Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Външен хард диск Тошиба 2тб

Featured Replies

Здравейте и Честита Баба Марта.. Имам хард който бе разделен на 2 основни папки..едната около 100гб инфо което го имам и на флашка и е групирано по папки и проблемната др папка с над 700 000 файла снимки видео документи музиката филмите и игрите не са толкова важни(но папките са хиляди и инфото е разбъркано) та..преди около 10 дни точно тази папка се не отваря пишеше че е празна 0байта..а сега е като бяла иконка отново пише 0байта..а като свържа харда с компа си пише че имам 1.05тб свободни..изписва че е заето останалото..но се не вижда и може да е смешно но ми е нервно и притеснено..има снимки и видео които ги нямам никъде..в чужбина съм и незнам какво да правя..според вас дали някак си ще може да се върне информацията..дори и за няколко дни..да я прехвърля някъде...благодаря Ви 

Дискът изтърван ли е?
Каква е операционната система на компютъра?
Каква е файловата система на диска?

• Автор

Диска беше изпуснат веднъж октомври месец миналата година..но до преди тези дни работеше..на няколко пъти докато си беше включен се изключваше сам и после отново тръгваше..и сега работи но защо в папката липсва информацията..компа е с Windows 10 а файловата система незнам..  как мога да разбера ? 

преди 11 часа, Audelina написа:

Диска беше изпуснат веднъж октомври месец миналата година

Ясна е работата :cool: 

Ако наистина ти е важна информацията, занеси диска на някой разбиращ човек да я спаси, дори и срещу заплащане. След което - диска в кофата, и нов.

• Автор

Добре..но проблем ли ще е август в чужбина съм да го прибера дотогава..ох дано да има шанс да я върнат..следващия ще е ударо и водоусройчив..а харда не трябва да е нон стоп включен нали..ии горе долу как вървят цените за тази услуга..благодаря

следващия ще е ударо и водоусройчив

Това помага , ама само за маркетинга и продажбите. В истинският живот това не върши никаква работа.

Добре..но проблем ли ще е август в чужбина съм да го прибера дотогава..ох дано да има шанс да я върнат.

Ако не го пускаш повече, не го отваряш сам, не си правиш експерименти шансовете да се оправят нещата (или поне да не се омажат до степен непоправимост) се покачват много.

• Автор

Ами пускан е няколко пъти..пробвах с нов кабел..но вече е прибран..ии дано до тогава да не стане по-зле..защото не разбирам..а и ме е страх да правя опити..да са 2 3 гб ок да пробвам но 700гб..Мерси 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.