Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Китайски таблет блокира.

Featured Replies

Таблета е китайски без никакви надписи. Не знам модел. Заби на Андроид логото. Знам комбинацията да стигна до Рековери, но не мога да изкарам менюто. Легналото човече с отворения корем и удивителния. Дотам стигам, но край. Каквато и комбинация да опитвам, не иска да отваря менюто да избера формат. След 3-4 минути таблета сам се реска и толкоз. Не знам какво да го правя вече. 

@qnkov  Този таблет от къде е купен, нищо не пишеш за него. Най-добре виж в YouTube дали може да направиш нещо и сервиз няма да ти помогне помогне.....

Виж в гугъл. В тос ютюб нищо няма да видиш.

Не знам дали ще помогне/надали/, но нищо не пречи да опиташ тази елементарна процедура/при мен помогна/.Таблетът ми беше блокирал и не реагираше. Аз го оставих два дни до пълно разреждане на батерията и след това го включих в мрежата - и тръгна...Опитай и ти , ако има подобна възможност - може и да се .....подкваси морето. Поздрави. :huh:

• Автор

По принцип няма информация за таблета. Няма как да ви дам. Гледам клипове в тубата как им дават Рековери, но моят тъп таблет не иска да изкара менюто да натисна фабрични настройки. 

Снимай го де ,телефон нямаш ли ?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте колеги , нов съм тук , току що се регистрирах. Първо , да се извиня на пусналия темата за това , че му я спамя със моя проблем и също и на администраторите , ако нарушавам правилата.

Мислех , че ще имам късмета да се справя и сам , но след няколко провала и връщане на стартовата линия реших да се регистрирам тук и да помоля за помощ.

Става въпрос за таблет Odys Rapid 7 LTE. за да е още по ясно какво представлява ще дам линк за него  https://www.odys.de/downloads/datasheets/ODYS_Rapid7BlackEdition_web.pdf

Дадоха ми го на символична цена , като за подарък почти. Не беше зареден мислех , че само пукнатият тъч му е проблема. Но като го заредих вече разбрах кой е сериозният съществен проблем , но не и как да го оправя.

Значи пускам го иска избор на език , настройка за безжичен интернет (въвеждане на парола) и след това въвеждане на имейл и парола за него. Въвеждам ги и тях , но не става , след като му въведа парола , иска пак имейл или телефонен номер за потвърждение и пак парола и после пак и пак и така до безкрай в омагьосан кръг , просто няма оправяне. Мислех бъркам парола , влязох от домашния си , вярна е , пробвах с телефонен номер пак не става все същото.

Пробвах с клипчета от от тубата , няма за модела между другото там , нацелих как става долу горе да се влезе в менюто с хард ресет и другите там. В началото ме вкара в някакви китайски менюта , много на брой и нямаше излизане , някак излязох , после пробвах с няколко около хард ресет и фастбоот и от там се озорих докато разбера как да изляза и "wipe cache partition" пробвах и пак не стана. Просто не ме пуска напред и това е.

Моля ако някой има представа и може да помогне да се включи в темата и да даде съвет как се оправя това. Трябва да отбележа , че съм начинаещ и по принцип не се занимавам с такива неща. Преди два месеца направих един хард ресет по принуда , после още един и сега това ми е за трети път , но след като в такива менюта влязох и излязох смятам , че ако някой обясни ще се справя някак си. Благодаря предварително на отзовалите се. И големи извинения за дългият пост.

преди 31 минути, Емил Костов написа:

Прави се нова инсталация с нов РОМ и проблема е решен.

А от къде ще намери нов ROM  ? 

Емил Костов , ако отговорът ви е към мен  , а не към колегата чиято е темата. Не съм голкова наясно какво имате предвид.  За някакъв диск ли става въпрос? Ако може повече подробности, линк препратка към това и обяснение как да го направя долу горе за всеки случай. Благодаря.

И аз това се чудя от къде  да намеря ром , понеже каквото успея да го направя е на късмет и е свръх успех за мен. А сега идва доста сложно за мен като никой не ме е учил и/или да ми е показвал как става. 

А и да намеря как става някъде сигурно има разлика от устройство до устройство.

Аз всъщност намирам на други езици различни от английски , а аз и снего не се оправям добре.

В смисъл малко текстови обяснения някъде на български няма да са излишни.

Ако някой може да помогне. Ще бъда безкрайно благодарен.

• 4 месеца по-късно...

Какво означава съобщение на таблет Дива "За съжаление блу тут спря" . Опитах със ресет - не стана. екрана светва и се показва това съобщение. когато натиста "Ок" отново се появява и това продължана докато имам нерви да потвърждавам.

Ако е гаранционен, занеси го откъдето си го купила, да го ремонтират или подменят. Ако не - хвърляш го в кофата, и си купуваш друг. Ама гледай този път да е истински, а не китайски боклук от измислена марка.

• 3 седмици по-късно...
на 4.11.2018 г. в 19:46, Нели Райчева написа:

Какво мога да направя?

Поялник и волтметър. Търсиш мини-платка запоена върху майката.
99% е на realtek.

9445052I.jpg

Подобни модули работят на 3.3V по USB шина. В горен десен ъгъл е плюса. Разпойка и нов тест на планшета. Съседните два са вход/изход, а краен ляв е общ. Противоположни са изход за антена. Така се изключва хардуерен дефект.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.