Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем със Facebook account

Featured Replies

Здравейте. Вчера като се събудих по навик отворих wifi на телефона(понеже до като спа го изключвам винаги) и влязах в  фейсбук и ми изкочи прозорец сесията е изтекла, влязах в месенджър и от там ме метна пробвах 10 пъти да вляза без никакви резултати на месенджара пише на англ. език профилът е временно спрян.? За първи път ми се случва ва това нещо от 4 години имам профил, първо гледах сайтове по въпроса.. Някви документи е трябвало да изпратя снимка на лична карта или шофьорска книжка..  обаче преди това изпратих други картини, не знаех изобщо че е трябвало да пращам лични данни и тн. После си снимах и личната карта но без резултат отгоре ми излезе този профил не е блокиран и нш подобно. Разбрах че нямало файда и от снимката на личната карта,пробвах днес отново не става ил, това.  на снимките. А на няккой да е станало по този начин профила.? Или някой да знае изобщо да ли може да се оправи. Пратих емейл на фб не са ми отговорили. Не съм публикувал снимки от преди сиг 4,5 месеца тъй като знам че е можело ако има нш нередно могат да спрат  профила:Dмакар да има хора които си качват голите снимки и мн други мръсни неща. 

Screenshot_20180306-153824.png

Screenshot_20180306-153900.png

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Само от FB могат да ти кажат и да ти разрешат достъпа до акаунта.

Значи жалко файда няма, :( ако имаше до ся да са ми пратили емайл.... Ццк

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ама каква е целта на фейсбук да събира лични данни

Ти сериозно ли?

Иначе по темата - това е редовната практика на Фейса, и мен са ме мъчили така. Чака се някъде около 24 часа, ако си спазил инструкциите.

преди 9 минути, Agentpat™ написа:

Ти сериозно ли?

ей затова нямам фейсбук, чичко Путин все още го интересуват моите данни

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

То пък като нямаш ФБ не могат да ти вземат личните данни. Хайде да спрем, с глупостите.

преди 45 минути, Емил Костов написа:

То пък като нямаш ФБ не могат да ти вземат личните данни. Хайде да спрем, с глупостите.

поне ще ги позатрудня

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

поне ще ги позатрудня

Никой не може да затрудниш по никакъв начин. Личните ти данни са всеобщо достояние и могат да се използват ако се налага.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Никой не може да затрудниш по никакъв начин. Личните ти данни са всеобщо достояние и могат да се използват ако се налага.

ако им са достъпни лесно и знаят кой съм,защо ги искат

току-що, Без умствен капацитет написа:

ако им са достъпни лесно и знаят кой съм,защо ги искат

За да ти правят шоу. да вземат повече пари за софтуер за сигурност, за да те плашат, за да те карат да се чувстваш велик и да имаш огромно его. Всичко е дерижирано. От 10 години съм го видял лично.Но всеки може да вярва в безсмъртието.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.