Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Депресия

Featured Replies

Здравейте аз съм момче на 19 години и сега ще ви разкажа малко за себе си преместих се от едно село доста по голямо от това което съм сега и ми е адски трудно тука да се ориентирам незнам защо тука няма млади хора и ми е много тъпо има 2 ма 3 ма и те са ебаси изостаналите иначе сме добре имаме магазин тука продавам ама все нещо ме яде отвътре тука не ми се седи и постоянно се оплаквам на наще и те ми викат стегни се ама постоянно нещо ме стяга отвътре и ми е гадно все нямам хобита и с нищо не ми се занимава а ходих и на психиатър и ми каза да се занимавам с нещо че така неможе ама аз все не искам щото то тука затъ няма човек кой знае с кво да се занимава и така умирам бавно всеки ден не можах да завърша 12 клас дори отпуснах се от както съм в това шебано село и вече незнам взех листовките за кола и сега не мо га се стегна дори да взема книжката ужасно ми е се чувствам вече искам да умра но няма как

Ей детенце, живота е пред теб. Няма цял живот да си в това село бъди сигурен. Не знаеш след една година накъде ще те отвее, остави след 5 или 10. Ами докато станеш на 30 примерно. Седнал да го мисли. Има тепърва да се сблъскваш с живота. Това сега е период който ще премине. Какво си се сдухал? Тоя доктор е можел да ти изпише някакви леки антидепресанти, но според мен няма нужда. Намери си поне един приятел дето да си излизате нещо да се забавлявате. Спортувай нещо. Спорта е най-доброто средство за разпускане. Фитнес или друго което ти е по вкуса. Компютър имаш ли? Свали "Fortnite Battle Royale" и се опитай да спечелиш соло :) Толкова пък ако няма какво да се прави може да свършиш някоя полезна работа из вкъщи. Прекопай градината. :D Няма кой да те посъветва какво да правиш за да се забавляваш. Трябва сам да видиш кое те влече. Но някакъв спорт е направо препоръчително. Стегни се и вземи книжката после с колата да си бръмкаш и до съседните села, като в твойто няма моми :)  

Поздрави и не ми се сдухвай такъв :)

Като за начало, докато седиш в това село се заеми с образованието си, защото с този начин на писане няма да може да се занимаваш с абсолютно нищо. И това не е критика ( не нарушавам правилата на форума), а е съвет. Само от теб зависи какво ще направиш с живота си.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 38 минути, eminem_vr написа:

Ей детенце, живота е пред теб. Няма цял живот да си в това село бъди сигурен. Не знаеш след една година накъде ще те отвее, остави след 5 или 10. Ами докато станеш на 30 примерно. Седнал да го мисли. Има тепърва да се сблъскваш с живота. Това сега е период който ще премине. Какво си се сдухал? Тоя доктор е можел да ти изпише някакви леки антидепресанти, но според мен няма нужда. Намери си поне един приятел дето да си излизате нещо да се забавлявате. Спортувай нещо. Спорта е най-доброто средство за разпускане. Фитнес или друго което ти е по вкуса. Компютър имаш ли? Свали "Fortnite Battle Royale" и се опитай да спечелиш соло :) Толкова пък ако няма какво да се прави може да свършиш някоя полезна работа из вкъщи. Прекопай градината. :D Няма кой да те посъветва какво да правиш за да се забавляваш. Трябва сам да видиш кое те влече. Но някакъв спорт е направо препоръчително. Стегни се и вземи книжката после с колата да си бръмкаш и до съседните села, като в твойто няма моми :)  

Поздрави и не ми се сдухвай такъв :)

Blagodarya ti may naistina si prav :))) 

току-що, can bozok написа:

Blagodarya ti may naistina si prav :))) 

• 2 месеца по-късно...

За да избегнеш депресията най добре е да правиш някакви упражнения и да излизаш повече навън и да се разхождаш даже ако си сам и на тихо място още по добре така си подреждаш мислите чувстваш се спокоен

Депресията е състояние на Ума . Появява се когато не можеш да намериш смисъла на нещата и/или от Мързел да свършиш нещо полезно за себе си и/или за другите. ......

Нещо като : " Не свършвай днешната работа утре , ако можеш да я свършиш в други ден ! " . :lol6:Следва депресия....нямаш какво да правиш ! :nono:

Това не означава нищо друго освен , че си ..........глупав и/или мързелив . Изненадващо , нали ! :)

Поумнявай !:nono:

Как се поумнява е добре известно и тук акъли няма да давам.....! Само ще спомена , че първото условие е образование ! :)

• 4 седмици по-късно...

Какво голямо изречение

Едвам го изчетох

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.