Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ethernet adapter към micro usb (мнение)

Featured Replies

Здравейте рових се в Ebay и се натъкнах на този кабел: https://www.ebay.com/itm/Micro-USB-2-0-Ethernet-RJ45-Network-Lan-Adapter-Card-For-Android-Win-Tablet-PC/272216771148?epid=18018294891&hash=item3f61624a4c:g:Z-oAAOSw1DtXFaZ3 някой има ли такъв и запознат ли е как работи.

Имам подобна мрежова карта за USB 2.0 и я ползвам на Windows машина.
Това не е само кабел вътре си има мрежови чип и така получаваш жична мрежова свързаност. Остава въпроса с драйверите на по специфични устройства, но не е упоменато на какво ще се ползва.

• Автор

Aми аз имам телефон който не му работи WI-FI мрежата въпроса ми е дали ще стане на андроит smartphone.

преди 2 часа, tenata14 написа:

Aми аз имам телефон който не му работи WI-FI мрежата въпроса ми е дали ще стане на андроит smartphone.

да

Телефонът ти поддържа ли USBOTG? Можеш ли да включваш USB флаш памет примерно през Micro USB преходника? Разпознава ли я?

Значи би трябвало да работи. Поръчай и пиши като го тестваш, тъкмо и на някой друг ако му се наложи да знае:

• Автор

Незнам дали ще стане а пък и аз съм близо до рутера.

На мен ми трябва за вкъщи аз имам мобилен интернет, но лошото е че бързо ми свършва интернета.

С WiFi адаптер ще стане по-сложно. Трябва да е съвместим с Android, примерно като този:

https://www.amazon.com/RTL8188EUS-Adapter-Android-Tablet-150Mbps/dp/B01AG4N7RM

Току що тествах на моя S6+ с 2 USB WiFi адаптера, които имам и нито единият от тях не работи - Edimax EW-7318Ug, Tp-Link TL-WN721N.

преди 37 минути, baitexpo написа:

А откъде ще намериш драйвери за това нещо и как ще ги набуташ в андроида?

аз бях пуснал тема, и си ги намерих сам за виндивс - за андроид би трябвало да е нещо подобно

Да бе, то това Android няма никаква разлика с Windows, почти 1:1. Само дето няма АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО!!! Ако на адаптера не пише, че е съвместим с Android, почти никакъв шанс да тръгне, освен ако сам не си напишеш драйверите :writealetter:

преди 16 часа, Raze написа:

Да бе, то това Android няма никаква разлика с Windows, почти 1:1. Само дето няма АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО!!! Ако на адаптера не пише, че е съвместим с Android, почти никакъв шанс да тръгне, освен ако сам не си напишеш драйверите :writealetter:

на виндовс мога да му ведя спецификациите, но китаеца ще напише че става , и няма да го интересува така ли е

Има и клипове, където работи подобна джаджа, да се надяваме, че не лъжат, поне в ebay има и рейтинг и коментари, все няой щеше да е изпищял. Докато с 2 WiFi адаптера пробвах лично и не тръгват изобщо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.