Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От каде да си направя WEB сайт бeз ограничение

Featured Replies

Здравейте ! :):):P:);):)

Бих ви бил много благодарен,ако можете да ми помогнете.

От доста време искам да си направя WEB сайт бeз ограничение нa kaчената информация.Помогнете ми от къде да започна.Начинаещ съм и ако можете да ми услужите ще ви бъда много благодарен.Благодаря ви!

Какво имаш предвид да няма ограничение в големината на файловете или в пространството с което разполагаш

Не може да има такова нещо! :) Не може да има безкрайно голям хард диск! angry.gif

Пробвай в hit.bg

Ако един адрес не ти стигне, регистрираш си още няколко и слагаш линкове към тях...

Точно хитбг не е най-добрия избор, защото там дават по 5-10 мб (не помня колко беше) на сайт.

Редактирано от peacecrusher (преглед на промените)

Точно хитбг не е най-добрия избор, защото там дават по 5-10 мб (не помня колко беше) на сайт.

10МБ

Праиш една регистрация в хит.бг (10МБ) там си слагаш саита и праиш една регистрация в дата.бг (250 МБ) и там си слагаш по големите ресурси и си готов. За безплатна работа върши работа.

Имам предвид да няма ограничение в пространството.

Винаги ще имаш ограничение. Било то 10, 100 или 200 mb. Решението както каза nemezi, само, че аз лично не ти препоръчвам hit.bg. Потърси някакъв друг безплатен хостинг. При всички случай ще е повече отколкото оскъдното 10 mb на hit.bg!

Няма ли да е по лесно и по добре сам да си пуснеш уеб сървър и тогава няма нужда да правиш по 100 регистрации а ще си е на твоето пц и като ти потрябва повечко място нов хард и така колкото ти душа иска biggrin.gif

Няма ли да е по лесно и по добре сам да си пуснеш уеб сървър и тогава няма нужда да правиш по 100 регистрации а ще си е на твоето пц и като ти потрябва повечко място нов хард и така колкото ти душа иска biggrin.gif

Да това е наи доброто решение. Но може би иска нещо подобно на дата.бг Незнам но за уеб сервер на ПСто ти е идеално cool.gif

Това е добро решение с един основен недостатък и той е, че когато компютърът му е изключен хората няма да могат да влизат в сайта му. Поне за мен това е доста голямо ограничение, въпреки, че аз компютъра си го спирам 2 пъти на месец!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Е да това си е ограничение, но това все пак е някакъв сървър a сървърите не се спират току така прав ли съм ? :doh:

Редактирано от yuks (преглед на промените)

Имаше някакъв руски сайт и в него маи ти се отпускаше 2-3 ГБ. Най-много там съм виждал. А до колкото за това да се пусне некав сървър на домашно пц е мнооогоо голема простотия. Първо ти требва доста добъро пц за сървър а същевременно ще го ползваш и за домашно ползване, та представи си кво чудовище ти требва. А и още доста.

А и поне кажи какъв сайт ще пускаш и защо ти е толкова място.

Е да това си е ограничение, но това все пак е някакъв сървър a сървърите не се спират току така прав ли съм ? :angry:

Съгласен съм, просто за мен е неприемливо, но е все пак някакъв вариант!!!

• Автор

Решил съм да направя сайт за всякакви видове ел.схеми,но проблема е там,че една такава схема като се скенира става много голяма по MB.Затова ми трябва сайт с голямо пространство.

Или пък jpg. Подозирам, че ти ги изкарва bmp

Е щом са схеми е най-добре GIF, защото там може да намали цветовете. За схеми може да се оптимизира на 32 цвята и ще е задоволително мисля. Jpg като се компресира, не се намаляват световете, а се разваля самото качество на снимката. В случая е по-удачно GIF

Ако си платиш за търсачка на data.bg ще получиш и 2 GB пространство. Според мен обаче и 250 MB (безплатните пак в data.bg) са предостатъчни. Data.bg обаче има много недостатъци:

- Не може да се регистрира в Google

- Сайтът ти няма да е видим от чужбина

- Не може да се прави W3C тест

както и още много други.

Ако нямаш намерение да доведеш много посетители от чужбина в сайта си, най-добре според мен е да качиш схемите на безплатно пространство (250МВ) в датата, а самия сайт в хит.бг. От сайта линковете ще водят към датата.

EDIT: Друг вариант е да качиш схемите на ImageShack.us. Така ще бъдат видими и от чужбина. С хостинг в hit.bg и със схеми в ImageShack смятам, че всичко ще е ОК

Редактирано от Мишо (преглед на промените)

Съгласен съм да са GIF. Според мен му ги прави BMP, които са с много голям размер и дори и да си намери достатъчно пространство самите схеми ще ги отваря много бавно и пак няма да e хубаво!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.