Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за игри acer?

Featured Replies

Мой познат е в дилема кой лаптоп си заслужава да си вземе. за да може да играе игри без ядове. Разглежда тези лаптопи и най-вече се чуди между тези 2 модела: ACER Nitro 5 и ACER Aspire 7
Разликата в цената не е много голяма.

• Автор
преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

Защо лаптоп за игри?

Защото ше минава от десктоп на лаптоп(търси се мобилност)

За това което съм чувал, нитрото е проблемен... в смисъл поддържа много високи температури, защото охлаждането му не е толкоз ефективно. За другия ейсър, не мога да кажа дали е проблемен, но не съм чул лош отзив за него, относно охлаждането.

Всички са със скапани термопасти и недостатъчни охлаждания, особено при по-продължително натоварване. Въпреки че с тези параметри и с двата лаптопа ще може да си играе новите игри на сравнително високи детайли и кадри и fullhd резолюции. Принципно смяната на термопастата с нещо от типа Arctic MX4 или течен метал ще подобри значително нещата, но тогава не се знае с гаранцията какво ще стане. Втория лаптоп е доста по-добре от към видеокарта (1050TI), наличието на SSD също е голям плюс.

Никъде не видях кутиите на тези модели лаптопи да са алуминиеви или направени от полимер. Това означава, че при товар вътре всичко ще ври. При игра на тежки игри просто ще ги убивате.

Може и така да е, но колкото и да не ти се вярва, издържат с часове игри и нищо не им става, и така ден след ден. Все пак не мислиш ли, че ако умираха толкова лесно, щяха да ги правят с подобни компоненти и да ги продават и то масово за подобна дейност?

преди 3 часа, Raze написа:

Може и така да е, но колкото и да не ти се вярва, издържат с часове игри и нищо не им става, и така ден след ден. Все пак не мислиш ли, че ако умираха толкова лесно, щяха да ги правят с подобни компоненти и да ги продават и то масово за подобна дейност?

Ставаш за рекламно лице на сервизите за компютри. Ще те обичат много. Направи си един експеримент и отиди в компютърен сервиз и ще се убедиш сам.

Работил съм навремето с много сервизи, все пак работих 7 години на рекламации в технополис преди около 4 години. В сравнение с това, което се продаваше преди, сега сигурно има още повече продажби на лаптопи, но не смятам, че прегряване е главната причина да се налага ходенето на лаптоп в сервиз. В много от случаите причините бяха немърливо отношение на собствениците, включително извънгаранционни повреди колкото искаш. Ако искаш вярвай, но няма кой знае какъв проблем с прегряване и от там повреди по лаптопите, колкото и да си мислиш обратното. И аз навремето не исках лаптоп, но като ми се наложи си взех и си го ползвах без проблеми, дори и още е жив, година и нещо след изтичане на гаранцията - въпреки че почти не го ползвам, но си седи включен и онлайн 24/7. Дори е и геймърски и съм играл доста на него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.