Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте!

Някой към настоящия момент ползва ли услугата за Сателитна ТВ (не iptv) от оператора А1? Ако е така добър, нека да сподели коректно, дали е доволен от сигнала особено от HD каналите. Питам защото ходих в няколко офиса на А1 и исках да ми покажат как работят каналите на сателитната ТВ, но уви, в нито един офис (там където аз ходих) не бяха поставили приемник за сателитна, а само за IPTV. Обяснението беше, че било в процес на договорка с етажната собственост за поставяне на сателитна чиния!:no-no:

Принципно, сигнала е като на всяка сателитна антена, макар и малко по- голяма си е все без сигнал при  силен дъжд а живея на открито във вилна зона и нищо не пречи на сигнала.

Яд ме е, че още в офиса с подписването на договора  уточнихме цената и кои канали ще имам,  а след монтажа на техниците нямаше нищо общо с това което беше.

Почти всички гледаеми канали имаха надпис - Нямате платена услуга за канала.

Извода е, да си прочетеш 20-те страници от договора преди да си го подписал. Устната уговорка на пакета с цената и какво пише в договора няма нищо общо.

След изтичането на договора с удоволствие ще им занеса лично оборудването на тез измамници.

• 1 година по-късно...

Пиша отговор по темата, защото когато аз търсих мнение за сателитна тв от А1 не открих отзиви и станах жертва на невярната информация от техните служители..

1 лъжа-качеството на НД каналите е отлично, ползваме нова технология и е в пъти по добре от Булсатком.

Истината: Ползват сателита на Булсатком. Техникът дори не демонтира тяхната антена, защото било едно и също като излъчване и технология. Качеството е също толкова лошо, поради компресирането на НД каналите. Менюто и интерфейса на приемниците са дразнещи и неудобни! Плащате много повече като месечна такса, има и такса за включване , за което разбирате от първата фактура.

2 лъжа-няма скрити условия по договора.

Истината: При втората фактура заплащате оща 5 лв. за телевизия на мобилния телефон, която не знаете и не сте искали като услуга. При разваляне на договора заплащате 3 месечни такси на по-висока цена, защото отпадала промоцията.

Надявам се да съм бил полезен на някого! Връщам се към Булсатком!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.