Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преместване на Скайп от телефон на комп

Featured Replies

Здравейте!

Искам да попитам мога ли да прехвърля програмата СКАЙП , заедно с контактите в нея от телефона си върху компа . Как да стане това? С каква програма, така че да е 100 на 100 еднакво.

Инсталираш си скайп на компютъра. Логваш се с потребителското си име и парола и готово. Няма какво да прехвърляш.

• Автор

Проблема е ,че за компютъра съм объркал нещо акаунта си и не ми качва старите контакти, а на телефона си ги имам. Затова искам ако е възможно да ги прехвърля.

• Автор

Проблема е, че при влизане от телефона се влиза направо при контактите, без да минавам през акаунта. Затова тук се е запазило всичко.Как да го пренеса на компа.

Ти толкова ли не можеш да се оправиш с едно приложение? Пускаш си скайпа на телефона/таблета, цъкваш си най-горе в средата върху твоята снимка и ти излизат данни за профила, отдолу имаш "Skype Name" и срещу него ти е името на акаунта. Въвеждаш този акаунт в десктоп скайпа и си готов!

• Автор

Лошото колега е ,че не съм готов. Това което казвате го знам и го правих, но ефекта е нулев. А то е така, защото имам проблем със акаунда, нещо не иска да ме вписва. Аз затова искам ако може да прехвърля цялостно целия скайп заедно с контактите от телефона на компа (ако е възможно все пак). Просто да се копира всичко и да го прехвърля.

Нещо не си направил както трябва, а щом не те вписва в акаунта или той е грешен или паролата. За да прехвърлиш всички контакти от един акаунт в друг, трябва да ги добавиш ръчно и след това всеки контакт да ти одобри добавянето, за да може да си пишете и т.н. Друг вариант НЯМА. Или влизаш със стария акаунт, или всичко наново правиш.

• Автор

Нито грешна е паролата нито името. Проблема е следния. Понеже правих преинсталация на всичко и инсталирах стар (като версия) скайп. То ми казва да се инсталира нова версия за да тръгне. Сложих такава, но поиска да се създаде нов акаунт, защото не намира стария. В бързината взех да пиша нови имена и пароли , то ги прие и дотук. Няма контакти, няма нищо. Сега и там не ме допуска,защото се ядосах и деинсталирах скайпа. Сега го имам само на телефона. Е това ми е проблема!

Аз не виждам какъв е бил проблема да си въведеш твоите си акаунт и парола и да си го ползваш и на компютъра?!? Винаги можеш да го изтеглиш, инсталираш и ползваш. За какво е тази тема не ми е ясно. Не ти е намерило стария акаунт, защото не е бил въведен правилно. Казах ти, виж си го точно какъв е на телефона и си го въведи същия в десктоп скайпа.

преди 22 часа, eskalibur_74 написа:

Как да го видя, вече казах че като кликна върху иконата на скайп направо влизам при контактите.

Иди в настройките. Те ще те закарат при акаунта дори с възможност за промяна на данните. Но изобщо помниш ли си паролата ?

преди 1 минута, eskalibur_74 написа:

Помня всичко, но лошото е че в началото сбърках и сега да въвеждам всичко точно пак не го приема.

Изтегли го наново ли?

Нали го беше деинсталирал.

Аз обясних как става, но автора на темата е много скаран с техниката. Обяснявам с картинки, ако и това не помогне, няма спасение:

http://prikachi.com/images.php?images/291/9379291g.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/292/9379292g.jpg

• Автор

Явно не ме разбирате.Затова спирам темата, все ще се оправя някак. А не съм скаран с техниката, защото това съм завършил.

Как да те разберем, като до момента нищо съществено не си казал. Нито какъв ти е акаунта на телефона, нито къде и какво пробваш да напишеш. Обяснил съм ти с картнинки и с тях ако не се оправиш, няма кой да ти помогне. Варианта с прехвърляне на контакти ти обясних какъв е.

преди 1 час, eskalibur_74 написа:

Явно не ме разбирате.Затова спирам темата, все ще се оправя някак. А не съм скаран с техниката, защото това съм завършил.

И защо сега така?Пускаш тема. Хорота искат да ти помогнат, дори труда си правят със снимки да се занимават, а какво - обидена госпожица го играеш.:speak:

Ами куцат ти обясненията просто. Уж не си виждаш акаунта , а пък така категорично ми заявяваш, че го знаеш. 

Ако ти запомня обърквациите програмата , просто деинсталираш , почиснваш, рестартираш и наново качваш и се логваш правилно. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.