Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

А как ви звучи 20 000 000 посещения

Featured Replies

Тази нощ kaldata.com е отчел 20 000 000 посещения от създаването си. :) Тази внушителна цифра ни показва, че вървим по правилния път и искаме да благодарим на всички потребители за признанието и подкрепата през годините. Благодарим ви, че ни помагахте и подкрепяхте през всичките близо пет години от създаването на сайта. Без вас и вашите топли думи в хилядите писма, които сте ни изпращали, ние нямаше да сме това което сме. Ще продължаваме да все така устремено напред и ще ви радваме с още много приятни изненади и услуги.

Благодарим ви!!! ;)

• Отговори 93
  • Прегледи 27,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Това стана току що...

Искам да съм първия, който ще честити на бате ви Калин

<{POST_SNAPBACK}>

МРАЗЯ ТЕ!!! От седмица следя броячя! Не си честен! :) Бях на училище! 20.gif

А сега сериозно - ЧЕСТИТО!!! 4.gif36.gif Дай Боже поне до два дена да станат още толкова! 3.gif10.gif

Честито и от мен. Желая на Kaldata нови и по-големи успехи. Бъдете все така амбициозни и отзивчиви към приятелите и посетителите на сайта.

А как ви звучи 1 000 000

Ами, бравос! На мен 1000000 ми звучи като кандидат за стари архивни кадри, на които ще се гледа като на приятен спомен когато се регистрират 2000000, 3000000, 4000000. След 4000-ия потребител, 20000-ия пост и 1000000-ото уникално посещение на страница вече "няма невъзможни неща".

Петилетката за 4 години, на три смени, с две ръце, на една заплата !!!!

Само мога да кажа,че ще пия по този повод!!!...

Сега сериозно-Ами да са ни честити!!! :)

значи съм се появила таман навреме за да се включа в поздравленията

Айде със здраве,нека популярността и посещенията да растат в геометрична прогресия ;) Дано се запази и добрата атмосфера :)

Хайде всички да чакаме 2 000 000-то посещение!!! biggrin.gif

това не е просто форум, това тук е начин на живот... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Радвам се, че ви има! Успех!!! :yanim::wors::yanim::wors:

Айде със здраве,нека популярността и посещенията  да растат в геометрична прогресия :yanim: Дано се запази и добрата атмосфера :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Да, но нека не в знаменател!

ЧЕСТИТО на всички!!!!!!!

Честито на всички и нека се потрудим да станат 1000 000 000 000 000 поста.Както виждате имаме още доста да поработим cool.gif

Брех, нямат край тези рекорди :yanim: , еми.. заслужено :yanim: .

• Автор
Честито на всички и нека се потрудим да станат 1000 000 000 000 000 поста.Както виждате имаме още доста да поработим cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Искам само да поясня, че става въпрос за един милион уникални посещения на страницата kaldata.com :yanim:

става въпрос за един милион уникални посещения

Уникални значи ли от различни места? За уникални посетители ли говориш?

Иначе честито и от мен :yanim:

От три месеца посещавам kaldata.com и нищо ми няма, и нищо ми няма... и нищо ми няма!

Честито! ;)

Ако и извънземните почнат да посещават kaldata.com може и да станат...

...как го написа.... билярди и нагоре... ;) дано дано славата на този форум се разнесе из неубятния космос и нека бъде форума.... :ph34r:

• Автор

Уникални значи ли от различни места? За уникални посетители ли говориш?

Иначе честито и от мен ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Уникално посещение представлява посещение от едно IP в рамките на 24 часа. Ако същото IP направи посещение на сайта преди да са изтекли тези 24 часа се води като презареждане.

10х на Кал за точното определение

Ами ЕВАЛАРКА!!!! Супер! Все по-добре да става!!!! КАлине, трябва да почерпиш брат:) И без т'ва се разбрахме да се видим за по бира снощи...:)

Уникално посещение представлява посещение от едно IP в рамките на 24 часа. Ако същото IP направи посещение на сайта преди да са изтекли тези 24 часа се води като презареждане.

10х на Кал за точното определение

<{POST_SNAPBACK}>

Точно така. Ето защо ако например в някой компютърен клуб, хипотетично разбира се, направят kaldata.com homepage, всеки следващ ден при влизане на първия потребител на даден компютър в нета ще се отчитат десетки уникални потребители от там. През останалата част от деня пък брояча на презарежданията ще се върти като полудял... :) Аз имам намерение да направя това в компютърната зала в училище. И без това вещите в сферата учителки по информатика едва ли ще обърнат внимание на това и едва ли ще знаят как се оправя... 71.gif24.gif

за "билярдите" посещения има и друг начин - админите да го "подбутнат" брояча с една-две нули - те хората километражи на коли пренавиват, че камо ли един скрипт не може да се бутне cool.gif

• Автор
за "билярдите" посещения има и друг начин - админите да го "подбутнат" брояча с една-две нули - те хората километражи на коли пренавиват, че камо ли един скрипт не може да се бутне  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

:down: Малко се изказа грубо тук :):):angry:

Ако има иконка за самобичуване, самобичувам се 1,000,000 пъти!!!

Тази ми се струва най-подходяща: :):):angry::down::doh:

8706 уникални съобщения отчете до 5 секунди преди полунощ преди малко брояча на сайта!!! И както kal, така и аз вярвам на този брояч много повече (почти напълно) отколкото на "официалните". Ха сега познайте кой ще черпи по повода... ;)

P.S.: Няма да съм аз...

• Автор
8706 уникални съобщения отчете до 5 секунди преди полунощ преди малко брояча на сайта!!! И както kal, така и аз вярвам на този брояч много повече (почти напълно) отколкото на "официалните". Ха сега познайте кой ще черпи по повода...  :wors:

P.S.: Няма да съм аз...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами хайде де, само си правите оглушки :drink

Добавка: А виждали ли сте първата тема във форума ;)

Ето гоооо новият Форум ;)

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Честито и от мен!bee.gif

Добавка: А виждали ли сте първата тема във форума :wors:

Ето гоооо новият Форум :P

<{POST_SNAPBACK}>

Виждал съм я аз. И ми беше страшно любопитно какво ли е станало с тези потребители тогава, които не са се мяркали насам от доста време.... sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.