Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Free bg, php, html безплатен хостинг и домейн

Featured Replies

Здравейте, пак съм аз. Имам нужда от помощ. Опитвам се да си направя html сайт. Обаче се сетих за един сайт, който бях проучвал, за безплатен хостинг free.bg Реших да го посетя написах си името на сайта дето искам да бъде. Потвърждавах там разни работи. Накрая там има нали уеб базиран FTP клиент net2ftp и също дето пише инсталиране на софтуер phpbb3 (те са с хипер връзки демек линкове тея думи.) туй дет пише net2ftp се твърди, че от там можело да си качиш сайта, обаче при мен не става.. Пробвах разни глупости и нещо се обърка. Ще дам снимка после.. Сега да кажа за туй phpbb3. Значи като го отворя излиза там няква страница с информация и също има някаква инсталация. Пиша парола после има някакво admin там и имейл трябва да напиша. Правя ги тея работи и излизат някакви 30 секунди и нали дето трябва да теглим нещо там туй phpbb3. Минават, избирам изтегли и ми казва някакъв error: phpbb3 is already installed. Но не разбирам къде е инсталирано това чудо и защо ми показва всички тези грешки5a9191bf0c294_bandicam2018-02-2408-23-34-990.thumb.jpg.a8542aed4e9e8d0823bfe3ddb4019acf.jpg5a9191bfb273e_bandicam2018-02-2408-24-15-764.thumb.jpg.b7daacb540b1334df11677ba1fab4740.jpg5a918dd7b3f00_bandicam2018-02-2408-06-32-145.thumb.jpg.ef0006dd63517e748e236f3b3bab4ae9.jpg

Ако искаш просто да експериментираш инсталира това приложение на компютъра си. Когато вече решиш да се занимаваш сериозно просто ще трябва да си купиш хостинг и домейн. 

• Автор
на 24.02.2018 г. в 10:29, Емил Костов написа:

Ако искаш просто да експериментираш инсталира това приложение на компютъра си. Когато вече решиш да се занимаваш сериозно просто ще трябва да си купиш хостинг и домейн. 

Ама то като дам на изтегляне ми излиза грешка. Защо така?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.