Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за примерна конфигурация за игри - бюджет 3000лв

Featured Replies

преди 5 минути, Александър Банов написа:

Не е ли най добре да се изчакат новото поколение на интел или поне това на Nvidia все пак най вероятно утре ще се видят картите. 

Интел няма да изкара нищо, което не сме виждали, 9-та серия ще е просто рефреш. Заключените процесори ще се появят чак следващата година и изглежда нищо освен i9 9900K няма да има хипертрединг. 8-ядрените ще са запоени, но не се знае за заключените 8-ядрени и останалите модели със по-малко ядра...

Аз определено бих се въздържал от покупката на видео карта.

преди 4 часа, Inno написа:

@Oleg Videnov Изглежда съм се объркал за F4-3000C15D-32GTZ комплекта. Не е Samsung E-die, а Hynix MFR - цък.  Не обичам да се доверявам на мнения на потребители във масовите магазини, включително NewEgg, но тук потребител (Sean R.) е написал че са Hynix. Аз лично не бих ги купил изобщо за 690 лева. Също бих ти препоръчал да поръчаш поне някой от чарковете от чужбина, ще спестиш доста - памет, процесор или ако прецениш че не ти трябват 8ядра/16 нишки - 2600X.

Не знам какви са игрите, който си пропуснал през последните 10 години, но със 8-ма серия интел/Ryzen ще се наложи да използваш Win10, предполагам си наясно. Ryzen не е кой знае колко по-назад в повечето игри, но при някой изостава драстично. Да го имаш на предвид. За карта най-добре изчакай да се види какво ще излезе 2070.

т.е 8-ма генерация няма драйвери за Windows 7 ? Странна политика, след като именно Windows 7 e най-масовата за момента  ОС, спрямо 8 и 10.  Значи,  след като се вземе 8-ма генерация, трябва да се сложи  Windows 8 и няма да върви на Windows 7 или поне в пълния потенциал от към драйверите.

Редактирано от behwolf (преглед на промените)

• Автор

Първо, благодаря на всички до момента които са писали.

Видях че GeForce имат нова видео карта, и в момента чета дали си заслужава да се изчака 1 месец. Доколкото прочетох щяла да има мнооого по добър performance от 1080.

Не се знае конкретно за производителността на 2080, ама цената засега е колкото на 2 1080ки.

преди 18 минути, Oleg Videnov написа:

Видях че GeForce имат нова видео карта, и в момента чета дали си заслужава да се изчака 1 месец. Доколкото прочетох щяла да има мнооого по добър performance от 1080.

Много по-добър, но в игрите, който са със ''RTX'' интеграция. Колко реално по-добра ще е RTX 2080 пред GTX1080 11Gbps тепърва ще видим. Ако се изключат RTX екстрите в игрите, разликата няма да е повече от 30-40% между двете. Аналогично за 1070/2070 и 1080Ti/2080Ti. Цените са безбожни, вчера предполагам си гледал предаването на живо. Цените на Founders Edition картите също са по-високи от базовите цени, който обявиха на шоуто. Цени на FE картите за Европа - цък.  AIB партньорите съвсем се възползват от истерията, цени за предварителна поръчка - RTX 2080, RTX 2080TI. За мен RTX е чист маркетинг, дори и да се интегрира добре във няколкото качествени заглавия, измежду всичките мултиплейър еднодневки, който анонсираха, не мисля че си заслужава безумната цена. Аз лично изобщо не съм и фен на реалистичната графика/сенки/осветление, но това е мое субективно мнение.

преди 1 час, Oleg Videnov написа:

Грам не ни заслужават спрямо цената! За мен лично 1070 остава най-добрия вариант, спрямо цена и  производителност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.