Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с браузър игра

Featured Replies

Добър ден! Искам да ви попитам, от известно време насам играя една игричка в интернет, Belot.bg, проблема е там че самата игра върви тежко - при раздаването на картите и примерно отговарянето с определена карта, самата игра насича и не върви както трябва, има опция с по слаба графика в самият сайт,но пак върви тежичко. Ползвам Chrome, а лаптопа ми е Acer 5551 Win 32 XP. Откъде може да идва проблема?

от ХР-то е цялата работа

и отдавна вече не се ъпдейтва флаша

казаха ми че или трябва да сложа нова ОС или да добавя още рам - това е положението

• Автор
преди 10 минути, haidukpikaso написа:

от ХР-то е цялата работа

и отдавна вече не се ъпдейтва флаша

казаха ми че или трябва да сложа нова ОС или да добавя още рам - това е положението

Ясно, ами и аз имах съмнения от XP-то, но явно там е цялата работа, няма да добавям рам или да сменям, защото съм адски доволен от ХP-то и така, и все пак благодаря много.

преди 1 минута, KOCKAR написа:

Ясно, ами и аз имах съмнения от XP-то, но явно там е цялата работа, няма да добавям рам или да сменям, защото съм адски доволен от ХP-то и така, и все пак благодаря много.

и аз съм си още с ХР и не ми се сменя изобщо, ще го мъчим колкото може

на мен компа ми изключваше от игра във фейса, цялата рам ядяли тия графики в игрите, процесора фул на макс, ама ми го оправиха, не знам какво го излъга спеца ама вече не изключва компчето

:computer2:

а да - изчисти му прахоляка, вентилаторите, нова термо паста сложи - че прегряваше, виж едно чистене на твойто другарче как ще му се отрази

Защо се мъчиш с XP и то с 32 битова версия с тази машина?!?! Ако това са и параметрите:

https://www.cnet.com/products/acer-aspire-5551/specs/

то си и пише, че стандартно си върви с Windows 7 x64 и е с 4 GB RAM памет. Инсталирай  Windows 7 x64, за да можеш да си ползваш всичката налична памет, аз дори бих тествал как ще се държи с Windows 10 x64.

• Автор
преди 24 минути, Raze написа:

Защо се мъчиш с XP и то с 32 битова версия с тази машина?!?! Ако това са и параметрите:

https://www.cnet.com/products/acer-aspire-5551/specs/

то си и пише, че стандартно си върви с Windows 7 x64 и е с 4 GB RAM памет. Инсталирай  Windows 7 x64, за да можеш да си ползваш всичката налична памет, аз дори бих тествал как ще се държи с Windows 10 x64.

Не се мъча, лаптопчето е от 2010г в мен и да фабрично беше с Win 7, но вече реших да си мина на ХP защото е много по проста и върви 2-3 идеи по бързо самият лаптоп откогато е с Win 7, по- бързо отваряне на всякакъв вид страници и най-вече по-малко загряване, дори и повече държене на батерията, сега с ХП-то го докарвам към час, а с 7-цата максимално половин час.За мен Уйндоуса трябва да бъде точно така както е изработен ХП-то защото той е оторизиран да бъде супер лек и в същото време прост който да се ползва само за работа, без излишни глезотийки и т.н. Вече съм достатъчно олегнал за да не ми прави впечатление дали лаптопа ми ще изглежда с по-красив софутер или не.

Щом ти харесва мъчи се, но това е стара ОС, за която вече не се пише софтуер, стария е без поддръжка, както и на самата система и е спряна поддръжката. Не се чуди защо не ти работят разни неща или не работят както трябва. Пробвай с чиста инсталация на Windows 7 x64 или Windows 10 x64, сложи си и SSD и няма да си познаеш машината.

• Автор
преди 9 минути, Raze написа:

Щом ти харесва мъчи се, но това е стара ОС, за която вече не се пише софтуер, стария е без поддръжка, както и на самата система и е спряна поддръжката. Не се чуди защо не ти работят разни неща или не работят както трябва. Пробвай с чиста инсталация на Windows 7 x64 или Windows 10 x64, сложи си и SSD и няма да си познаеш машината.

Бил съм с този лаптоп и с 7-ца и с 10-ка, откогато сложих XP се преродих. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.