Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми интернет доставчик в Студентски град, София

Featured Replies

Здравейте!  ^_^

Преди няколко месеца се нанесох в София. С преносим 4G модем от Vivacom на ограничен брой GB-ти на бърза скорост съм, които обаче много бързо ми свършват (в рамките на 2 седмици). Затова търся компромисен вариант с домашен интернет, който да делим с моята съквартирантка. 

Ще е чудесно, ако е:

1. С приблизително еднаква скорост на Upload и Download около 100mbitps

2. Цена около 15-20 (25лв. макс)

3. Без договор 

4. По възможност, с включен рутер (безплатно, под наем или с еднократно заплащане)

Много бях харесала офертата на Булсатком, но се оказа, че нямали покритие в Студентски град. Чувам и противоречиви мнения за Оптиком. Металан вече за съжаление няма (собственост е на Мтел?). А Близу сякаш не е оферта. С мобилни оператори не ми се обвързва повече сякаш. 

Вие от кои доставчици сте доволни? Моля, препоръчайте ми! 

Интернетът ми е Cooolbox гига скоростите, които предоставят тук:  За дома

cooolNet

• 1 Gbps интернет
  •  
Безсрочен договор
Без инсталационна такса

2490

лв/мес. с ДДС

bulsatcom

lan.start.bg  и търсиш Студентски град.

Булсатком имат мобилен интернет и / или телефония. Оптиката им е много добра.

Успех.

• Автор
преди 3 часа, DarkHACKER написа:

Да, и аз ги търсих тези. Благодаря, че сте се постарали. Въпросът ми обаче е за някой, който сте използвали и сте доволни, който да има покритие в Студентски град (оказа се трудно да се намери такъв). 

Булсатком се оказа, че нямат покритие в Студентски град за съжаление.  :(

Cooolbox е наистина добра оферта, пуснах заявка, ако стане, би било чудесно ^_^ , но пише, че в София предлагали интернет само за бизнес клиенти (който обаче е на много по-висока цена, която не ме устройва).

@DarkHACKER, Вие като частен или като бизнес клиент сте при тях ? (Може би сайтът не е обновяван скоро? )

Какво мислите например за Оптиком? Наистина ли скоростите се вдигат до три пъти в "ненатоварените часове"? 

преди 1 минута, Лина Георгиева написа:

Да, и аз ги търсих тези. Благодаря, че сте се постарали. Въпросът ми обаче е за някой, който сте използвали и сте доволни, който да има покритие в Студентски град (оказа се трудно да се намери такъв). 

Булсатком се оказа, че нямат покритие в Студентски град за съжаление.  :(

Cooolbox е наистина добра оферта, пуснах заявка, ако стане, би било чудесно ^_^ , но пише, че в София предлагали интернет само за бизнес клиенти (който обаче е на много по-висока цена, която не ме устройва).

@DarkHACKER, Вие като частен или като бизнес клиент сте при тях ? (Може би сайтът не е обновяван скоро? )

Какво мислите например за Оптиком? Наистина ли скоростите се вдигат до три пъти в "ненатоварените часове"? 

Cooolbox Предлагат за всички кленти няма значение да ли си частен или  бизнес потребител.

Аз във момента ползвам networx.bg там е проблема че нямат офис във София.

Във пловдив съм със CooolBox и съм доволен от тях.

opticom съмнявам се да се вдигат до три пъти във ненатоварените часове понеже оператора ти пуска 1GB или там за колкото си платиш и няма как да се вдигнат без оператора да пипне нещо във настройките. 

поне при мене интернета към вечерта става не използваем: 

111cPl3pxsAP5Vb7NrvJ2tO1521391087.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.