Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте! Без да искам си форматирах диска. Пробвах се да кача филм на флашка над 4гб, но не ставаше. После видях един урок където пишеше да дам десен бутон->format->file system->NTFS да го променя, но при мен бепше само то като вариянт и после ->alllocation until size ... и го форматирах на бързо без дори да разбера :D На бързо прочетох да не инсталирам нищо и да имам два диска .. Главно имах снимки и клипове записани има ли някакъв шанс да ги възстановя? Благодаря за отделеното внимание! 

Untitled.jpg

  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Бързо или нормално форматиране?  
https://www.easeus.com/resource/unformat.htm

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързия отзив! Незнам дали е бързо или нормално нямам идея. Само това промених и дадох старт и всичко свърши ;( Току що като прикачих снимката видях qiuck format  

Untitled.jpg

Благодаря за помоща. Инсталирах програмата и пуснах сканиране изписа ми дълбоко сканиране 1ч и 20м, изкачат файлове :) 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще трябва да ги възстановиш върху друг диск, имай в предвид.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да благодаря ! :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като гледам е направен бърз формат. А за възстановяването на дела не е задължително да се възстановяват данните на друг дял. 

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай с Recuva да си върнеш файловете .

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Има и друг вариант, който дори е по-добър - изтрий форматирания дял без почистване на мястото  и с помощта на всеки софтуер за работа с дялове (с помощта на съветника за възстановяване на изгубени дялове) възстанови изгубен дял. Маркирай да се сканира свободното място само. Готово - делът ще се възстанови на мястото си.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
  • Харесва ми 3
  • Еха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 9 часа, adersa написа:

Пробвай с Recuva да си върнеш файловете .

И къде? От 500GB пространство...дали има друг диск с достатъчно място? 'айде пишете ги тия коментари с глава, не с ръце!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Излязоха ми някакви файлове .SWF, папка ShockWave Flash file (300GB) 
Mpeg-2 Transport Stream (200GB) .M2TS формат на файловете 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кога, къде, с какво....?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А това чете ли:

 

В добавка към цитата

https://www.disk-partition.com/free-partition-manager.html

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да прочетох го звучи ми най-добре от всички варианти, но съм много зелен и нищо не разбрах (не разбрах как да изтрия диск D , какво значи без почистване, и какъв е този софтуер за работа с дялове, и съветник за изгубени дялове ... тези неща ги чувам за първи път и както е със всичко ново ти е непознато, но за да не ставам нахален не попитах повече 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтегляш и инсталираш AOMEI Partition Assistant Standard, с негова помощ изтриваш дял D, после стартираш Partition reovery wizard и сканираш празното място, където беше D:
https://www.disk-partition.com/features/partition-recovery-wizard.html

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря

sd.jpg

Untitledsd.jpg

Нещо такова ли трябва да нарпавя

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Да, и на следващия екран няма да маркираш Wipe...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така е по-голям шанса да се изгуби информация, а и може и без тази процедура да се възстанови дяла. По-добре сканирай диска за изтрити файлове и си възстанови това, което може, на друг дял/диск, след това си прави експерименти, освен ако не си прежалил информацията на диска.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 9 минути, Raze написа:

Така е по-голям шанса да се изгуби информация

Аргументи в подкрепа на твърдението? Наясно  ли си с начина на бързото форматиране и бързото изтриване?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Наясно съм, винаги има риск при запис на диска, било то и само файлова таблица. Може и да няма проблеми, случвало ми се е и съм правил такова възстановяване, но най-добре да си има +1 копие на файловете, отколкото 0.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Ключовата дума  място, а става дума за 500GB все пак
Файловете са там, трябва само да се възстанови таблицата, т.е. векторите към всеки файл в таблицата. И всичко ще си е на мястото. Без дда има нужда от местенее на друг дял и обратно.
Гаф може да стане и на идеално работещ дял.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зависи и дали всичко му е важно, от тези 500 GB може да има 50, които да му трябват. Реално гафове винаги могат да се случат, може и дъното да му изгори или нещо друго, или платката на харда :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може и да падне от килима на пода...
Тогава и възстановяване без UPS не трябва да прави, защото може да спре токът...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 10 минути, DarkEdge написа:

Може и да падне от килима на пода...
Тогава и възстановяване без UPS не трябва да прави, защото може да спре токът...

Така е, утре и турция може и да ни обяви война и да метнат някоя бомба..... Ти май много обичаш да се заяждаш? :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да от тези 500Gb скоро праших почистване и ми останаха около максимум 50 които искам да си върна, най - вече снимки и клипове. Но с тази програма помощникът за дяловете спря на 7процента и цял ден не помръдна от тях ..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
    • от Petar02
      Здравейте,
      Имам за задача да създам база данни за мобилен оператор. Какъв вид заявка или отчет или таблица трябва да създам, с която всеки месец да се създава автоматична фактура с дължима сума според определени критерии (на какъв вид план си и каква трябва да бъде месечната ти такса). И също какъв вид форма трябва да направя, за да се плаща тази фактура.
      Благодаря предварително за оказаното съдействие.
    • от Plamy Gerova
      Здравейте, може ли помощ за курсовата ми задача?
      съставете програма с функции за:
      а) въвеждане от клавиатурата във файл и в масив( чрез добавяне) данни за морски пътувания (до 25)- Морска гара Варна: маршрут, кораб-име, име на капитан, цени на билетите- I,II класа, брой пасажери в съответната класа, обща сума на продадените билети- през избран месец от годината.Извеждане текущото съдържание на масива(файла) на екрана.
      б) извеждане на екран данните за превозите на кораб по въведено от клавиатурата име на кораб(със запитване за справка)
      в) извеждане на екран данните за морско пътуване с най- голяма обща сума на продадени билети.
      Главна функция main()- с меня за избор на функции и проверка за състоянието та данните.Използване на локални променливи и функции с предаване на параметри. 
       
    • от georgi999
      здравейте надявам се да ми помогнете. 4 пъти ме късат на този изпит . На notepad ++ трябва да го направя .наистина не ми се отдава. моляви не ме критикувайте просто искам да взема изпита,разберете ме. Трябва да направя уеб сайт .ще кача файла за да видите там е обеснено подробно .моляви за помощ.благодаря предварително .  

    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.