Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте имам проблем със компютъра!!!Когато включа компютъра не се включва монотора.Пробвах всичко смених батерията на биоса сложих нова термо паста махнах видеокартата и рама сложихги на друга машина всичко си работи.ПОМОЩ!!!!

Видеокартата е Sapphire R9 280X Dual-X

Дъното е MSI 970A-G43

Рам Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей. Пробвал ли си монитора на друг комп. Компа с друг монитор?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Как си сигурен, че компютъра работи, а монитора не?

Пробва ли компютъра с друг монитор?

Аз залагам, че имаш проблем с видео картата и само си мислиш, че компютъра работи нормално защото се въртят перките.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, G.H75 написа:

Да пробвах компютъра със друг монитор

 

 

преди 14 минути, G.H75 написа:

Здравейте имам проблем със компютъра!!!Когато включа компютъра не се включва монотора.Пробвах всичко смених батерията на биоса сложих нова термо паста махнах видеокартата и рама сложихги на друга машина всичко си работи.ПОМОЩ!!!!

Видеокартата е Sapphire R9 280X Dual-X

Дъното е MSI 970A-G43

Рам Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz

 

 

 

 

 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кажи първо как се стигна до тази ситуация? И като пробва компютъра с друг монитор работеше ли? Пробва ли на този монитор да првключиш през менюто му ръчно входовете, става ли нещо?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вечерта изключих компютъра от конъаката но компютъра беше изключен пробвах компютъра на друг монитор също така и на телевизора със HDMI кабел но нищо мисля че има проблем във компютъра.

 

Контакта*

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами занеси го в друга стая на друг контакт и пробвай.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвах не става

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като си местил видеокартата на друг комп, като си я върнал я виж всички допълнителни захранвания по 6 пина ли си включил във видео картата, да не си забравил някой ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не несъм ги забравил

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами само ми идва на идея ако можеш вземи от някой друго захранване и пробвай твоята машина с него у Вас. Може да си е тръгнало твойто по някоя неведума причина.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нямам захранване със 6 пина ще отида до сервиз да пробват:(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре, по-добра идея е вместо да инвестираш в ново без да си сигурен, че е от него :)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай без видео карта, без дискове, без RAM и без батерия пищи ли(има ли зумер (пищялка). Ако така не пищи - дъно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не няма зумер

 

И не е от захранването днес го носих и ми казаха че е добре

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сложи видео картата на другия слот:

ldM9J1.jpg

ако не ти се чупят тенекетата на кутията където трябва да са букстите извади дъното от кутията. Ако не си уверен че можеш чупи тенекетата на кутията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Bring
      Имам компютър Dell optiplex 7010 имам една плочка рам DDR3 1600mgh на samsung и още две на kingston DDR3 1333 mgh рамта на samsung като размер и начин на направа ми изглежда по-различна от тая на kingston ще бъдели съвместима рамта на kingston с дъното ми на Dell?

    • от Trenndo
      Здравейте, преди няколко дни си закупих  asus vivobook pro 17 n705ud, като добавих функцията за инсталация на оригинален windows 10. Реших да си инсталирам Assassin's Creed - Syndicate, като след инсталацията самата игра просто не тръгваше(моля някой да ми обясни от какво се предизвиква това),  някак си успях да я подкарам, но останах неприятното изненадан като видях ужасното лагене! Не съм очаквал, при положение че видеокартата e nvidia geforce gtx 1050, а процесора  Intel Core i7-8550U.  Инсталирах league of legends(всички знаем , това е игра която изисква малко) и отново лагването беше на лице, дори и на най-слабите настройки. Мисля, че липсват драйвери или пък трябва да превключа на по-мощната видеокарта-Nvidia (дочух от приятел за това)?! Моля, помогнете ми да се насладя на новия си лаптоп :( Благодаря предварително! 
      P.S. Функционалните бутони за яркостта на екрана не ми работят, какъв може да е проблема и как да го управя
      Поздрави! 
    • от bomar00
      Здравейте предварително се извинявам ако темата е в грешния раздел. Продавам частите си за компютър и се чудя в какво да сложа Рам памета, дънната платка и процесора ? Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите.
    • от Tosho55
      Здравейте отново,бях писал преди няколко месеца за компютър,но очевидно бюджета не ми стигаше и се отказах,сега съм събрал пари и се надявам да можете да помогнете с едно надеждно компютърче за игри главно,с бюджет 2750 лева  може и 2800,но не повече за предпочитане,имам монитор на 144 Hz така че не го включваите,искам само конфигурация! П.С нямам никакви стари части,които мога да използвам и ако може да не ми давате варианти с части втора употреба...Благодаря предварително!  
    • от udobenliedivana
      Здравейте, хора!
      Сглобих си чисто нова конфигурация наскоро и 1-2 седмици след това започна едно странно жужене откъм захранването и видеокартата. След дълго разучване вече съм сигурен, че става дума за "coil whine" на захранването, което е Cooler Master MasterWatt 550.
      Със сигурност ще изпратя захранването обратно, понеже е в гаранция.
      Въпросът ми е - някой имал ли е такъв проблем и зачитат ли го изобщо за "проблем" родните сервизи?
       
      CPU: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz
      Дъно: MSI A320M Gaming Pro
      GPU: Palit GeForce GTX 1050 2GB
      Памет: 8GB Kingston 2400MHz (2x4GB)
      Захранване: Cooler Master MasterWatt 550W
      Охлаждане: Cooler Master MasterLiquid ML120 и 4 вентилатора Cooler Master MasterFan Pro
      HDD: Seagate Barracuda 1TB
      SSD: NVMe Adata SX600 XPG 128GB
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.