Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн шопинг

Featured Replies

Момичета, поръчвате ли си обувки по интернет? Аз съм решила да си поръчам, но се чудя откъде. Търся си мокасини, дайте идеи откъде да си взема обувки, държа на качеството, ако и цените не са надути, още по-добре.

Миналата седмица позната си поръча обувки "Кларкс" от обувки.бг ама и ги доставиха със Спиди и бра ядове, защото офиса от който трябваше да ги вземе не работел в събота.

Според мен точно този сайт "товари" малко с цените, но всеки за себе си.

Според мен точно за обувки от където и да купиш, винаги с опцията "провери/премери, преди да платиш"!

Най-добрите обувки в света са BICAP. Вечни обувки, след 6 години не са помръднали и все така изглеждат нови, изключително комфортни и здрави. Доказано качество. Тъй като са специализирани в максимално качество и здравина, фирмата е насочена към индустрията и е търсена от индустрията. Моите са от категорията LIGHT INDUSTRY. Но можеш да пробваш и други опции като Products -> Collections -> URBAN или LADIES. Няма дистрибутори за нас, няма и поръчки. Най-близките са в Румъния. Но поръчка от там може да направиш само и единствено чрез шефа на фирмата ти срещу някакъв негов търговски номер който той има на фирмата, поръчка в промишлено количество, за което ще ти каже, че го вкарваш в игри. Едно - че са доказано качество и няма никакъв риск, Две - че компанията не си играе като вас по селташки да се пазарите и да ги занимавате на дребно. По-добре ходи в Илиенци, там са ти обувките. Или си поръчай нещо от бахамските острови.... ти такава поръчка си търсиш. :jeer:

Аз си поръчах страхотни сандали от https://fashionzona.bg/13-damski-obuvki/113-sandali/54-elegantni , много съм доволна. Токът е по-дебел и не чак толкова висок, така че спокойно мога да изкарам цял ден на работа с тях и в същото време да изглеждам елегантно.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря за предложенията, ще ги поразгледам и дано успея да си харесам все някои обувки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.