Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правила за жени по време на Световното първенство по футбол

Featured Replies

Правило 1.

От 9-ти юни до 9-ти юли си длъжна да четеш спортната рубрика на вестниците, за да знаеш какво става на Световното първенство, в такъв случай ще можеш да подържаш разговор. Ако не го направиш, ще гледам лошо на това или просто ще те игнорирам. В НИКАКЪВ случай не се жалвай от липса на внимание.

Правило 2.

По време на Световното телевизорът ми принадлежи без никакви изключения. Не помисляй даже да погледнеш дистанционното.

Правило 3.

Ако минаваш пред телевизора по време на мач, нямам нищо против, но само ако е пълзешком и не ми отвличаш вниманието.

Правило 4.

По време на мач ще съм сляп, глух, няма, освен в случаите, когато ще трябва да ми се напълни чашата или да хапна нещо.

Правило 5.

Ще е много разумно от твоя страна да държиш в хладилника поне 11 бири, както и много храна. И, моля, не прави физиономии, когато идват приятели да гледаме заедно. Ще може да ползваш телевизора между полунощ и шест сутринта, при условие, че не се повтаря някой хубав мач.

Правило 6.

Моля, моля, моля ако видиш, че съм разстроен, че моя отбор губи ( нищо че нашите не са там), В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не казвай "това е само една игра", "не се ядосвай" или " следващия път пък може да победят".

Правило 7.

Ти можеш да поседиш с мен и да гледаш един мач, може на полувремето да поговориш с мен, при условие, че показват реклами, и аз съм доволен от резултата след първото полувреме. Забележи, че казах "един мач", така че не опитвай да изполваш шампионата, за да "прекаварваме повече заедно".

Правило 8.

Повторението на головете е много важно. И не ми пука, че съм ги видял преди. Искам да ги гледам отново. Много пъти.

Правило 9.

Кажи на твоите приятелки да не измислят разни вечеринки или да организират празници, които да изискват моето присъствие, защото:

1) няма да отида и

2) няма да отида

3) и няма да отида

Правило 10.

Но ако приятел ме покани, и неговия телевизор е по-хубав и голям от нашия, ще отидем задължително.

Правило 11.

Дневния обзор също е важен, както самите мачове. Даже и не опитвай да кажеш:"това вече си го гледал" или "да погледаме заедно", отговорът ще бъде:" виж Правило 2".

Правило 12.

И последно, моля, въздържай се от изказвания от типа на "Слава Богу, че Световното е през 4 години", защото скоро след това ще е Шампионската лига, шампионата на Италия, Испания и т.н.

Благодаря за сътрудничеството!

Световен мъж

:hush: А моля без такива теми.

Даваш лоши идеи на мъжката част на форума.

:) Ще ти се карам,ама нали съм добричка ще изчакам полувремето на мача,когато дават реклами. :)

Хммм тая тема трябваше да се постне малко по-рано, сега няма смисъл да си я разпечатам само за два мача sad.gif ма нищо запазва се за след 2 години :-)

• Автор

the_flapper, не се сдържах :)

Shrek, винаги ще е актуално :)

Правило 1.

От 9-ти юни до 9-ти юли си длъжна да четеш спортната рубрика на вестниците, за да знаеш какво става на Световното първенство, в такъв случай ще можеш да подържаш разговор. Ако не го направиш, ще гледам лошо на това или просто ще те игнорирам. В НИКАКЪВ случай не се жалвай от липса на внимание. - Нямаш никакви проблеми и без да ме съветваш, го правя. Внимание по време на мач не ми трябва, особено ако моите падат.

Правило 2.

По време на Световното телевизорът ми принадлежи без никакви изключения. Не помисляй даже да погледнеш дистанционното. - Принадлежи и на двама ни. Все пак дават мачове.

Правило 3.

Ако минаваш пред телевизора по време на мач, нямам нищо против, но само ако е пълзешком и не ми отвличаш вниманието. Не мисля да помръдвам от кухненския ъгъл.

Правило 4.

По време на мач ще съм сляп, глух, няма, освен в случаите, когато ще трябва да ми се напълни чашата или да хапна нещо. - Ааааа, тук трябва да намерим някой друг да ни сервира, ама пълзешком. Ама как така ще сме слепи и глухи, как ще виждаме и чуваме???

Правило 5.

Ще е много разумно от твоя страна да държиш в хладилника поне 11 бири, както и много храна. И, моля, не прави физиономии, когато идват приятели да гледаме заедно. Ще може да ползваш телевизора между полунощ и шест сутринта, при условие, че не се повтаря някой хубав мач. - Дано с всичките приятели да сме за един отбор, че лошо иначе...

Правило 6.

Моля, моля, моля ако видиш, че съм разстроен, че моя отбор губи ( нищо че нашите не са там), В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не казвай "това е само една игра", "не се ядосвай" или " следващия път пък може да победят". Ква игра, къф следващ път и как няма съ ядосвам, бе?

Правило 7.

Ти можеш да поседиш с мен и да гледаш един мач, може на полувремето да поговориш с мен, при условие, че показват реклами, и аз съм доволен от резултата след първото полувреме. Забележи, че казах "един мач", така че не опитвай да изполваш шампионата, за да "прекаварваме повече заедно". - Ама на оня готината със съпруга и любовника дето се прегръщат пак няма да си говорим. ОК?

Правило 8.

Повторението на головете е много важно. И не ми пука, че съм ги видял преди. Искам да ги гледам отново. Много пъти. - Само да ги повтарят от всички камери, които снимат.

Правило 9.

Кажи на твоите приятелки да не измислят разни вечеринки или да организират празници, които да изискват моето присъствие, защото:

1) няма да отида и

2) няма да отида

3) и няма да отида - И аз няма да отида, споко.

Правило 10.

Но ако приятел ме покани, и неговия телевизор е по-хубав и голям от нашия, ще отидем задължително. - Е, как иначе?!

Правило 11.

Дневния обзор също е важен, както самите мачове. Даже и не опитвай да кажеш:"това вече си го гледал" или "да погледаме заедно", отговорът ще бъде:" виж Правило 2". - Естествено, тренировките и те.

Правило 12.

И последно, моля, въздържай се от изказвания от типа на "Слава Богу, че Световното е през 4 години", защото скоро след това ще е Шампионската лига, шампионата на Италия, Испания и т.н. - О, да. /Между другото на калчото от 2000 година насам си пазя тетрадките, в които съм си писала мачовете от всеки кръг, после класирането с всичките му там точки, гол. разлики и пр. Ама вече няма време да ги следя./

Благодаря за сътрудничеството! - Сега ще чакаме квалификациите за европейското.Световен мъж

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

• Автор

GABRIELA :whist:

Аз още си паз тетрадките от евро 92 и САШ94 с всеки мач вътре, а дори на повечето от головете съм си скицирал, начинът, по който е отбелязан :wors:

Ще пратя приятелката ми да подружи малко с теб :wors:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.