Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся телефон

Featured Replies

преди 4 минути, Devastation написа:

NСамсунг = Мерцедес Нокия = Опел ..

Малко ми звучи това като на времето Sony си е Sony
Как правите такива странни сравнения направо не ми е ясно!

• Отговори 66
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Малко ми звучи това като на времето Sony си е Sony
Как правите такива странни сравнения направо не ми е ясно!

Моля ви бъдете реалисти аз бях много добре настроен към Нокия но вече съм разочарован батерията най-вече е под всякаква критика.

преди 1 минута, Raptor Strike написа:

Моля ви бъдете реалисти аз бях много добре настроен към Нокия но вече съм разочарован батерията най-вече е под всякаква критика.

Всичко е според класа си и цената си, не можеш да искаш от бюджетен клас телефон да е на нивото на висок клас такова устройство.

Всичко е според класа си и цената си, не можеш да искаш от бюджетен клас телефон да е на нивото на висок клас такова устройство.

Пич Самсунг ми държеше 12 часа цъкане тоя беше 5 има огромна разлика не е нормално плюс това е чист андроид и пак пада. Всичко е някакъв вид маркетингова стратегия на тези от hmd global за да замажат очите на хората. Самсунг е най иновативната марка и ще си остане така.

преди 1 минута, baitexpo написа:

Тази нокия няма нищо общо с онази нокия отпреди десетина години.

Да си дойдем на мнението много жестока преебавка с извинение направих че го взех това..

преди 1 минута, Raptor Strike написа:

Пич Самсунг ми държеше 12 часа цъкане тоя беше 5 има огромна разлика не е нормално плюс това е чист андроид и пак пада. Всичко е някакъв вид маркетингова стратегия на тези от hmd global за да замажат очите на хората. Самсунг е най иновативната марка и ще си остане така.

И кое е иновативното на Самсунг?Освен,че държат по-високи цени от марки като Xiaomi,Huawei,Nokia и др в един и същи клас устройство, кое е иновативното?

преди 3 минути, baitexpo написа:

Тази нокия няма нищо общо с онази нокия отпреди десетина години.

Това е ясно на всички, те не че и преди години бяха нещо кой знае какво пред останалите като Ericsson например.

току-що, AAUUXX написа:

И кое е иновативното на Самсунг?Освен,че държат по-високи цени от марки като Xiaomi,Huawei,Nokia и др в един и същи клас устройство, кое е иновативното?

Дисплеят е едно от тях сега вграждат и камера в дисплеят просто отвори и се запознай с фактите.

току-що, Raptor Strike написа:

Дисплеят е едно от тях сега вграждат и камера в дисплеят просто отвори и се запознай с фактите.

Всичко това ще го има и при другите марки, бъди сигурен, какво е иновативното на дисплея?

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Добре адаптираният и изчистен от бъгове софтуер малко ли е?

Китайците се мъчат да направят нещо но не им се получава Самсунг са си номер 1.

Да, ще му кажа, аз ползвам Xiaomi и ни бъг съм видял ни проблем а не са Иновативна марка като Самсунг.
Оспамихме темата на човека, нека всеки си ползва каквото го кефи.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Да, ще му кажа, аз ползвам Xiaomi и ни бъг съм видял ни проблем а не са Иновативна марка като Самсунг.
Оспамихме темата на човека, нека всеки си ползва каквото го кефи.

А как са рекламите в настройките.

току-що, Raptor Strike написа:

Никак, спрял съм ги.

Никак, спрял съм ги.

Хубаво ваше си мнение. Самсунг има изчистени цветове и ярки при това ваше си решение.

преди 12 минути, Raptor Strike написа:

Нищо не съм спирал и нямам реклами в настройките. Ползвам Redmi note 5 с MIUI global 10.00 стабилна и андройд 8.1.0. Двойната камера прави доста добри снимки. Батерията изкарва деня без проблем , че и следващия.

В съотношение цена качество Xiaomi нямат конкуренция.  

• 5 седмици по-късно...
  • Автор

Добра вечер на всички.

От седмица съм собственик на Apple iPhone SE 32GB

за размера на телефона е това което търсех малък и не прави проблем при работа по джобовете 

като работа и издържливост на батерията на жпс постоянна работа работи 2 часа 

засега покрива моите изискавания като бързина на нет и самата работа на телефона 

Благодаря на всички които се отзоваха и весела нощ

p.s. Неможах да му настроя алармата и звука на звънене да са повишаващи незнам и не можах да намеря в нета дали този модел тел има тази опция само това ме дразни сутрин да те събуди силен звук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.