Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ремонт на банята

Featured Replies

Предстои ни ремонт на банята, но започнахме наобратно, както се казва "купихме копче, а нямаме балтон". Много ни хареса един шкаф в цвят бордо и си го купихме. И сега съответно трябва да намерим подходящи плочки. В нашия град има само един магазин за плочки и изборът е много ограничен. Къде бих могъл да открия по-голям избор от фаянс.

Вие си знаете кой е вашият град...
Фаянсът какъв трябва да е? Български, италиански, испански, турски?

бриколаж

а шкаф в банята ....  водата ще го разкисне за 1 година 

Според мен не сте сбъркали с шкаф бордо, защото този цвят сега е много актуален за баня. Преди месец завършихме ремонта на нашата баня, намерихме си страхотни плочки от https://www.gaudi-ds.com/1101-plochki-za-banya/ . Там имаше едни, които ми направиха впечатление точно в цвят бордо - Menokca Burdeos 20x60 и декора към тях е уникален. Всички наши познати много харесаха банята само съпругата ми има един лек проблем, при нас водата е доста варовита и този цвят иска добра поддръжка. Добре, че имаме душ кабина, та площта, която трябва по-интензивно да се чисти, е малка.

Малко безпредметен въпрос и мнооооого тъпи отговори! Вкус приятели няма т.е. нито тук във форрума, нито ваши приятели ще ви дадат съвет, освен ако не искате да сте от стадото или каквото всички , то това и язе! За мен - цвят бордо - мммм:no-no: Та ...... Иначе онлайн предложения много - просто потърси!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

не съм много съгласен с теб, винаги може някой да ти даде добра идея, за която не си се сетил или не си чувал. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.