Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра не зарежда

Featured Replies

Здравейте, дънната платка на компютъра е Foxconn G31MV-K и при стартиране показва че изобщо няма инсталирана ОС и трябва да се инсталира, но не може и да се инсталира, понеже не ще да зарежда нито от CD-устройството, нито от флашка, нито от флопи,  даже не ще да се запусне и буут менюто с бутона Esc на клавиатурата. Може само да се влезе в биоса и от там да се избере буутващото устройство, но и така не става, иначе хард диска и CD устройството и флашката се показват в биоса. Хард диска е здрав и го преинсталирах на друг компютър, така че не е от него, биоса също го препрограмирах с последната версия, но пак не се оправи. Може ли рам паметта да е повредена или процесора и как мога да ги тествам от биоса, защото нямам друга памет и друг свободен компютър за експерименти, а и не ми се рискува да купя нова дънна платка и да се окаже че паметта или процесора са повредени и да повредят и новата дънна платка и обратно - новата памет да се повреди от изгорялата дънна платка?

Наскоро и аз го ядох същия, при мен дънната платка беше сходна с тази на автора - Foxconn G31MXP, през живота си не бях виждал по-големи боклуци от тези дъна, то не бяха капризи за процесори, то не бяха капризи за рам памет, то не бяха капризи за видеокарти - с каквито си реши боклука с такива тръгва.

Накрая при мен се оказа проблема в чипсета, беше си заминал просто, добре че това дъно ми беше подарък та не съжалявам за него изобщо, с радост се оттървах от него предавайки го за скрап.

Докато съм жив повече не искам да чуя за тези боклушки дъна и подобни...Лично мнение.

преди 2 часа, grizly написа:

Накрая при мен се оказа проблема в чипсета, беше си заминал просто

мисля, че на автора на темата се е случило същото...ъ-ъ-ъ...тъй де, щом нема комуникация с устройствата
мъ, ней задължително да ми се вярва де
:clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.