива случаи.

Още не съм теглил от такива сайтове, но забелязах, че хората които цъкат от известно време си взимат по някой лев. За целта обаче се изисква доста време и всеки ден постоянство. Според мен  не трябва да изпозвате повече от 5 сайта, защото вече започвате да влагате много време в тях. Трябва, ако се занимаваш да работиш с няколко сайта, защото е възможно някой от тях (1 или 2) да излезе от бизнеса!

• 1 година по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Пробвайте profitcentr. Руски сайт. От над 10 години, който плаща инстант. Минимум теглене 5 рубли, но ако теглите с perfect money ги превежда в цвнтове$ = 0.08 цента(5 рубли). 

https://profitcentr.com/?r=neni89

Начините за теглене са много:

Включително и payeer, perfect money, webmoney ..... изтеглила съм близо 300 рубли без нито един реферал.

Или wmrfast 

https://wmrfast.com/?r=848284

Минимум теглене 1 рубла:) Ако теглите с perfect money отново ги превежда в $.

Screenshot_20190923-201306.jpg

Друг сайт, който препоръчвам е https://www.star-clicks.com/

Не оставям реферален линк. Но го пробвайте. Реклами на ден от 0.05 до 0.09 цента. Платили са ми 10$ към Paypal.  Работи  PAYPAL и Btc. Трябва да влезете в настройки и да натиснете payout settings след което "enable payout" , за да ви плаща на всеки натрупани 2$. Иначе трябва да чакате до като не натрупате 50$ . Ето как да настроите и вие вашият акаунт за по 2$ минимум теглене. Не съм купувала членство, всеки който се регистрира е silver member.

20190923_203801.jpg

20190923_203817.jpg

20190923_204108.jpg

https://www.uniclique.info/?ref=Neni89

Админа на този сайт е честен българин, който винаги плаща.100% Legit! Само от реклами на ден по 0.04 цента. Бързо ще натрупате минимумът теглене от 2$.

• 2 седмици по-късно...

https://tushins.com/?r=62429

Интересен руски сайт

Има игри като бонус шанс с награда от 150 рубли

И играта камък / ножица / хартия

Където съм печелила над 1000рубли.

• 2 седмици по-късно...

Относно сайтът optimalbux. Искрено ви моля, ако не смятате да работите в този сайт-не се регистрирайте под линка, който съм дала. Досега платих 1.10$ , за да трия директни реферали, които са неактивни. Привлечени от тук. Сайтът е най-стабилният от всички ptc та, но на ден се прави по 1 цент. Аз правя по 1.79$ на ден, само защото съм инвестирала пари. 

• 2 седмици по-късно...

puhinka93 и papunqaka.. един и същи човек с два акаунта, регистрирал се на 31 октовмри. Неактивен. Защо го правиш?? 

Сайтът optimalbux е по-добър и от neobux. Вече правя по 1.93$ на ден :)

на 19.08.2018 г. в 20:20, Wolfko написа:

Здравейте! 

От около два месеца цъкам на необукс и от един месец на някалко други PTC сайтове. Някой, ако желае мога да му препоръчам, някой от моите сайтове и да ми стане реферал и в замяна може и аз да му стана на него ако е възможно разбирасе. Имам набелязани още няколко сайта но ги пазя за такива случаи.

Още не съм теглил от такива сайтове, но забелязах, че хората които цъкат от известно време си взимат по някой лев. За целта обаче се изисква доста време и всеки ден постоянство. Според мен  не трябва да изпозвате повече от 5 сайта, защото вече започвате да влагате много време в тях. Трябва, ако се занимаваш да работиш с няколко сайта, защото е възможно някой от тях (1 или 2) да излезе от бизнеса!

Neobux е най-големият scam сайт, 2  админа от други , все още работещи сайтове ми го казаха. Не знам подробности...но ето какво казва админа на investorclix. Цитирам "In 2008 neobux and a similar websites until ProBux.com in 2013 !! I invested in all these sites close to $ 8,000 and I only earned $ 5000!
The conclusion :
7 years of continuous work and almost $ 8,000 invested for only $ 5,000!" Модератор на друг сайт, с който също разговарях твърди че neobux е краля на скамовете. Също така и че Airtm пренадлежи на neobux. Освен това в neobux ме баннаха защото според тях използвам proxy . Нищо подобно.. не използвам proxy. Работя в 13 ptc -та и никога не съм имала проблеми.. изтриха акаунта ми в neobux когато натрупах не малка сума пари. Neobux е добре прикрит scam сайт.. просто има слава на добър.

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

:) Купих най-успешният член на optimalbux !. Изтеглил над 7000$ caligularomioДиректен реферал ми е от месец. Активен forever 😁! Ако се искате да работите в сайт , на който може да се доверите  - ..{1} optimalbux ... {2}scarlet-clicks и {3}gptplanet! Един и същи админ. Аз работя само с директни реферали, но има опция и с наемни. На ден вече по  2.13$ 

😎 

Screenshot_20200101-222422.jpg

20200101_222543.jpg

20200101_223000.jpg

• 3 седмици по-късно...

Изтрих 146 реферала. Ако това ви доставя удоволствие-да прецаквате някого.Съжалявам. Наистина. Но не заради 15те $.

А заради нерзбраният от мен гняв, ненавист или дори завист, която изпитвате към някого, когото дори не познавате. Не се оплаквам от това.. просто не го разбирам. Разбирам 10% от хората, които са се регистрирали, но са се отказали, защото не искат да си губят времето или да инвестират. Но другите 90% ....Писах на админа тук, за да ми изтрие коментарите.. не получих отговор. Но и говорих с админа на optimalbux. Каза ми че съжалява за проблема и не може да ми деактивира рефералният линк, но обеща че всеки нов мой реферал регистрирал се от kaldata ще бъде лично изтрит от моят списък с директни реферали от екипа  - по моя молба. Ticketa ще остане отворен.Ще кажа само, че трябва да си много тъжен човек, за да влагаш такива големи усилия за да бъдеш във вреда на друг. Не е и нормално. И да, правя над 120лв от този сайт на месец. Не е много, но си струва за 10 минути на ден. В тази връзка, ако смятате , че сайта е измамен, защо си давате данните ( IP адрес, gmail, име , както и наименование на устройството т.н.) при регистрация? Или ме атакувате? Окей. Взех мерки и получих разбиране. Което към вас не мога дам. 

Според правилата на сайта- нямам право да споделям разговорът между мен и екипа, но ето снимка с доказателство - единствено на заглавието на темата. Както виждате, въпреки че се разбрахме с админа относно регистрацията и нулевата активност на някои хора.. темата (ticket number) остава Отворена. 

20200118_000849.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.