Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стол за продължителна игра на компютър до 100-150лв.

Featured Replies

Добър ден! Търся си някакво столче до 100-150лв, като се има предвид, че искам да ми е удобно при дълги сесии.

Благодаря за вниманието! 

Това е толкова специфична материя, че повече няма накъде...
Столът се избира по анатомията на ползващия. И в тия пари долу-горе влиза малко над стандартен офис стол.
И на български няма ли "продължителна игра на компютър", а трябва да е long gaming sessions. 
Що не си написа поста направо на английски, че така се бъркаме какво да четем...

• Автор

Извинявам се, оправих го. Но иначе съм слаб и нисък и попринцип първоначално си търсех геймърски стол, но се допитах до приятели и те ми казаха, че такъв стол е загуба на пари. Затова се допитвам до вас, за да разбера вашите мнения. 

преди 1 час, DarkEdge написа:

Това е толкова специфична материя, че повече няма накъде...
Столът се избира по анатомията на ползващия. И в тия пари долу-горе влиза малко над стандартен офис стол.
И на български няма ли "продължителна игра на компютър", а трябва да е long gaming sessions. 
Що не си написа поста направо на английски, че така се бъркаме какво да четем...

Взех си Геймърски стол SNERTINGE черен/син преди около година и съм доволен.

Прилича повече на офис стол, от колкото на "геймърски".

Като се има предвид, че не съм геймър, и не стоя пред компютъра по 8 часа дневно, този стол е перфектният избор.

• 11 месеца по-късно...
на 13.05.2018 г. в 10:41, oic написа:

Взех си Геймърски стол SNERTINGE черен/син преди около година и съм доволен.

Перфектен друг път,това е боклук.Днес го пробвах.Нито гърба ти държи изправен,нито врата.След няколко часа седене на това подобие на стол,усещането, ще е като да си ял бол от пияни балканджии.Понеже и аз си търся стол за продължително комфротно седене за компа,оределил съм си бюджет от 90 евро,пробвах няколко до тия пари включително и този,всичките до един са кой от кой по-голям жмел.Имаше един от 150, с някакво там намаление  на 105, той само биваше.

на 9.05.2019 г. в 0:11, franchesko написа:

Перфектен друг път,това е боклук.Днес го пробвах.Нито гърба ти държи изправен,нито врата.След няколко часа седене на това подобие на стол,усещането, ще е като да си ял бол от пияни балканджии.Понеже и аз си търся стол за продължително комфротно седене за компа,оределил съм си бюджет от 90 евро,пробвах няколко до тия пари включително и този,всичките до един са кой от кой по-голям жмел.Имаше един от 150, с някакво там намаление  на 105, той само биваше.

За цената си мен ме устройва напълно. Да не говорим че тапицерията не е тип еко кожа. Която се износва скорострелно.

Ако искаш добър геймърски стол, си отдели бюджет поне два пъти от колкото бюджета.

Като искаш качество плащаш повече.

Ето и едно нестандартно решение:

Резултат с изображение за седалка за камион снимка ... примерно ...

Най-добрите столове за геймъри според мен са седалките за камион - така са устроени, че са комфортни дори след 12 часа в тях ...

Не знам как обаче ще се включат в цената ... втора ръка са някъде към 400 лв ... уви ...

Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.