Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стеснен екран

Featured Replies

Здравейте, от скоро екрана на монитора ми се стесни от двете страни. На практика сега работната площ на екрана е квадрат. Предполагам, че е от видео драйверите, но не рабирам и не знам как да процедирам.

Какъв е проблема и как да го оправя?

Също така, ако можете да ми кажете как да предотвартя следващи такива?

Мерси!

"Здравейте, от скоро екрана на монитора ми се стесни от двете страни. На практика сега работната площ на екрана е квадрат. Предполагам, че е от видео драйверите, но не рабирам и не знам как да процедирам.

Какъв е проблема и как да го оправя?

Също така, ако можете да ми кажете как да предотвартя следващи такива?

Мерси!|

Уважаеми. Напиши малко повече инфо за дефекта. Трябва да гадаем за твоя монитор без инфо. Развивка, примерно, погледни размера на иконките, дали е същия и ред други неща. А може да са и драйвери. Тях също ги погледни. Но без никаква информация, кой може да ти помогне? И последно!!! Защо си мислиш, че сам ще се справиш? Самият ти пост ме кара да задам такъв въпрос.

Поздрави и напиши.

• Автор

75 херца ми е монитора!

Миислех си че това е често срещано и сте запознати и затова го написах така!

Чисто и просто се появиха две черни ленти от двете страни на екрана и ако допреди това кръгът си беше кръг, то сега е елипса. Не знам как да го обясня по-просто. Все едно да вземеш една снимка и да я сплескаш от двете страни с фотошопа!

Не съм пипал нищо по настройките, отидох оттатъка и като се върнах екрана вече беше стеснен.

Не се наблюдава изменение на размера на иконите (освен стесняването им), само размяна на местата им, което става често!

резолюция - 1024-768

колор коалити - 32бит

само един монитор е включен!

Ми в менюто на монитора си пробвай да възстановиш картината както трябва да е- трябват ти настройките H. Size- увеличаваш я, H. Position - нагласяш картината да не излиза извън екрана.

Да не би преди да е бил на други херци? 85 или 100? Аз като ги сменям какви ли не трансформации стават. Естествено, сега съм си на 100 и не сменям. Пробвай с други на Display properties->advanced->monitor. Ако не знаеш нещо как се прави - питай.

А как сами са се сменили херците ако е това - остава загадка, макар че някои остарели игри, скрийн сейвъри понякога не възстановяват изходната честота.

Провери добре ли ти е закрепен кабелът, свързващ монитора с компютъра.

Видеокарта и драйвер за нея?

jean_lesn ,така е.Понякога и самият монитор си ресетва настройките.Не е задължително честотата да е сменена ,но и това не е изключено.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.