Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пребоядисване на кабрио

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам колко горе долу ще ми струва пребоядисването на голф 4 кабрио от сив в черен цвят, мисля че ще е по-евтино от пребоядисване на друга кола, защото тази е кабрио и има по-малко елемнти за пребоядисване. Ако искате ще кача и някои снимки. 

преди 10 минути, Jesus Kostov написа:

...искам да попитам колко горе долу ще ми струва пребоядисването на голф 4 кабрио от сив в черен цвят,

Зависи от състоянието на купето и от тарифата на майстора,при който ще отидеш.Взимат средно около 100лв. на детайл,но ако не е повреден много.

преди 10 часа, Jesus Kostov написа:

Здравейте, искам да попитам колко горе долу ще ми струва пребоядисването на голф 4 кабрио от сив в черен цвят, мисля че ще е по-евтино от пребоядисване на друга кола, защото тази е кабрио и има по-малко елемнти за пребоядисване. Ако искате ще кача и някои снимки. 

На моето SLK за пребоядисване ме оскубиха близо 1000лв. Затова не е евтино това удоволствие, най-добре се спитай с бояджията защото ще огледа колата.

преди 22 часа, Jesus Kostov написа:

По ефтино с един детайл.А именно тавана.

преди 22 часа, Димитър 59 написа:

Зависи от състоянието на купето и от тарифата на майстора,при който ще отидеш.Взимат средно около 100лв. на детайл,но ако не е повреден много.

Ха, че това си е на подаръчна цена.Тука за по малко от 200 евро на детайл никой не се навива.

• Автор
на 3/10/2018 в 22:42, Димитър 59 написа:

Състоянието на купето от 0 до 10 е 10 имам предвид нито е одрана нито нищо, просто искам да сменя цветът

преди 4 часа, franchesko написа:

.Тука за по малко от 200 евро на детайл никой не се навива.

200 евро при вас се вадят за ден, 100лв тук се вадят за дни...

преди 11 минути, Никой написа:

200 евро при вас се вадят за ден, 100лв тук се вадят за дни...

За ден 200 ги вадят лекарите.Иначе средно 100 на ден,ама като си извадиш от тях наем/ипотека,храна,консумативи(ток,газ,интернет),застраховки една торба,гориво за колата, цигари и т.н. не ти оставят кой знае колко чисто.Но да не оспамваме на човека темата.

преди 4 часа, Jesus Kostov написа:

Тоест и крабрио да е и да не е, пак на 1000лв се спираме 

В един форум никой няма да ти каже с точност колко лева ще ти вземат за пребоядисване, отиваш питаш ако ти се вижда много минаваш през двама трима бояджии, все някой ще ти направи оферта която ще ти хареса повече от предният. Аз след като дадох към 900 и нещо за боята, разбрах след седмица че съм можел и по-тънко да мина, но тогава нямах намерение да обикалям и да търся, та така.

Всичко според зависи, ''качествено'' ли да е (  в кавички, демек - като за 400 лв. и да гледаш от 10 метра ) или наситина качествено ( като за хиляда, даже отгоре и да гледаш с лупата ). При нискобюджетното пребоядисване ще страдаш след 1-2 години, в повечето случаи едва издържа 1 година.

Всички коли, които са внесени в Бг и им се наложило да бъдат освежени са с възможно най-евтиното и дори по-евтино. В тоя случай, който е най-лошия ще дадеш пари за кола, която ще я правят седмица, плюс, къде има косъм, къде парцали, къде по една капка заварка, къде няма да има нищо ( виждал съм дупка закрита с тиксо и върху нея влакнест или ако е долу само онова черното ), може да пропуснат някой номер шкурка и при водното на две натри демек драскотини, може да липсва я болтче, я друго по колата и т.н. Имам близки занимаващи се с продажба на употребявани автомобили, до болка ми е познато. Просто и още и още минуси... На никой няма да му дреме за колата ти или да и се старае, щом искаш евтина работа, това трябва да е ясно, както на теб, така и на всички останали. Все пак хората също искат да си изкарат прехраната и не са длъжни на нас, че на нас ни е кеф да искаме евтино...Със средно скъпи материали, колата ще издържи около и до 3 години, рядко повече. Цената ще ти е около 700-800 лв., като все още няма да е перфектна и ще е с доста минуси. Аз си правих моя кола, един голф 3, преди 4 години, само лака и боята ми струваха 900 лв,мат лак и боя за него. С труда ми излезе 1700 лв.

Голфа беше двуврат, задните два калника бяха отрязани от долу до прозореца ( ориентировъчно го казвам ).
Праговете, нови и пак ръчно правени. Тоя голф, задницата му е с 5 мм. ламарина. За нея не помня какво беше що беше.
След това голфа нямаше драскане нямаше нищо. Всичко се миеше, лака беше уникат! На пробен детайл стреляхме с въздушна пушка, само ямички оставаха, от удара, иначе драскотини не.

Та.... пак казвам, всичко е относително ( ще го одебеля това и другия ред )

Забележка: НЕ пребоядисвай колата си в София или Перник! Може да те одерат и да я направят като за 400 лв.!!! Няма вече майстори тук!

В Стара Загора, Пловдив, Бургас и Айтос има добри майстори. Особено последните две места, са известни с това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.