Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно си търся работа!

Featured Replies

Здравейте, приятели! Наскоро се върнах от чужбина поради ред причини и съм поставен в много тегава ситуация и спешно ми трябва някаква работа на морето,

за да изкарам някакви читави пари. Работих като готвач в Лондон, но преди това съм имал опит и като барман. Зная, че сега сезона вече е започнал, но все пак се надявам някой да може да ми помогне. Ако някой е чул нещо или познава някой, който търси готвач/барман, нека пише в темата. Отворен съм към всякакви предложения.

Благодаря предварително!

Привет! Имам съученик, който има заведение на Обзор, утре ще му звънна и да го попитам, защото преди няколко седмици ми се оплака, че готвачът му не бил стока и искал да го сменя, ама не можел да намери друг. Ще му звънна, но за всеки случай проверявай и сайтовете като http://zaplata.bg макар че си и с опит, не трябва да имаш проблеми в намирането на работа. Утре ще ти пусна лично съобщение - ако ли не, желая ти късмет!

• Автор
преди 48 минути, peshomiroslavov написа:

Привет! Имам съученик, който има заведение на Обзор, утре ще му звънна и да го попитам, защото преди няколко седмици ми се оплака, че готвачът му не бил стока и искал да го сменя, ама не можел да намери друг. Ще му звънна, но за всеки случай проверявай и сайтовете като http://zaplata.bg макар че си и с опит, не трябва да имаш проблеми в намирането на работа. Утре ще ти пусна лично съобщение - ако ли не, желая ти късмет!

Благодаря за отговора! Иначе проверявах, но не ми излезе нещо удачно. Чакам новини от теб! :)

преди 9 минути, Uchihha написа:

Благодаря за отговора! Иначе проверявах, но не ми излезе нещо удачно. Чакам новини от теб! :)

Я стига се излагай ами се хвани в ръце. Влизаш във всички сайтове за работа и търсиш обяви. Отиваш на черноморието. Там е пълно отново с обяви. Питаш и разпитва и търсиш. Наготово нищо няма да ти дойде. И ми е много странно как така поради някакви причини ти се е наложило да се върнеш от чужбина. Там хората искат работа и ако я вършиш никой няма да те изгони.

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Я стига се излагай ами се хвани в ръце. Влизаш във всички сайтове за работа и търсиш обяви. Отиваш на черноморието. Там е пълно отново с обяви. Питаш и разпитва и търсиш. Наготово нищо няма да ти дойде. И ми е много странно как така поради някакви причини ти се е наложило да се върнеш от чужбина. Там хората искат работа и ако я вършиш никой няма да те изгони.

Емил Костов , да те питам колко време си работил в чужбина  ?Много ми е интересно как правите квалификации на хора,които дори не познавате. Мои роднини включително и аз съм работил при крайно некоректни работодатели точно в чужбина.Та нещата не винаги опират до това дали си способен или мързелив. Причините могат да бъдат от различно естество ,та всеки решава дали желае да го експлоатират. Дори има фрапиращи случаи при ,които отнемат личните документи на работниците ,нещо с което никога не бих се съгласил.

преди 13 минути, Sylver cloud написа:

Емил Костов , да те питам колко време си работил в чужбина  ?Много ми е интересно как правите квалификации на хора,които дори не познавате. Мои роднини включително и аз съм работил при крайно некоректни работодатели точно в чужбина.Та нещата не винаги опират до това дали си способен или мързелив. Причините могат да бъдат от различно естество ,та всеки решава дали желае да го експлоатират. Дори има фрапиращи случаи при ,които отнемат личните документи на работниците ,нещо с което никога не бих се съгласил.

Не ми задавай подобни смешни въпроси, ами се осъзнай какво питаш. Имам достатъчно приятели и познати в чужбина и много добре знам как стоят нещата там.  Некоректния работодател е българин, не е чужденец. А и щом си дошъл в България и пак не може да си намериш работа при положение, че това което можеш се търси под път о над път  за мен е достатъчно да си направя изводите. Не е нужно да те познавам.  Дадох ти съвет като искаш го приеми. Като не искаш то си е твоя работа. 

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Не ми задавай подобни смешни въпроси, ами се осъзнай какво питаш. Имам достатъчно приятели и познати в чужбина и много добре знам как стоят нещата там.  Некоректния работодател е българин, не е чужденец. А и щом си дошъл в България и пак не може да си намериш работа при положение, че това което можеш се търси под път о над път  за мен е достатъчно да си направя изводите. Не е нужно да те познавам.  Дадох ти съвет като искаш го приеми. Като не искаш то си е твоя работа. 

Къде видя ,че търся работа ??? Достатъчно ми бе да прочета няколко изречения  и да преценя що за индивид си.Да ти го напиша отново Аз не търся работа !Питай този пуснал темата. Тези нелепи изказвания как само българите са некоректни работодатели ги оставям без коментар. Когато смениш  три различни държави ще развиваш тези Смешни теории. Тъй ,като не успя с други доводи и премина към лични нападки. Жалка картина !!!!!

току-що, Sylver cloud написа:

Къде видя ,че търся работа ??? Достатъчно ми бе да прочета няколко изречения  и да преценя що за индивид си.Да ти го напиша отново Аз не търся работа !Питай този пуснал темата. Тези нелепи изказвания как само българите са некоректни работодатели ги оставям без коментар. Когато смениш  три различни държави ще развиваш тези Смешни теории. Тъй ,като не успя с други доводи и премина към лични нападки. Жалка картина !!!!!

Аз не пиша за теб, а пиша за постващия. А това какъв съм си нямаш на идея.

на 28.06.2018 г. в 21:13, Емил Костов написа:

Некоректния работодател е българин, не е чужденец.

Емо, вярно е че чужденците са по коректни и точни от нас българите, но до там, че няма да те излъже с парите Но освен парите,се правят и много друго уговорки, които често не се спазват.Като например,да отхвърляш много повече работа, от предварително уговореното за същите пари.Тоест магарето се товари колкото може..Но хората си мълчаха и си траеха до скоро, защото овчето стадо беше научено,че ако иска да яде трябва да се бъхти като негър в ала бама.Да ама вече е 2018 и овчето стадо се попробуди и иска да бачка за пари, а не за ядене и масово напускат работа или стачкуват.Тая година тука автобусните шофьори за трети път стачкуват.Просто си останаха вкъщи и нямаше автобуси.Другите тежки сектори, строителство,озеленяване,транспорт,металопроизводство.Там работодателите масово реват вече за персонал,и викат: ,,Хората са мързеливи,,   Не хората не са мързеливи, а просто вече не са глупави искат да им бъде заплатено толкова, колкото и труд полагат.Като не,там онова очилато директорче където по цял ден ми седи в кабинета на климатик и кафенце да хваща мистрията и да му се поти не него задника н 35 градуса жега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.