Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с телевизор Samsung

Featured Replies

Няма нормални хора които да са фенове на марки.

Има фенове на качество и в момента определени марки символизират това качество сравнение с другите марки.

Филипс са определено голяма грешка.

И аз преди си мислех, че 4к е излишен лукс, но не е поварвай ми.Вярно е ,че няма още канали, които са на 4к резолюция, но тези, които са на full hd, ще имаш една идея по-добра картина.Аз лично телевизия не гледам, предпочитам да си пусна някой видиоклип в ютуб, а там има доста ,които са с 4к резолюция и е истински кеф да ги гледаш.Филипса винаги са имали добро съотношение цена-качество.Обърни внимание с каква подсветка е Edge-led или Direct led.За предпочитане е  втората.Ако не си много претенциозен към картината принципно няма смисъл да набиваш много пари в телевизор.

преди 1 минута, franchesko написа:

.Филипса винаги са имали добро съотношение цена-качество

Верно ли ssaasaa

преди 14 минути, PigManu написа:

Филипс са определено голяма грешка.

Филипса не е цвете, но е в пъти по-добре от LG и Samsung.Освен, ако не ти се гледат набонбонени и напилени до край цветове и некви мазаници вместо човешки лица.А ако излезем от бюджетния клас и отидем към средния, примерно един Филипс 7202  100 херцова матрица Direct led, картината може да ти изкърти главата.43 инча беше 700 евро, сега понеже искат да заредят моделите от 2018 е свален на подаръчната цена от 560 евро.За тия пари Пиги и на луната няма такова качество.

• Автор

Също намерих и Нео 43 инча смарт ТВ 1920х1080 450лв. Много ми хареса. Ще видим, но за сега клонят към неото. Че е и с безжична връзка.

преди 14 минути, franchesko написа:

, картината може да ти изкърти главата.

Францик ма ти си се изкъртил отвсякъде.

Да не си брат на Белгиеца че и той така кат теб разбира.

преди 12 минути, D101149 написа:

Също намерих и Нео 43 инча смарт ТВ 1920х1080 450лв. Много ми хареса. Ще видим, но за сега клонят към неото. Че е и с безжична връзка.

Турски телевизори които  работят докато им изтече гаранцията.

преди 6 минути, PigManu написа:

Францик ма ти си се изкъртил отвсякъде.

Да не си брат на Белгиеца че и той така кат теб разбира.

Като имаш път на сам, мини към нас да те почерпя една бира и да видиш качествен телевизор, не ми се обеснявай в любов по форумите.

преди 11 минути, franchesko написа:

Като имаш път на сам, мини към нас да те почерпя една бира и да видиш качествен телевизор, не ми се обеснявай в любов по форумите.

Не пия.

Аве ти сама се предлагаш, виж там Радецки той си пада по тая част Worry

Я кажи с кой от всичките боклуци остана щото доста ти препоръчвах но ти си философ и си взимаше някакви Филипси които ги връщаше след това.GayFighT.gif

На мен ше ми показвал телевизорssaasaa

преди 13 минути, PigManu написа:

Не пия.

Аве ти сама се предлагаш, виж там Радецки той си пада тая част Worry

Я кажи с кой от всичките боклуци остана щото доста ти препоръчвах но ти си философ и си взимаше някакви Филипси които ги връщаше след това.GayFighT.gif

На мен ше ми показвал телевизорssaasaa

Пиги като гледам държанието ти към всеки във форума се сещам за една арменска поговорка, която доста би ти подхождала: ,,Глава има, ама в главата няма.,,

преди 3 минути, franchesko написа:

Пиги като гледам държанието ти към всеки във форума се сещам за една арменска поговорка, която доста би ти подхождала: ,,Глава има, ама в главата няма.,,

Тези поговорки те описват от петите до главата.

Ти не си виновен така си се родил, виновен си че не се учиш а филосовстваш.

Я обясни на автора колко Филипса взе и след това върна отново, а му рекламираш Филипсите колко били добри

или викаш и той да се прекара като теб.

• Автор

Здравейте! Взех си Neo 43'' Smart TV за парите си заслужава. Процесорът е малко бавен, но с търпение се браузва и няма проблеми, картината също не забива докато гледаш клип илии Live stream, така че съм доволен и за мен беше най важен live stream-a радвам се, че не забива :) Китайски е, но за тези пари не очаквам нещо кой знае какво за 450лв го взех и съм доволен. :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.