Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows update WINDOWS 10

Featured Replies

Здравейте хора, не търся окончателно решение на проблема защото почти съм сигурен, че няма такова, но ще се радвам на компетентно мнение. Искам да спра ъпдейтите. Естествено ги спрях от настроиките на контрол панела и от services. До преди няколко дена чек-нах за проверка на обновления и ми показа, че windows не може да провери дали има налични ъпдейти поради неизвестни причини, което е добре... Но днес незнайно как са се инсталирали windows ъпдейти въпреки, че са спряни. С пирадскии уин СЪМ. Ако някой се пита защо съм против обновленията причината е че товарят не много силната ми машина. За сега само в regedit не съм барал, Вие как мислите? :)

преди 3 часа, sevandays написа:

Здравейте хора, не търся окончателно решение на проблема защото почти съм сигурен, че няма такова, но ще се радвам на компетентно мнение. Искам да спра ъпдейтите. Естествено ги спрях от настроиките на контрол панела и от services. До преди няколко дена чек-нах за проверка на обновления и ми показа, че windows не може да провери дали има налични ъпдейти поради неизвестни причини, което е добре... Но днес незнайно как са се инсталирали windows ъпдейти въпреки, че са спряни. С пирадскии уин СЪМ. Ако някой се пита защо съм против обновленията причината е че товарят не много силната ми машина. За сега само в regedit не съм барал, Вие как мислите? :)

DWS_Lite и проблемът приключва.

е как ти товарят ъпдейтите само ми обясни че не ми е ясно

преди 1 час, rado84 написа:

DWS_Lite и проблемът приключва.

и после е в вирусният отдел:D

преди 42 минути, =Ivan= написа:

и после е в вирусният отдел:D

Булшит.

преди 6 минути, rado84 написа:

Булшит.

пишеш на кирилица некаква чужда дума аз как да те разбера сега

току-що, =Ivan= написа:

пишеш на кирилица некаква чужда дума аз как да те разбера сега

Означава "глупости". :) Антивирусните маркират като "вирус" всичко що не се харесва на разработчиците. Краковете за игри също излизат като уж "заразени", но това не значи, че е така. Това е просто поредният безуспешен опит за борба с пиратството. Същото важи и за DWS_Lite.

преди 2 минути, rado84 написа:

Означава "глупости". :) Антивирусните маркират като "вирус" всичко що не се харесва на разработчиците. Краковете за игри също излизат като уж "заразени", но това не значи, че е така. Това е просто поредният безуспешен опит за борба с пиратството. Същото важи и за DWS_Lite.

съгласен съм но нали става въпрос за ъпдейтите

Имах предвид, че и DWS_Lite излиза като "заразена", но реално не е. Тя има опции да спре и да премахне много неща, вкл. и ъпдейтите на Боза 10.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.