Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно Razer black widow x chroma

Featured Replies

Нормално ли е като хвана клавиатурата от страни да ме удари ток?

Не е  нормално! Имам такава от около месец, преди това прекарах още няколко лично мои механични клавиатури и съм пробвам почти всички, които се водят висок клас и се предлагат на у нас. Спокойно мога да кажа, че тази е най-добрата която съм пипал, няма никакви забележки. Вероятно проблема идва от другаде, пробвай я на друг компютър, по възможност в друга мрежа.

• Автор

Ами да,вчера я купихме,включихме я към един лаптоп,седнали на леглото .Лаптопа не е мой,да уточня.Малко се притесних от това,защото не сме в България и ако ще я връщам,не знам как ще се оправям с продавачите в магазина.Благодаря ви за помощта.

В този момент лаптопът на адаптер ли е или само на батерия? Никога не е нормално по някое изделие да бие ток!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Също така не стана ясно дали това е статическо електричество и дали всеки път като я пипнеш тази клавиатура отстрани те бие ток. Ако пипнеш корпуса на лаптопа пак ли се получава така? Едва ли клавиатурата е виновна, по-скоро е някой незаземен/неправилно монтиран контакт/ел. инсталация, ако не е статично електричество.

От лаптоп трудно ще усетиш да те бие ток - след адаптера му имаш до 20 волта, а ако е бил и на батерия още по-трудно да стане това.

Все пак може да се провери какво ще покаже фазомер, както и ако се пробва с ръка да е с външната страна.

В същност, работи ли коректно клавиатурата? Пробвахте ли,  достъп през софтуера за настройки Razer Synapse?

Все пак, преди да потърсите търговеца за гаранция, би било добре да се пробва и на друг компютър в друга ел. мрежа.

Така, ще стане ясно, дали проблема е в клавиатурата, или в локалната мрежа.

• Автор

Ами да,вчера я купихме,включихме я към един лаптоп,седнали на леглото .Лаптопа не е мой,да уточня.Малко се притесних от това,защото не сме в България и ако ще я връщам,не знам как ще се оправям с продавачите в магазина.Благодаря ви за помощта.

Ще отида до магазина там да я пробват.Благодаря отново за помощта ви

Ами ти пак си знаеш твоето. Питаме те разни неща, но никакъв отговор, ти си държиш пак да връщаш клавиатурата в магазина. За какво пускаш теми, като не отговаряш на въпросите и не четеш другите постове?

• Автор

Нямам възможност да я пробвам на друг компютър,нито в друга ел.мрежа,затова ще отида до магазина.И да,прочетох всички постове,но не стоя цял ден на телефона/Raze/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.